facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

impreza wrx

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

impreza wrx

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 18 okt 2010 12:25

ima kdo kaj izkušenj s temi avti? kaj so njihove pomanjkljivost, napake...zanimajo me karavan modeli okrog 2000 letnika.
Slika
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

Re: impreza wrx

OdgovorNapisal/-a sasko2303 » 18 okt 2010 13:13

če nimaš vsaj kakih 3-4k€ za zraven, ne niti kupovat takega avta.
Uporabniški avatar
sasko2303
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 18 okt 2010 13:48

lepo da poveš. lahk navedeš še kak razlog zraven?
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Roman » 19 okt 2010 10:05

mene tudi zanima kaj o omenjenih avtomobilih,kakšne hibe?
razmišljam da si kupim nekej takega
vidim da se v SLO ne prodaja nobena
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 19 okt 2010 11:55

en karavan je na avto.net za tam okrog 12k se mi zdi.
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Roman » 19 okt 2010 12:47

Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 19 okt 2010 13:39

to ja. Bi šou pogledat, pa si nočem še luštov delat, ker še ni čas za tak avto...še en semester, pol pa bo! :mrgreen:
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Roman » 19 okt 2010 13:47

no jaz imam denar :o
ampak premišljujem subaru ali accord.. :yes:
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Helvis » 19 okt 2010 15:14

Roman je napisal/-a:no jaz imam denar :o

Rajš uzem Accord , tud Subaruji niso slabi , so zlo dobri sam Honda je pač Honda ;)
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a strazisar » 19 okt 2010 17:18

Jaz pa bi raje izbral subija..če ne druzga zarad štiri kolesnega pogona k je majka 8)
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 19 okt 2010 17:37

honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici :mrgreen:
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a strazisar » 19 okt 2010 18:09

pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici :mrgreen:

x2 :)
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a Roman » 19 okt 2010 20:30

Helvis je napisal/-a:
Roman je napisal/-a:no jaz imam denar :o

Rajš uzem Accord , tud Subaruji niso slabi , so zlo dobri sam Honda je pač Honda ;)

ne gre se zato da je honda pač honda..
premišljujem kaj vse za seboj potegne subaru...vem da so dobri avtomobili ampak malenkost bolj me vleče na accorda.
je pa tako da ima subaru 4×4 in dosti konjev
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sasko2303 » 20 okt 2010 11:31

strazisar je napisal/-a:
pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici :mrgreen:

x2 :)

x3 :)

Prej ko sem omenil da moreš imet malo več denarja pa zato: pije kolikor mu daš, boxer motor se more gledat, če je bil prej razbit in dobro porpavljen boš opazil samo po motorju kateri ne bo delal pravilno, zavore in take zadeve pridejo nekoliko dražje kot pri ostalih navadnih avtih. Če maš dovolj denarja za ga imet ga kupi, ker je res dober avto. Z to škatlo prideš povsod in to še precej hitro ;)
Uporabniški avatar
sasko2303
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 20 okt 2010 19:52

sem se malo pozanimal na subaru forumu in fantje pravijo, da tudi letno menjavajo diske in ploščice...za nekatere tule to ni nič novega sicer, za večino pa verjetno je. ampak zej gledam da je impreza recimo kar enih 200kg težja kot integra ma pa 30km več, tak da konjev na kilogram je tam tam, sam pol pa verjetno 4x4 svoje nardi čez ovinke. zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!? :evil:
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Helvis » 20 okt 2010 20:41

Honda je pač Honda. S tem sem tole misliv: A ma Subaru Vtec nima, a Subaru Udobnost kot Accord nima , Cenovno je mogoče dražji je pa cenejše serviseranje in vzdrževanje kot Subaru. Nimam pa nič proti Subarujem Boxer motor naredi svoje, sam zame je pa Honda :ave:

Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 20 okt 2010 21:21

pa kaj pol če nima vteca, pri accordu ga pa res ne čutiš nekaj bistveno, da bi bil to nek plus pri nakupu.vtec je že dokaj zastarela zadeva, ki jo v teh časih nadomeščajo hibridi, ter manjši turbo motorji.grem stavit, da 90% kupcev bencinskega accorda pojma nima kaj je vtec in kako vlogo pri motorju igra. udobje pa ponujajo tudi bmw, MB, citroen... Ne da bi mel karkoli čez hondo za reč, sam resnici na ljubo, na razvoju motorjev delajo bolj malo...b serija se je pojavla v treh generacijah avtov, k serija je že v dveh in zgleda da bo tu zaključla, d serija-ni bitvenih razlik med hondo iz osemdesetih pa in novega tisočletja. "Športne" honde so v bistvu še sam za tiste, ki nimamo denarja za kaj konkretnejšega in pol kot lego kocke sestavljamo nekaj in pridobivamo par konjev tam, par konjev tu...in pa za simpatizerje znamke, ki pač slepo sledijo staremu ugledu. vtec še nekaj pomeni samo nadobudnim dirkačem za swapanje civicov, šoferji integer si sploh ne upajo več na cesto in jih raje polirajo doma, pa fotkajo v garažnih hišah, enmu tipu ko pa nabavlja accorda za 100km avtoceste na dan pa čis dol visi za to.
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2010 21:23

Helvis je napisal/-a:

Honda je pač Honda. S tem sem tole misliv: A ma Subaru Vtec nima, a Subaru Udobnost kot Accord nima , Cenovno je mogoče dražji je pa cenejše serviseranje in vzdrževanje kot Subaru. Nimam pa nič proti Subarujem Boxer motor naredi svoje, sam zame je pa Honda :ave:

Ka pa si bo začel z VTEC če ima turbo? :rotfl: Kaki Accord zaj vlečeš tle? Legacy je klasa Accorda in po udobju je Legacy en korak pred Accordom.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2010 21:30

pissdrunx je napisal/-a:sem se malo pozanimal na subaru forumu in fantje pravijo, da tudi letno menjavajo diske in ploščice...za nekatere tule to ni nič novega sicer, za večino pa verjetno je. ampak zej gledam da je impreza recimo kar enih 200kg težja kot integra ma pa 30km več, tak da konjev na kilogram je tam tam, sam pol pa verjetno 4x4 svoje nardi čez ovinke. zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!? :evil:

Pa saj jaz sem na VTI-ju menjaval ploščice po dobrih 10k km. :D Če tišiš je to potrošni material.

Malo moraš ločit kaj te zanima: Integra je racer in čez fogle leti ko 100 ma.ter . To da je hitra in vodljiva ko pes ji noben ne more zanikat. Sam to je zame bolj track car. Jaz se že ne bi vozo z tem vsak dan. Živce zgubim.

Impreza je vseeno bolj udobna in tudi pozimi wohoo uporabna.

Najprej se moreš odločit kaj bi rad. Pač turboti papajo več in je tudi nakup bolj tvegan. Hočeš dirkalnik z tablco ali hiter vsakodnevni avto?

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Helvis » 20 okt 2010 21:33

Usakmu je pomembno svoje mnenje ;) tak da če že hočte da vm povem kaj je avto zame je MERCEDES, in se use znamke skrijejo pred njim . Zakaj Mercedes zato ker jih mamo že tok let pr bajt kokr Hond in vem da je Mercedes taprav avto. Sej je Mercedes skor use sam izumu , kar se tiče tehnologije in varnosti druge znamke paod njega licence kupujejo. Honda mam pa vedno rajš pred Subareujem , nise rekel da je subaru slab tud znamka ni slaba smo jih mel par , kar se tiče so dost udobni in use sam pač men je Honda bol všeč in bolša znamka , vsak je svojega mnenja ;)

Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov