Moderator: Blue Angels
dgrejtest je napisal/-a:Honda in Micka imasta res samo pridih... športnosti. Audija rešuje navor, Škoda pa je že kar dirkalnik. Poglej še seate, če se kaka ibiza cupra prodaja...
Sicer je bilo o telih angleških civicih že precej povedanega, o Micki bo Alex povedal iz prve roke (vem da jamra nad precejšnjo porabo), za VAGovce pa - kogar vprašaš. Sem pa tja se zagotovo kaj pokvari, deli so pa tam nekje kot od Honde.
Jaz bi škodico.
Aja, pa v Accordu se boš dosti bolje peljal kot v Civicu. Še sam sem komaj verjel kaka je razlika....
LPP
CupraR je napisal/-a:Zavarovanje pri Ibizi in Leonu je praktično isti k. Oboje je nad 130kw.
yaxo11 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Zavarovanje pri Ibizi in Leonu je praktično isti k. Oboje je nad 130kw.
zavarovalna meja že lep čas ni 130+, zdej so razredi do 300kw, pri triglavu mi je polno zavarovanje za 142KW izračunal 880eur to je brez vseh popustov, če se ne motim je neomejeni razred 1300eur
dgrejtest je napisal/-a:Aja, pa v Accordu se boš dosti bolje peljal kot v Civicu. Še sam sem komaj verjel kaka je razlika....
LPP
dgrejtest je napisal/-a:Sori, kvaliteta materialov v ibizi in fabiji je enaka kot v civicu. V polu je pa že kr stopnico boljša..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov