facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

996 TT - Barva?

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Katere barve 996 Turbo?

Crn
19
42%
Bel
26
58%

Skupaj glasov : 45

OdgovorNapisal/-a bavarc » 30 mar 2010 17:05

Ja CSL prodan na Slovasko. Super avto, sharp handling, motor skoz na 8 jurjev, perfekt za na pisto :). Na youtube je se en video iz mobikroga, avto je res sel nooroo. Ampak vsega se enkrat navelicas, oziroma je malo spremembe dobrodoslo. :D

Glede 996TT. Niham med temi variantami. Dilema.
Crn, crne feltne, crne sipe.
Bel, crne feltne.

A ima kdo se kaksne slikce?
Uporabniški avatar
bavarc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 30 mar 2010 17:42

Ja vem kako je sla si me pelu na Brncicevi ene 5let nazaj pomoje :)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a tref » 30 mar 2010 17:51

Slika
Slika
Slika
Slika
[/img]http://i47.photobucket.com/albums/f196/RedlineMotorworks/996TT.jpg[/img]
Zadnjič spremenil tref, dne 30 mar 2010 21:10, skupaj popravljeno 3 krat.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a CupraR » 30 mar 2010 19:07

Mah bela je tko..

Kaj takeg z črnimi felgami 8)

Slika
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a jfast » 30 mar 2010 20:54

Če bi bila odločitev med belo al pa črno bi bil men osebno huj bel s črnim felgam. Pasale bi pa gor tut felge v kaki bl odbiti barvi. Drgač mi je pa zlo všeč tale primerek v zeleni barvi.
http://www.tunerzine.com/view_article/c ... dible-hulk
My car/motorcycle , my temple.
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

Kraj: Trojane

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 30 mar 2010 21:01

Slika
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Ricky » 30 mar 2010 21:04

FRiKi je napisal/-a:Slika

točno taka kombinacija ga zmaga 8)
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabniški avatar
Ricky
Uporabnik

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Devil » 30 mar 2010 21:46

lih sm hotu napisat...ce bos crnega, potem oranzne feltne, ce pa belega pa crne felne....
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 30 mar 2010 22:10

jest pa ravno črnega z oranžnimi feltnami nebi imel, ker bi zgledalo kot da hočem imet RS3, čeprav ga nimam.

Bel ali črn, nima veze, vzames bolje ohranjenega za manj denarja.
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a bavarc » 31 mar 2010 00:21

Hvala za vse slike in predloge. Ampak zdej ko sem gledal se onega komplet crnega od trefa, je dilema kar velika. Tezka bo tale odlocitev. :D

A ima kdo kaksnega belega s crnimi feltnami?
Uporabniški avatar
bavarc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 31 mar 2010 08:05

huhu 8) 8) 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a bozic » 31 mar 2010 13:43

bavarc je napisal/-a:Ja CSL prodan na Slovasko. Super avto, sharp handling, motor skoz na 8 jurjev, perfekt za na pisto :). Na youtube je se en video iz mobikroga, avto je res sel nooroo...

Za kolk je pa šu nakonc? Če nebi blo tiste "nezgode" bi se sigurno tukaj prodal, bil pa je ugoden ja...
A 996 boš pri nas vzel, al tujina?
Tist Lisjakov te verjetno ne zanima ker je A., ti ga pa ne priporočam!
Bom te pa še enkrat vprašal kako to da te ne zanima 997 Gt3, ki je napram 996 bolj vozliv, sploh za na pisto...Vem za enga, ki bi te prišel, približno toliko kot 996 TT iz uvoza, novi davek je smrt za uvoz vozil kot je Porsche...
dugo dobar...
Uporabniški avatar
bozic
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a bavarc » 31 mar 2010 17:10

Sem dal oglas na avto net. Vsi ki so me klical so spraseval, zakaj bi kupili CSLa, ce pa za to dobijo M3ja z vec opreme in za manj denarja. Po enem mesecu sem prodajal samo se na mobile.de. Pa se tam je trajalo 6+ mesecev.

Ko sem prodajal Ultimo GTR, pa sploh nisem oglaseval na avto netu. :)

Tako da nezgoda ni imela nobene veze. Slovenija je premajhen trg za prodajo bolj specialnih avtov...

Sicer za turbota sem se primarno odlicil ker po 7 letih atmosferskih motorjev mi spet pase mal turbine... :D
Uporabniški avatar
bavarc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 31 mar 2010 17:14

bavarc je napisal/-a:

Sam čez Ultimo GTR ga pa ni :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a bozic » 31 mar 2010 18:24

bavarc je napisal/-a:Sem dal oglas na avto net. Vsi ki so me klical so spraseval, zakaj bi kupili CSLa, ce pa za to dobijo M3ja z vec opreme in za manj denarja. Po enem mesecu sem prodajal samo se na mobile.de. Pa se tam je trajalo 6+ mesecev.

Tako da nezgoda ni imela nobene veze. Slovenija je premajhen trg za prodajo bolj specialnih avtov...

Sicer za turbota sem se primarno odlicil ker po 7 letih atmosferskih motorjev mi spet pase mal turbine... :D

No ja po eni strani imaš prov, preveč kljukcev prebira avto.net in po nepotrebnem nadleguje prodajalce, po drugi strani pa vem za vsaj tri potencialne kupce, ki so bili interesenti pa jih je to odbilo :wink:
M3 CSL ima zbirateljsko vrednost, ampak mora bit stanje temu primerno...

Si se že kej odloču?
Prilepi kak oglas kaj gledaš itd.?
Gledaš v SLO ali De.?
dugo dobar...
Uporabniški avatar
bozic
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 mar 2010 18:44

Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a bavarc » 31 mar 2010 21:04

bozic je napisal/-a:No ja po eni strani imaš prov, preveč kljukcev prebira avto.net in po nepotrebnem nadleguje prodajalce, po drugi strani pa vem za vsaj tri potencialne kupce, ki so bili interesenti pa jih je to odbilo :wink:

Verjemi mi, da ce jih je to odbilo, potem jih je napacna stvar. Imam slike in stvar ni omembe vredna.

Tisto, kar pa bi jih lahko res odbilo, in tega pac ne ve veliko ljudi, je pa recim komplet pocena karoserija spodaj pri diffu. Klasicen problem pri teh avtih, vendar za to ne ve prav veliko ljudi.
Seveda smo to zrihtal kot se zagre, povarjeno in ojacano tako kot more biti, original zasciteno proti koroziji, uglavnem na koncu je bil bolj ojacan kot serijski iz tovarne. In to ni bil prvi M3 E46 ki je bil tako obdelan pri nas...

Novemu lastniku sem tudi pokazal vse slike kaj se je z avtom dogajalo, tudi razlozil problem s poceno karoserijo. In je bil super zadovoljen s stanjem avta. In jaz zadovoljen, ker sem videl, da je zadovoljen in da se mu cedijo sline... :D

Glede na to, da sem na mobikrogu s tem avtom vozil 1.04, lahko verjames da je bilo vse v tip top formi. Ce je kdaj kej dobilo lufta, smo takoj zamenjali. Ker pac mene moti, da bi se vozil v zjajcanem avtu. Denar za top vzdrzevanje avta mi ni problem dat...

Je bil pa moj avto se mal hitrejsi od serijskega. Brembo GT kit, 100 cell race kati, LW flywheel, dirkalen diff s 60/40 LSDjem, krajsi final drive, komplet notranjost iz karbona, BBS dirkalne feltne (trodelne), intrax podvozje (loceno nastavljivo high speed & low speed compression in rebound, ohisje iz titana), camber plates, trsi bushings in se par malenkosti... Uglavnem zbiratelji si teh predelav ne zasluzijo. :D

bozic je napisal/-a:M3 CSL ima zbirateljsko vrednost, ampak mora bit stanje temu primerno...

Naredili so 1600+ avtov, kar je malo prevec za zbirateljsko vrednost. Lahko si nekdo dela utvaro (ga razumem, mora sam pri sebi upraviciti nakup :D), da ima zbirateljski avto. Zbirateljski je F40, ne pa CSL.

Ce pa ga za hoces imet kot "zbirateljsko", potem ce noces, da ti poci karoserija zadaj, ga imej raje v garazi ali pred gostilno. Ali pa kupi ojacanega :D

Si se že kej odloču?
[/quote]
Imam nekaj v paci :D
Uporabniški avatar
bavarc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 31 mar 2010 21:39

Glede nato da si "track freak" je cudno da zelis 911 turbaka.

Jaz bi se raje ozrl za kaksnim 360 Challenge. **** turbo :D
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a bavarc » 31 mar 2010 21:54

petronas je napisal/-a:Glede nato da si "track freak" je cudno da zelis 911 turbaka.

Jaz bi se raje ozrl za kaksnim 360 Challenge. **** turbo :D

Sem "slisal", da je treba dost vzdrzevat. Kao skoz zategovat glavo in ne vem kaj se. Ne vem kje bi ga servisirali, na uradnem servisu ne vem koliko so sposobni. Za porshe pa poznam par mehanikov, mislim da bo nemec bolj ziher. :D

Drugace pa ja, F carsi so nekaj posebnega. Mogoce bo to naslednja stvar. :D
Uporabniški avatar
bavarc
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost