Glede 996TT. Niham med temi variantami. Dilema.
Crn, crne feltne, crne sipe.
Bel, crne feltne.
A ima kdo se kaksne slikce?
Moderator: Blue Angels

bavarc je napisal/-a:Ja CSL prodan na Slovasko. Super avto, sharp handling, motor skoz na 8 jurjev, perfekt za na pisto. Na youtube je se en video iz mobikroga, avto je res sel nooroo...
bavarc je napisal/-a:Sem dal oglas na avto net. Vsi ki so me klical so spraseval, zakaj bi kupili CSLa, ce pa za to dobijo M3ja z vec opreme in za manj denarja. Po enem mesecu sem prodajal samo se na mobile.de. Pa se tam je trajalo 6+ mesecev.
Ko sem prodajal Ultimo GTR, pa sploh nisem oglaseval na avto netu.
Tako da nezgoda ni imela nobene veze. Slovenija je premajhen trg za prodajo bolj specialnih avtov...
Sicer za turbota sem se primarno odlicil ker po 7 letih atmosferskih motorjev mi spet pase mal turbine...
bozic je napisal/-a:No ja po eni strani imaš prov, preveč kljukcev prebira avto.net in po nepotrebnem nadleguje prodajalce, po drugi strani pa vem za vsaj tri potencialne kupce, ki so bili interesenti pa jih je to odbilo![]()
bozic je napisal/-a:M3 CSL ima zbirateljsko vrednost, ampak mora bit stanje temu primerno...
petronas je napisal/-a:Glede nato da si "track freak" je cudno da zelis 911 turbaka.
Jaz bi se raje ozrl za kaksnim 360 Challenge. **** turbo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost