facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Hyundai Genesis

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Hyundai Genesis

OdgovorNapisal/-a Monster » 14 jan 2011 00:12

Sem sedel v njem in si ga malo ogledal. Za moje okuse je preveč plastičen in slabo narejen. Kot da bi sedel v malo boljšem getzu. Je pa zelo lep!
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 jan 2011 00:16

R type je napisal/-a:...z precej lepšo notranjostjo in zunanjostjo.

Nigga please :D

http://www.thetruthaboutcars.com/2009/0 ... d-touring/

http://www.thetruthaboutcars.com/2008/0 ... st-review/
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 01:30

G-4S je napisal/-a:
R type je napisal/-a:...z precej lepšo notranjostjo in zunanjostjo.

Nigga please :D

http://www.thetruthaboutcars.com/2009/0 ... d-touring/

http://www.thetruthaboutcars.com/2008/0 ... st-review/

350Z zdaj zgleda še bolj ugly kot včasih. Tolk o tem koga cajt povozi... kot bi clarkson reko, designer je umrl ko je prišo do zadka. :rotfl:

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 14 jan 2011 01:35, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 01:33

Monster je napisal/-a:Sem sedel v njem in si ga malo ogledal. Za moje okuse je preveč plastičen in slabo narejen. Kot da bi sedel v malo boljšem getzu. Je pa zelo lep!

Mhm..

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 jan 2011 01:55

R type je napisal/-a:350Z zdaj zgleda še bolj ugly kot včasih. Tolk o tem koga cajt povozi... kot bi clarkson reko, designer je umrl ko je prišo do zadka. :rotfl:

LP

Sprijazni se, design hundaja je namenjen ameriškem okusu in je temu primerno nerazburljiv, "začinjen" z nekaj tipičnimi hundajevimi mimosuni (npr. krivulje na boku, zadnje okno na nižjem nivoju kot sprednje), zaradi katerih hitro pade iz mode, s sprednjim koncem, ki hoče spominjat na Jaguar in "faceliftan" zadek od, pazi to, NISSANA (Infiniti) G35 :ave:

Kar se notranjosti tiče, pa lahko začnemo debato pri postavitvi komand za okna in ogledala :lol:

350Z kot celota deluje homogen nabildan športnik čistih linij in če Clarkson reče, da je zadek grd, si nas mislim da ravno ti "učil", da Clarksonovim besedam ne gre ravno slediti, tako da se boš moral bolj potrudit :yes: . Če pa govorimo o 370Z pa raje ne bom nič rekel, ker mi je oblikovno še vedno zgrešen.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 10:06

Rekel sem .. "kot bi Clarkson rekel" ... torej povzetek njegovega stila pogovarjanja. Ne pa, da je Clarkson to povedal. Torej potrudit se boš moral ti in malo bolje brat. :lol:

Govorit o neki homogeni obliki in zaključkih ter ostalo puf, puf oblikovalsko nakladanje je zame španska vas. Nisem oblikovalec, niti mi ni pomembno, kako oh in sploh je nekaj z oblikovalske strani. Meni je zadnji del grd. Pri 370Z pa lep.

You can call me "man without taste" ... or whatever...

Nikjer se nisem loteval razporeditve komand in logičnega layouta notranjosti, to prepuščam novinarjem. Govorim o izgledu. Recimo gauge cluster našraufan gor, kot da so pozabli na njega med designom. :lol: Preden začneš razlagat zakaj tako zgleda... vem, da se premika skupaj z volanom gore/dole, ovamo/tamo, ampak meni še zmeraj izpade kot na pol dokončan izdelek. Ni tako grozno kot pri 7.gen in se ga ne bi branil če bi bil za 5k€ rabljen, ker je drugače dober avto. Ampak kaj več pa na to ne bi polagal.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Monster » 14 jan 2011 12:03

Top gear je samo ena zabavna odaja. Če resno jemljete besede clarcsona ne boste prišli daleč. Recimo porscheja je že 1x razbil, ga spljuval in rezultat je kao kanta od avta. Pride nov model porscheja in ta je wow. Imam občutek kot da da govori en glup uporabnik forumov. Za moje pojme se on nekaj trudi vozit in še zdaleč ni nek dirkač da bi znal vozit za prav vsak avto ki mu ga dajo v roke. :D
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 12:51

Monster je napisal/-a:Top gear je samo ena zabavna odaja. Če resno jemljete besede clarcsona ne boste prišli daleč. Recimo porscheja je že 1x razbil, ga spljuval in rezultat je kao kanta od avta. Pride nov model porscheja in ta je wow. Imam občutek kot da da govori en glup uporabnik forumov. Za moje pojme se on nekaj trudi vozit in še zdaleč ni nek dirkač da bi znal vozit za prav vsak avto ki mu ga dajo v roke. :D

Še en, ki ne zna brat. Mislim ste tudi tikvani. A zdaj boste celo debato naredili okoli stavka, ki ste ga narobe prebrali? Kdaj sem se pa že jaz skliceval na TG kot vir informacij? :rotfl:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Monster » 14 jan 2011 15:38

jaz sploh nisem bral cele teme :D ko sem videl da skoraj v vsakem postu piše clarcson sem instiktivno pripomnil.

v glavnem, genesis se v italiji prodaja za celih 37k€. vprašal sem kaj in kako, pa pravijo da bi ga dobil iz amerike. juhu..
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 16:08

Monster je napisal/-a:jaz sploh nisem bral cele teme :D ko sem videl da skoraj v vsakem postu piše clarcson sem instiktivno pripomnil.

v glavnem, genesis se v italiji prodaja za celih 37k€. vprašal sem kaj in kako, pa pravijo da bi ga dobil iz amerike. juhu..

Ti nič ne pomaga da je 37k€ it ali de. Ker pri izpušnih plinih preko 210 (kar 370Z ima) boš lepo odkartal 28% DMV-ja. Do the math.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Monster » 14 jan 2011 17:32

pfffffff...
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 jan 2011 19:50

R type je napisal/-a:
Monster je napisal/-a:jaz sploh nisem bral cele teme :D ko sem videl da skoraj v vsakem postu piše clarcson sem instiktivno pripomnil.

v glavnem,genesis se v italiji prodaja za celih 37k€. vprašal sem kaj in kako, pa pravijo da bi ga dobil iz amerike. juhu..

Ti nič ne pomaga da je 37k€ it ali de. Ker pri izpušnih plinih preko 210 (kar 370Z ima) boš lepo odkartal 28% DMV-ja. Do the math.

LP

Kdo govori o 370Z? Ti ki vse čitaš "par excellence" :fakic:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a CupraR » 14 jan 2011 19:57

Eh,sej tudi korejc ima 210+
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 20:25

CupraR je napisal/-a:Eh,sej tudi korejc ima 210+

:rotfl: Ti si tudi prebral 370Z potem. :rotfl: Itak ima tudi Hy 210+. Ampak jaz sem tam prebral 370Z in misli, da bi naj to bila dobra ponudba.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 14 jan 2011 20:27

G-4S je napisal/-a:Kdo govori o 370Z? Ti ki vse čitaš "par excellence" :fakic:

To je zarota, zih si popravil vse, jaz sem vido 370Z. :rotfl:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a CupraR » 15 jan 2011 16:49

R type je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Eh,sej tudi korejc ima 210+

:rotfl: Ti si tudi prebral 370Z potem. :rotfl: Itak ima tudi Hy 210+. Ampak jaz sem tam prebral 370Z in misli, da bi naj to bila dobra ponudba.

LP

Jst sem tvoje bral, boli me k kaj prej piše :rotfl:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 16 jan 2011 20:48

Hyundai genesis red bull 750HP ooojeeee :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=brWZb4TY ... r_embedded
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 17 jan 2011 21:42

Al se puši iza njega ko iz topalovićevog kreumatorija :D :rockon:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TIN » 25 jan 2011 16:42

meni je zelo všeč,sploh ker hyundai velja za enega najkvalitetnejših vozil in je to samo še dodaten plus...ne vem pa kako se bo pokazala prodaja med kupci.....
e3o+s50- 11,4s 197kmh/402m
-7,4s 156kmh/201m with stock engine:) najhitrejši atmosferec v sloveniji.......
http://www.youtube.com/watch?v=rXS7NGpydII
Kugla winter wagen!
swift gti
Uporabniški avatar
TIN
Uporabnik

Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a Monster » 08 feb 2011 22:25

kvalitetna vozila po štvilkah mogoče. na žalost sem vozil večino hyundajov in morem reč da mi je bil najboljši getz kot celota, accent pa kot drift mašina :D vse ostalo me je bilo skorja strah vozit pa gledano tako so ostali "najboljši" modeli.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov