Moderator: Blue Angels
R type je napisal/-a:...z precej lepšo notranjostjo in zunanjostjo.
G-4S je napisal/-a:R type je napisal/-a:...z precej lepšo notranjostjo in zunanjostjo.
Nigga please
http://www.thetruthaboutcars.com/2009/0 ... d-touring/
http://www.thetruthaboutcars.com/2008/0 ... st-review/
Monster je napisal/-a:Sem sedel v njem in si ga malo ogledal. Za moje okuse je preveč plastičen in slabo narejen. Kot da bi sedel v malo boljšem getzu. Je pa zelo lep!
R type je napisal/-a:350Z zdaj zgleda še bolj ugly kot včasih. Tolk o tem koga cajt povozi... kot bi clarkson reko, designer je umrl ko je prišo do zadka.![]()
LP
. Če pa govorimo o 370Z pa raje ne bom nič rekel, ker mi je oblikovno še vedno zgrešen.Monster je napisal/-a:Top gear je samo ena zabavna odaja. Če resno jemljete besede clarcsona ne boste prišli daleč. Recimo porscheja je že 1x razbil, ga spljuval in rezultat je kao kanta od avta. Pride nov model porscheja in ta je wow. Imam občutek kot da da govori en glup uporabnik forumov. Za moje pojme se on nekaj trudi vozit in še zdaleč ni nek dirkač da bi znal vozit za prav vsak avto ki mu ga dajo v roke.
Monster je napisal/-a:jaz sploh nisem bral cele temeko sem videl da skoraj v vsakem postu piše clarcson sem instiktivno pripomnil.
v glavnem, genesis se v italiji prodaja za celih 37k€. vprašal sem kaj in kako, pa pravijo da bi ga dobil iz amerike. juhu..
R type je napisal/-a:Monster je napisal/-a:jaz sploh nisem bral cele temeko sem videl da skoraj v vsakem postu piše clarcson sem instiktivno pripomnil.
v glavnem,genesis se v italiji prodaja za celih 37k€. vprašal sem kaj in kako, pa pravijo da bi ga dobil iz amerike. juhu..
Ti nič ne pomaga da je 37k€ it ali de. Ker pri izpušnih plinih preko 210 (kar 370Z ima) boš lepo odkartal 28% DMV-ja. Do the math.
LP
CupraR je napisal/-a:Eh,sej tudi korejc ima 210+
G-4S je napisal/-a:Kdo govori o 370Z? Ti ki vse čitaš "par excellence"
R type je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Eh,sej tudi korejc ima 210+
Ti si tudi prebral 370Z potem.
Itak ima tudi Hy 210+. Ampak jaz sem tam prebral 370Z in misli, da bi naj to bila dobra ponudba.
LP

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov