LP
Moderator: Blue Angels
R type je napisal/-a:@ SKOT: Na avtocesti pa se komot podiš za VTI-ji.
G-4S je napisal/-a:R type je napisal/-a:@ SKOT: Na avtocesti pa se komot podiš za VTI-ji.
Ne seri. Men je dost vseen za te "kdo ma daljšega" scene na cesti, ampak sem imel pa glih izkušnjo z enim arogantnežem v tistem landcruiserju, ki sem ga nalepil. Tip se mi je lepil na rit in blendal, čeprav sem imel kolono pred sabo, ko se je vse spucal sem se tudi sam pomaknil na vozni pas in zahodil mlinčekBogastvo za 80k € z 286HP in 650Nm pač ni moglo it mimo, kaj nej zdej
Teža, zračni upor in terenska zasnova pač naredijo svoje. Ni vsak avto za vse. V gozdu pa gre mimo ja
![]()
Hilux je odličen terenec, sem imel priložnost, da me je profi voznik mal zapelu po poligonu in sem samo
G-4S je napisal/-a:Ko se R-type zavzema za svoje stališče mu itak megla pade na objektiv. Mene ne dobiš na to finto, svoje sem že povedal
SilverCRX 98` je napisal/-a:ce povzamemo G4S-ove besede, je hotel povedat da je to skret, ker kljub horsim, ki jih ima nima za burek proti 20 let staremu in ze cist preperelim VTi-om![]()
lp
R type je napisal/-a:In kje sem tle jaz imel kako stališče?![]()
LP
SilverCRX 98` je napisal/-a:ce povzamemo G4S-ove besede, je hotel povedat da je to skret, ker kljub horsim, ki jih ima nima za burek proti 20 let staremu in ze cist preperelim VTi-om![]()
lp
G-4S je napisal/-a:R type je napisal/-a:In kje sem tle jaz imel kako stališče?![]()
LP
No sej o tem govorim, kr ena nerazsodnost se te loti
@Silver: slabo si povzelMeni je landcruiser super terenec, bolš kot vsak X5 al ML. Sam naj mi ne smeta na riti
tref je napisal/-a:Čez ovinke je marsikateri terenec hitrejši od limuzine. Imam kolega ki ima discoverya 2.5tdi. Da temu terencu zmeriš pospeške od 0-100, rabiš kolendar. Ampak čez ovinke je zbežal pa že marsikateremu frajerju z malimi "avteki". Sploh na cesti Velenje- Mislinja, Velenje- Arja vas,...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov