facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Citroen DS5

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Citroen DS5

OdgovorNapisal/-a TOURER » 12 maj 2011 19:53

yaxo11 je napisal/-a:avto je bil 96 letnik in od prve lastnice, avto iz ožje familije, oba renoja sta bla 95 letnik, oba sta mela cca 240k km, enako kot honda chysler je pa 99, pa ima sedaj 297k km in tut mene ni noben pustil na cesti

Če je je Angleš so deli not nametani iz cele Evrope in so tako kvalitetni kot za vsak Evropski avto.V primeru pa da je Japonc pa ti ne bo nobeden verjel ,ker tam dela vse sam servisirat ga je treba !
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 12 maj 2011 20:54

yaxo11 je napisal/-a:vrtelc: i am nobody, a sem probal oba avta in lahko povem kake so razlike, in če tebi kvlaiteta plastike, lufti med gumbi, linije med posameznimi elementim materiali niso nek element ocenjevanja kvalitete je to tvoj problem, avto kot celota še zdaleč ni kvaliteten če je notri dober motor, pa če je maybach značka gor,pa če je zastonj servis, če so lufti so lufti, če je trda plastika itd je tut maybach kot celota nekvalitetno sestavljen avto

no da ti napišem še napake:
obupno škripanje ko obračaš volan
piskanje ležaja na servo pumpi
ugašanje lučk na armaturki
voda v prednjih lučeh
zatikanje zadnje leve šipe
nedelovanje zadnje desne
občasno nedelovanje prednje desne
ne-ugašanje žmigavcev
voda v luknji za rezervno gumo
fuč motorček prostega teka
pa še nekaj elektro malenkosti

velik zadev sem odpravil a sem lastnika vseeno opozoril na vse to, pa je kljub temu brez težav sunil 1600 eur

bom še dodal,morda ima fant zgoraj srečo z pežojem, jaz pa sem imel nesrečo iz hondo, mogoče pa res, samo ne vem zakaj potem nisem imel nobenih težav z obema renojema in sedaj iz chryslerjem, mogoče sem in imam spet srečo

Še zmeraj je vse skupaj samo tvoje mnenje, štekaš.

Kje je škripal ?

-Čist premal info, katere so danes itak nepomembne pa vseeno;
če je notri škripal je verjetno obvolanska plastika katero se čist preprosto uštima, verjetno je pred tabo kdo kej šaril in razstavljal pa ni sestavil skup tako kot je treba, če je pa zvok prihajal od odzunaj pa verjetno kak slab volanski končnik ali pa počen feder=vzmet, ker takrat zna kr cvilit,

-noben ležaj ni večen, se ga preprosto zamenja,

-nobena žarnica-lučka ni večna se jih zamenja z novimi, konektorje se prav tako preveri oz. pine,

-voda v prednjih lučeh ni nujno da je notri prišla zaradi netesnenja, npr;kamenček bi ti jo lahko poškodoval, manjši trk itd itd, če je pa samo tesnenje se pa tut to doma z nekaj ročnih spretnosti uredi in se jih ponovno zatesni tako kot se šika,

-če se zatika potem je neka malenkost, na suho nobena stvar ne teče ...,

-občasno nedelovanje el.pomika stekel, problem je samo v prednjih vratih kjer gredo kabli iz karoserije v vrata, tam notri čas=starost=dotrajanost in veliko število odpiranja in zapiranja vrat pusti posledice na vodnikih=kablih tako da se vodnik pretrga in ga je treba samo "uštukat" ali pa še manj se kabel=pin samo stakne iz konektorja, zaradi preginjenega tokokroga je lahko problem na vseh vratih z pomikom stekel ...,

-kako to misliš neugašanje žmigavcev ???, a da ti jih volan po temu, ko si jih pred zavijanjem sam ročno vklopil, jih volan nato pri odvijanju ne izklopi ?-nekdo je polomil jeziček, ker je ravno v tistem položaju ko naj bi se žmigavci izklopili na silo vklapljal..., če ni to je pa rele in se ga zamenja tik tak, rabljenega dobiš za male pare ...,

-voda v prostoru rez. kolesa; verjetnost da zadaj luč ni tesnila, kar se tut z lahkoto preveri in poštima, lahko pa da je bila tesnilna guma poškodovana na spodnjem robu prtljažnika zaradi nalaganja robe in prevoza le te ...,

-si se prepričal da je fuč motorček, ali je bila mogoče pletenica=zajla za plin poškodovana, da se ti je mogoče pod petami kak tepih zatikal ob pedalko za plin, mogoče je bila samo loputa plina potrebna čiščenja itd itd itd, če pa si le dognal da je bil res samo mot.prostega teka se pa tut tega dobi tudi rabljenega kateri je BP in ga sam zamenjaš ...,

-če so malenkosti se jih BP uštima z malo volje in veselja.

Dejstvo je da vse to ima marsikdo od nas čez vikend urejeno in je avto TIP TOP, dejstvo pa tut da si avto kupil z krepkimi 220-230k km in seveda star 13-14 let, po vsemu temu avto nemore bit kot iz trgovine, in če misliš da če je avto od nekoga poznanega, družina itd da je SUPER se motiš NI NUJNO DA JE TAK AVTO SUPER DUPER, ker poznanstvo je eno VZDRŽEVANJE in NEGA je pa drug svet, največkrat te pa na led spelje slepo zaupanje, češ sj ga poznam in je zihr vse OK, velikokrat se izkaže da je lahko tudi obratno.

Tko kot sm že prej omenil, podatki na papirju in forumu so eno, kaj je pa v resnici je pa lahko čisto nekaj drugega. Zato pa ne udrihaj po nepotrebnem, in če že povdari da so tvoja mnenja, če pa so merilo pa si bo itak vsak sam presodil.

Pa ne pozabi na katerem forumu si, daleč od doma ... .

PS, se opravičujem za off topic, naj magar anglei del teme prestavijo ... :)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 12 maj 2011 20:54

TOURER je napisal/-a:
yaxo11 je napisal/-a:avto je bil 96 letnik in od prve lastnice, avto iz ožje familije, oba renoja sta bla 95 letnik, oba sta mela cca 240k km, enako kot honda chysler je pa 99, pa ima sedaj 297k km in tut mene ni noben pustil na cesti

Če je je Angleš so deli not nametani iz cele Evrope in so tako kvalitetni kot za vsak Evropski avto.V primeru pa da je Japonc pa ti ne bo nobeden verjel ,ker tam dela vse sam servisirat ga je treba !

Ni bil anglež, 6.gen sedan 1.4 iS.
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 12 maj 2011 22:38

:rotfl: Tip našteje miljon stvari, ki niso dobro delovale zaradi dotrajanosti materiala, pa je že Honda nekvaliteten avto pri 200+kkm :rotfl: Pri drugih znamkah so pa verjetno odkrili nek nov material, za katerega še znanstveniki ne vejo, ali pa so vzeli tehnologijo iz top secret US Army = to je neko tesnilo na lučeh ki večno tesni :rotfl: Ko bi vsaj rekel da so ti obrobe cvetele al pa neki kar ma Honda res hibo, katastrofa :D Men je šla celo sklopka in tesnilo na glavi na 17 let stari Hondi pri 200kkm, moj foter ma pa 2 leti starega Peugeota 407, pa nima nobenih problemov, Peugeot je zakon!
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Monster » 13 maj 2011 08:39

yaxo, mtr si smešen. primerjaš hondo kot kvaliteto izdelave. dej nehaj ki bom poknil od smeha. še ko sem šel gledat svojega civica sem bil prepričan da je bil totalka, na koncu pa ugotovim da je izjemno dobro ohranjen.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a honda.ctdi » 13 maj 2011 08:46

"Vrtelo Letelo"... Glede na to, da si se kar razpisal, bi pričakoval še vsaj kakšno besedo ali dve o citroenu oz. prihajajočem DS5.. :yes:

Lp
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabniški avatar
honda.ctdi
Uporabnik

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a TOURER » 13 maj 2011 09:09

Hondo si kupil zaradi oblike in tudi tegale citroena boš zaradi tega,tko da oblika je lepa,kvaliteto boš pa sam vidu. Drgač pri vsaki firmi z novim modeli marsikaj izbolšajo,tko da verjetno se boš dobro počutil na testni vožnji :yes:
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TOURER » 13 maj 2011 09:38

Če še ni na cesti tvoj DS5 se pa vozi C4 ki je mimogrede primerljiv z tvojim civicom,in glej ga hudiča kaj recimo nekateri pišejo o kvaliteti !.......................

Vozilo, ki je bilo kupljeno leta 2005 v mesecu oktobru pri ctroenu xxx v xxx ima od prvega dne nakupa veliko stevilo “porodnih” napak. Same napake so morda res manjse pomembnosti a meni o le teh G. xxx pri prodaji vozila ni omenil in me motijo.Vse napake, ki so prisotne so odpravljive, pole par le teh ki so sedaj postale resne, katerih pa mi serviser in tudi prodajalec noce oz. po njegovih besedah ne more odpraviti.
Vozilo ima prisotne tudi nekatere t.i. izboljsave, ki mi niso bile omenjene in ki me osebno zelo motijo tudi pri voznji. Te so po njegovih besedah karakteristika vozila. Nekatere izmed teh napak so, klima ki po 4 stopinjami ne dela in je takrat vozilo nevarno zamegljeno, stranska vzvratna ogledala ki niso ogrevana in se megljio.(naj omenim da v teh primerih je vozilo izredno tezko varno vozit ker se na stanskih sipah ne vidi nic, in tudi prednje vetrobransko steklo ni popolnoma odmegljeno!)
Voznja po neurejenem cestiscu je precej obcutna na zadnjem delu vozila (udari kot da bi vozilu manjkali amortizerji). Po njihovih besedah normalno. Okna ki se vsake toliko samo odpirano ne glede nato v katero smer pritisnem gumb (na testerju normalno ne pokaze nic).
Zelo cuden in motec zvok pri ugasanju avtomobila (narocili kos vendar cakam ze par mesecev in ga se ni). Sklopka ki postane trda ko se vozilo ogreje (zamenjave ne priznajo, avto je ko se je stvar prvic prisla jasneje obcutna imel 30.000km).Ceprav sem o preblemu na skopki obvestil prodajalca ze v prvem tedno ko sem vozilo prevzel
Ze parkrat se mi je vozilo tudi samodejno ugasnilo med voznjo, tako da sem moral vozilo ustavit in ga se enkrat prizgat da sem lahko nadaljeval voznjo, vse to brez kakrsne koli napake na testerju.
Tempomat vsake toliko ne dela, napise napaka pri merilniku hitrosti! Takrat moras vozilo ugasnit in se enkrat prizgat da deluje. (se zgodi tudi da ga moram po parkrat ugasnit!)
Vse to pa ni izoliran primer ampak so napake ki jih imajo tudi drugi lastniki teh vozil, v sosednji italiji naprimer jih je na pretek in so vsi opisani tudi na internetni strani. Obstaja tudi stran v sloveniji na kateri sem zal prepozno zvedel marsikaj o citroen, in ce bi to zvedel ze prej ga sigurno nebi kupil. Zanimivo pa da imazelo veliko kupcev probleme z servisi na primorskem.
Mene osebno sta me klicali ze dve osebi ki bi bili moje vozilo pripravljeni kupiti ampak le z zagotovilom da vozilo nima napak ki jih je imelo njihovo prej kot so ga prodali ! imeli so enake napake kot moj. Jaz pa jim ne nameravam lagati, kot so mi nekateri svetovali. Tudi serviser !!!
Napak na vozilu je se precej, nekaj jih je bilo ze resenih, ena izmed je tudi tresenje volana, ki pa je spet prisotno. Probleme imam tudi z barvo (crna oxidien) ki je polna flekov in ne gredo stran (od 1.ga dne) Seviserjeva izjava : pticji iztrebki!!
IN se in se, Sedaj sem se po letu dni odlocila da ga prodam ker ga mam dovolj in sem omenil serviserju naj ga proda za 2.800.000 sit (po eurotax pride 3.300.000 sit. In kaj mi je odgovoril: za to vozilo vam lahko ponudim 2.500.000 sit. Haloo? placal sem ga 4.500.000 Izjava leta je bila da ima vozilo kilometrine za 3 leta ( 40.000 km), aja in imam 1.6 hdi 110cv, kar mislim da je neka normalna kilometrina.
Nevem, kaj menite? kaj naj storim?
Ima se kdo kake podobne probleme?
:cry:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=480
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a honda.ctdi » 13 maj 2011 11:06

TOURER je napisal/-a:Hondo si kupil zaradi oblike in tudi tegale citroena boš zaradi tega,tko da oblika je lepa,kvaliteto boš pa sam vidu. Drgač pri vsaki firmi z novim modeli marsikaj izbolšajo,tko da verjetno se boš dobro počutil na testni vožnji :yes:

Hondo sem kupil ne le zaradi oblike ampak tudi zaradi pregovorno dobre kvalitete in vzdržljivosti.. koliko vidim je C4 :slaba: Na srečo je en kolega kupil C5 pred kratkim, 1 leto star, tako da bo mi malo poročal kako in kaj..
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabniški avatar
honda.ctdi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 13 maj 2011 11:21

Friki: mogoče so pa res bli kaki area 51 materiali pri renojih, ker zgoraj omenjenih težav ali kakšnih drugih z njima nisem imel, pa čudn to če so tok zanič :shock: :shock:

Ampak obrobe sm mel pa popolnoma zdrave,to sem bil siguren da so gnile, ker vem da je bla to hiba honde

Pa da obudim temo: A kdo ve kdaj bo DS4 zunaj, ker ga tut še ni ? švabi jih že veselo prodajajo, Za kdaj je pa DS5 napovedan ?
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 13 maj 2011 11:45

DS4 je že zunaj :)
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TOURER » 13 maj 2011 11:53

honda.ctdi je napisal/-a:
TOURER je napisal/-a:Hondo si kupil zaradi oblike in tudi tegale citroena boš zaradi tega,tko da oblika je lepa,kvaliteto boš pa sam vidu. Drgač pri vsaki firmi z novim modeli marsikaj izbolšajo,tko da verjetno se boš dobro počutil na testni vožnji :yes:

Hondo sem kupil ne le zaradi oblike ampak tudi zaradi pregovorno dobre kvalitete in vzdržljivosti.. koliko vidim je C4 :slaba: Na srečo je en kolega kupil C5 pred kratkim, 1 leto star, tako da bo mi malo poročal kako in kaj..

Čist tko iskreno mislim da se na trgu ne dobi avtomobila brez kakršnih koli napak in tudi za DS5 ko pride lahko zagotovo trdimo da jih bo imel in žal Citroen res ne slovi po kvaliteti.Je pa važno ko avto pripelješ domov moraš bit zadovoljen,pol je pa odvisno od okusa in prepričanja.Je pa dejstvo da so se marsikatere firme združile in delijo znanje med seboj,zato so vse tiste slabše firme bolše kot prej,zato ogromnih razlik pri novih avtomobilih ni več toliko! Glede takih drobnih napak ,ki jih imaš na Hondi je pa pač dejstvo da je narejen v Evropi in so notri nametani Evropski deli ! Vsaka Honda narejena na Jap. ima pa zelo malo napak !! Pa ne mislit da nabijam ker imam Honde že od leta 1992 in v večini sem imel več kot 200 tisoč km in največ napak so pač imeli verjetno teli tvoji civici,najmanj pa Accordi ,razen l 94-98 Sam nobena Honda pa ni imela toliko napak kot Renault,Citroen,Peugeot itd ter še marsikatera švabska firma :yes:
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 13 maj 2011 16:29

Tourer, ne veš kaj govoriš verjetno, sploh če si si vedno lastil samo Honde potem sodiš druge znamke po gostilniških čvekih ali po tem kar so branjevke na tržnici rekle, kar pa nikol ni bilo kompetentno merilo za nič ... Sem si lastil Nemce in lahko samo rečem kapo dol, tudi "japonski" Accord CN1, ki si ga lastim sedaj se lahko skrije, žal. Preveč mečete vse znamke in vse modele v en koš. Ampak je pa res da je to tolk subjektivna tema da je ne bo nikol konec...razen ko jo bomo mi zaklenili :mrgreen:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a TOURER » 14 maj 2011 08:24

Oprosti vendar ravno gostilniške debate potekajo o nemcih "golf je zakon " ,"čez švaba ga ni " itd. In ravno ko so po letu 90 prišli Japonci v Slo. se je to še bolj okrepilo.Sem pa imel že par primerov ko sem prodajal Hondo so jokali proti Nemcem :yes: ker so hotli prešaltat na Japonca :yes: Sam da te en moderator na HONDA FORUMU tako zabije,češ Honda se skrije,svaka čast Nemcem :shock: In pol še grozi z zaklepom,ker zgleda da ne bo kdo mislu da je Honda OK ! :shock: za crknit ! Res za CRKNIT ! :? Zakaj ne zaklenete kar forum,da se bo kak drug odpru,da ne bodo na glas hvalili Švabov ZA CRKNIT RES ZA CRKNIT !!!!
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 14 maj 2011 09:16

TOURER je napisal/-a:Oprosti vendar ravno gostilniške debate potekajo o nemcih "golf je zakon " ,"čez švaba ga ni " itd. In ravno ko so po letu 90 prišli Japonci v Slo. se je to še bolj okrepilo.Sem pa imel že par primerov ko sem prodajal Hondo so jokali proti Nemcem :yes: ker so hotli prešaltat na Japonca :yes: Sam da te en moderator na HONDA FORUMU tako zabije,češ Honda se skrije,svaka čast Nemcem :shock: In pol še grozi z zaklepom,ker zgleda da ne bo kdo mislu da je Honda OK ! :shock: za crknit ! Res za CRKNIT ! :? Zakaj ne zaklenete kar forum,da se bo kak drug odpru,da ne bodo na glas hvalili Švabov ZA CRKNIT RES ZA CRKNIT !!!!

Ja kok si pa ti star? 13? Pa čist vsak tvoj post zadnje čase vsebuje kako si diskriminiran s strani moderatorja na Hondinem forumu. Dej prebol to že enkrat no! Kakor koli je moderator postopal, je prav! Če pa tebi ni všeč, pa voljno!

Da se še teme dotaknem ...
Kolega je imel C5. Ko ga je kupil, je bil vesel kot radio, poceni avto z ogromno opreme. Kmalu je začelo vse crkovat oz. nagajat. Največji problem je bil "luftmeser", noben servis ni znal zrihtat, menjal ga je parkrat in nikoli ni bilo popravljeno. Senzorji za nadzor tlaka v gumi so ga hecal, skoz je javjal, da je prazna guma. Motorčki za vrata so ga tut hecal, včasih hoče odpret, včasih ne ... in še polno napak. Frendica ima Xsaro, cel kup težav. Frend je imel C4, hitro ga je prodal ... čisto nezadovoljen.
Sam nimam izkušenj z Citroenom, ampak po izkušnjah drugih, naj nebi bil pojem zanesljivosti. Ampak, povsod se lahko najdejo izjeme.

:)
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TOURER » 14 maj 2011 09:40

Dzajo je napisal/-a:
TOURER je napisal/-a:Oprosti vendar ravno gostilniške debate potekajo o nemcih "golf je zakon " ,"čez švaba ga ni " itd. In ravno ko so po letu 90 prišli Japonci v Slo. se je to še bolj okrepilo.Sem pa imel že par primerov ko sem prodajal Hondo so jokali proti Nemcem :yes: ker so hotli prešaltat na Japonca :yes: Sam da te en moderator na HONDA FORUMU tako zabije,češ Honda se skrije,svaka čast Nemcem :shock: In pol še grozi z zaklepom,ker zgleda da ne bo kdo mislu da je Honda OK ! :shock: za crknit ! Res za CRKNIT ! :? Zakaj ne zaklenete kar forum,da se bo kak drug odpru,da ne bodo na glas hvalili Švabov ZA CRKNIT RES ZA CRKNIT !!!!

Ja kok si pa ti star? 13? Pa čist vsak tvoj post zadnje čase vsebuje kako si diskriminiran s strani moderatorja na Hondinem forumu. Dej prebol to že enkrat no! Kakor koli je moderator postopal, je prav! Če pa tebi ni všeč, pa voljno!

Da se še teme dotaknem ...
Kolega je imel C5. Ko ga je kupil, je bil vesel kot radio, poceni avto z ogromno opreme. Kmalu je začelo vse crkovat oz. nagajat. Največji problem je bil "luftmeser", noben servis ni znal zrihtat, menjal ga je parkrat in nikoli ni bilo popravljeno. Senzorji za nadzor tlaka v gumi so ga hecal, skoz je javjal, da je prazna guma. Motorčki za vrata so ga tut hecal, včasih hoče odpret, včasih ne ... in še polno napak. Frendica ima Xsaro, cel kup težav. Frend je imel C4, hitro ga je prodal ... čisto nezadovoljen.
Sam nimam izkušenj z Citroenom, ampak po izkušnjah drugih, naj nebi bil pojem zanesljivosti. Ampak, povsod se lahko najdejo izjeme.

:)

Glede Moderatorja ne skrbi ! Problem nisem jaz,ampak forum ki včasih dela proti Hondi. Kaj ti misliš da je Moderator bog ? Zame naj bi bil to da dela red na forumu in najmanj on ne skače iz teme ven ! Če pa nabija o konkurenci pa adijo pamet ! Pejt vprašat na Hondo v LJ. al kam drugam !! Ti ne bodo želeli prav veliko govort o konkurenci !! Tukaj pa nekateri hvalijo švabe,svaki ji čast Honda jim ne seže do kolen ! Glede voljnega sem jaz tukaj zaradi Honde ! Moderatorjev ne morem izbirati !!! Sory za of sam me je Moderator sproviciral,drgač pa ja to je to o Citroenu kot si napisal pri Hondi toliko sranja ni !!
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 14 maj 2011 10:11

TOURER je napisal/-a:Glede Moderatorja ne skrbi ! Problem nisem jaz,ampak forum ki včasih dela proti Hondi. Kaj ti misliš da je Moderator bog ? Zame naj bi bil to da dela red na forumu in najmanj on ne skače iz teme ven ! Če pa nabija o konkurenci pa adijo pamet ! Pejt vprašat na Hondo v LJ. al kam drugam !! Ti ne bodo želeli prav veliko govort o konkurenci !! Tukaj pa nekateri hvalijo švabe,svaki ji čast Honda jim ne seže do kolen ! Glede voljnega sem jaz tukaj zaradi Honde ! Moderatorjev ne morem izbirati !!! Sory za of sam me je Moderator sproviciral,drgač pa ja to je to o Citroenu kot si napisal pri Hondi toliko sranja ni !!

Ampak je še vedno nekaj sranja. Potem pa nastopi voznik sam in reče, a bo prenašal to sranje al ga ne bo.
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TOURER » 14 maj 2011 10:31

Dzajo je napisal/-a:
TOURER je napisal/-a:Glede Moderatorja ne skrbi ! Problem nisem jaz,ampak forum ki včasih dela proti Hondi. Kaj ti misliš da je Moderator bog ? Zame naj bi bil to da dela red na forumu in najmanj on ne skače iz teme ven ! Če pa nabija o konkurenci pa adijo pamet ! Pejt vprašat na Hondo v LJ. al kam drugam !! Ti ne bodo želeli prav veliko govort o konkurenci !! Tukaj pa nekateri hvalijo švabe,svaki ji čast Honda jim ne seže do kolen ! Glede voljnega sem jaz tukaj zaradi Honde ! Moderatorjev ne morem izbirati !!! Sory za of sam me je Moderator sproviciral,drgač pa ja to je to o Citroenu kot si napisal pri Hondi toliko sranja ni !!

Ampak je še vedno nekaj sranja. Potem pa nastopi voznik sam in reče, a bo prenašal to sranje al ga ne bo.

Ja sam kaj pa če voznik nardi sranje ?
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 14 maj 2011 13:11

@Tourer...pa ti si star preko 40 let kot pišeš v opozorilih proti meni? :D Glej, pač ne kujem Honde v nebesa, a zarad tega ker sem moderator bi moral? :rotfl: Saj pa nisi v Honda salonu, nič ne prodajamo, smo le zasebni Honda forum, ne vidim nobene obveze po metanju peska v oči :roll: Druga zadeva, povedal sem kako se ponavadi končajo teme o Hondini konkurenci...z našim zaklepom, v nekaterih primerih tudi s tvojo pomočjo ... Nisem grozil da bom sredi lepega zaklenil, ampak sem reko da bo debate takoj konec če se bo "razplamtela", ker jo bomo zaklenili, kar se ponavadi zgodi, če se pa ne bo, bomo jaz in moji kolegi najbolj veseli :wink:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR