Moderator: Blue Angels

Roman je napisal/-a:no jaz imam denar![]()
ampak premišljujem subaru ali accord..
pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici
Helvis je napisal/-a:Roman je napisal/-a:no jaz imam denar![]()
ampak premišljujem subaru ali accord..
Rajš uzem Accord , tud Subaruji niso slabi , so zlo dobri sam Honda je pač Honda
strazisar je napisal/-a:pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici
x2
pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici
Helvis je napisal/-a:pissdrunx je napisal/-a:honda je pač honda...sori, ampak full butast komentar! in kaj si s tem povedal? isto lahk rečeš, mazda je pač mazda, toyota je pač toyota, BMW...Zdi se mi da bo tule sam izbira kakšno vožnjo hočeš, accord bo verjetno bolj udobn, varčn in manj vzdrževaja, medtem ko bo subaru verjetno bolj cenen od znotraj, ampak bo dejasko bolj "športn" avto, pa obstal ziher neboš v nobenem snegu. Lahk en rižarski spojler gor vržeš pa si sam plužiš po ulici
Honda je pač Honda. S tem sem tole misliv: A ma Subaru Vtec nima, a Subaru Udobnost kot Accord nima , Cenovno je mogoče dražji je pa cenejše serviseranje in vzdrževanje kot Subaru. Nimam pa nič proti Subarujem Boxer motor naredi svoje, sam zame je pa Honda
pissdrunx je napisal/-a:sem se malo pozanimal na subaru forumu in fantje pravijo, da tudi letno menjavajo diske in ploščice...za nekatere tule to ni nič novega sicer, za večino pa verjetno je. ampak zej gledam da je impreza recimo kar enih 200kg težja kot integra ma pa 30km več, tak da konjev na kilogram je tam tam, sam pol pa verjetno 4x4 svoje nardi čez ovinke. zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!?
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost