lp
http://www.avtovizije.com/predstavitve/ ... n-ds5.html
http://www.siol.net/avtomoto/predstavit ... n_ds5.aspx

Moderator: Blue Angels

yaxo11 je napisal/-a:pfuu maš denar, a se zavedaš da bo tole z nekaj opreme pa mal bolšim motorjem preko 30 tisočakov, DS 4 in DS5 sta zame močno precenjena avtomobila.
Ne moreš pa teh vozil primerjat s starejšimi citroeni ker tele DS serije so precej kvalitetnejše narejene ko ostali
Če pa boš čakal na rabljenega, boš pa tud obupal ker teh vozil bodo precej mal prodal, ker roko na srce kdo pa bi plačal 35K eur za citroena ??
Za ta denar že avto dobiš
drgač je pa hud ja, ni kej, samo tale njihova nova značka me malo spominja na kak kitajski izdelek, bolje da bi bil klasičen citroenov logo gor
TOURER je napisal/-a:Na obliko se ne smeš preveč zanašati,kot ženske...tole mi je bilo všeč pa sem kupila ! Tko da Citroen je Citroen, ta ta novi ne mora bit kr super če super zgleda ,tko da glede zaneslivosti bo tako kot je sedaj in kakšne bistvene razlike ne bo ! Drgač pa al ne pride letos novi civic
yaxo11 je napisal/-a:tale DS5 bo vzor kakšni bi mogli biti avtomobili v rangu 30-40k eur, ne pa da suneš citroen je citroen.
Iz prve roke ti lahko povem da je recimo kvaliteta mareialov in natančnost izelave pri pežoju 508 bisvteno višja od accorda, pa tut boš reku da pežo je pežo ne more bit ne vem kok bolš, no pa da ti povem JE dost dost bolš
yaxo11 je napisal/-a:če se mal pohecam, glede na to da smo na honda forumu potem morem rečt da ma izredno srečo![]()
yaxo11 je napisal/-a:Jaz pa sem imel hondo 6g od prve lastnice, vse račune servisov, pa je bilo kjub temu ogromno težav z avtom, 2 meseca je bla tipitopi pol pa vse na 1x,tako da sem se prec odločil za prodajo in sem za avto dobil 1600e kljub vsem naštetim težavam ki sem jih kupcu naštel![]()
hotu sm jo obdržat ker pije precej manj kot moj chysler, vendar da bi jo spravil v primerno stanje nebi nič profitiru
yaxo11 je napisal/-a:če se mal pohecam, glede na to da smo na honda forumu potem morem rečt da ma izredno srečo![]()
yaxo11 je napisal/-a:vrtelc: i am nobody, a sem probal oba avta in lahko povem kake so razlike
no da ti napišem še napake:
obupno škripanje ko obračaš volan
piskanje ležaja na servo pumpi
ugašanje lučk na armaturki
voda v prednjih lučeh
zatikanje zadnje leve šipe
nedelovanje zadnje desne
občasno nedelovanje prednje desne
ne-ugašanje žmigavcev
voda v luknji za rezervno gumo
fuč motorček prostega teka
pa še nekaj elektro malenkosti
velik zadev sem odpravil a sem lastnika vseeno opozoril na vse to, pa je kljub temu brez težav sunil 1600 eur
bom še dodal,morda ima fant zgoraj srečo z pežojem, jaz pa sem imel nesrečo iz hondoja
Lej jest sem mel 5 Hond in 4 Honde so mele več kot 200 tisoč in vse so delale BP nobena me ni pustila na cesti 

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov