facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Garancija

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 19:20

Word. 8)

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a G-4S » 20 okt 2009 19:29

R type je napisal/-a:@ SKOT: Na avtocesti pa se komot podiš za VTI-ji.

Ne seri. Men je dost vseen za te "kdo ma daljšega" scene na cesti, ampak sem imel pa glih izkušnjo z enim arogantnežem v tistem landcruiserju, ki sem ga nalepil. Tip se mi je lepil na rit in blendal, čeprav sem imel kolono pred sabo, ko se je vse spucal sem se tudi sam pomaknil na vozni pas in zahodil mlinček :twisted: Bogastvo za 80k € z 286HP in 650Nm pač ni moglo it mimo, kaj nej zdej :lol: Teža, zračni upor in terenska zasnova pač naredijo svoje. Ni vsak avto za vse. V gozdu pa gre mimo ja :)

Hilux je odličen terenec, sem imel priložnost, da me je profi voznik mal zapelu po poligonu in sem samo :shock:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 19:43

G-4S je napisal/-a:
R type je napisal/-a:@ SKOT: Na avtocesti pa se komot podiš za VTI-ji.

Ne seri. Men je dost vseen za te "kdo ma daljšega" scene na cesti, ampak sem imel pa glih izkušnjo z enim arogantnežem v tistem landcruiserju, ki sem ga nalepil. Tip se mi je lepil na rit in blendal, čeprav sem imel kolono pred sabo, ko se je vse spucal sem se tudi sam pomaknil na vozni pas in zahodil mlinček :twisted: Bogastvo za 80k € z 286HP in 650Nm pač ni moglo it mimo, kaj nej zdej :lol: Teža, zračni upor in terenska zasnova pač naredijo svoje. Ni vsak avto za vse. V gozdu pa gre mimo ja :)

Hilux je odličen terenec, sem imel priložnost, da me je profi voznik mal zapelu po poligonu in sem samo :shock:

Uuuuu vidi ga, lej ga kolk se mu je EGO gor postavil. :lol:

No pa dajva. Kje sem jaz napisal da bo šel mimo. Jaz bi šel :lol: , Hillux pa ne.

Jaz sem napisal da se komot podi za VTI-ji. Daleč mu ne boš pobegnil do naslednjega avta, ki bo pred tabo. :lol: Če bi bil kak 90 KM terenec ga pustiš zadaj pol pa itak drugi avti vmes pridejo in si se ga otresel. Tega pa ne boš pustil daleč zadaj.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 20 okt 2009 19:45

Ahhh,grow up you 2 :D
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 19:47

_SKOT_ je napisal/-a:Ahhh,grow up you 2 :D

Zakaj? Ko bereš te otročarije po forumu se tudi mi admini malo nalezemo. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 20 okt 2009 19:48

Ko se R-type zavzema za svoje stališče mu itak megla pade na objektiv. Mene ne dobiš na to finto, svoje sem že povedal :twisted:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 19:52

G-4S je napisal/-a:Ko se R-type zavzema za svoje stališče mu itak megla pade na objektiv. Mene ne dobiš na to finto, svoje sem že povedal :twisted:

In kje sem tle jaz imel kako stališče? :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 20 okt 2009 19:55

ce povzamemo G4S-ove besede, je hotel povedat da je to skret, ker kljub horsim, ki jih ima nima za burek proti 20 let staremu in ze cist preperelim VTi-om :wink:
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 20 okt 2009 19:58

SilverCRX 98` je napisal/-a:ce povzamemo G4S-ove besede, je hotel povedat da je to skret, ker kljub horsim, ki jih ima nima za burek proti 20 let staremu in ze cist preperelim VTi-om :wink:
lp

Dej spel se mi s hondo ven iz te teme :D
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a G-4S » 20 okt 2009 20:00

R type je napisal/-a:In kje sem tle jaz imel kako stališče? :lol:

LP

No sej o tem govorim, kr ena nerazsodnost se te loti :lol:

@Silver: slabo si povzel :D Meni je landcruiser super terenec, bolš kot vsak X5 al ML. Sam naj mi ne smeta na riti :lol:
Zadnjič spremenil G-4S, dne 20 okt 2009 20:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 20:02

SilverCRX 98` je napisal/-a:ce povzamemo G4S-ove besede, je hotel povedat da je to skret, ker kljub horsim, ki jih ima nima za burek proti 20 let staremu in ze cist preperelim VTi-om :wink:
lp

Pejd ciciban brat al neki....

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 20 okt 2009 20:04

G-4S je napisal/-a:
R type je napisal/-a:In kje sem tle jaz imel kako stališče? :lol:

LP

No sej o tem govorim, kr ena nerazsodnost se te loti :lol:

@Silver: slabo si povzel :D Meni je landcruiser super terenec, bolš kot vsak X5 al ML. Sam naj mi ne smeta na riti :lol:

Arrrmmm mene nerazsodnega pa že dolgo niste videli na forumu. Bi blo treba it par let nazaj. :lol:

OK dost off topica.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Roman » 20 okt 2009 20:13

lp

zanimivo :lol:
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a tref » 20 okt 2009 20:14

Čez ovinke je marsikateri terenec hitrejši od limuzine. Imam kolega ki ima discoverya 2.5tdi. Da temu terencu zmeriš pospeške od 0-100, rabiš kolendar. Ampak čez ovinke je zbežal pa že marsikateremu frajerju z malimi "avteki". Sploh na cesti Velenje- Mislinja, Velenje- Arja vas,...
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a yogo » 20 okt 2009 21:06

tref je napisal/-a:Čez ovinke je marsikateri terenec hitrejši od limuzine. Imam kolega ki ima discoverya 2.5tdi. Da temu terencu zmeriš pospeške od 0-100, rabiš kolendar. Ampak čez ovinke je zbežal pa že marsikateremu frajerju z malimi "avteki". Sploh na cesti Velenje- Mislinja, Velenje- Arja vas,...

ja, ker ma voznik mal več "jajc" ali ga pa boli k**** za život :lol:
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 20 okt 2009 21:30

Noben terenec ni hitrejši čez ovinke od njemu primerljive limuzine! Sevede, če ti vzameš bmw x5 4.4! in kako korejsko limuzino bo šlo. Ampak že zaradi nižjega težišča in manjše teže bo limuzina vedno spredej. Seveda so v realnosti potem še voznik, gume...
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a UrosS » 20 okt 2009 21:37

mogoče majo pa tolk zdrapano cesto da lohk sam s terencom letiš :lol:
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 20 okt 2009 23:28

SKOT jst nevem kaj si ti mel ker se nisem vozu s tvojim avtom, sem se pa v preteklosti fural za tabo in ti povem da nimaš pojma, kar se tiče tiščanja, tok od mene, tko da ja kr kup si terenca, verjetn si po hosti bliskovit napram, medvedom, vevercam in polhom.

Nehte otresat buče s tem bednim primerjavam terenec ali nevem kaj, dj dj, speku sem kar se mi je postavlo pred klun z kurčevim vti-em ..., kašni džipi no, modeli nehite, pejte v gozd pa se tm primerjite kdo ma močnej vitl, pa počasnej reduktor ... .

kar se pa tiče mlinčkov, meu bi ga prec, ker je filing k rolaš in tiščiš v podn pa šaltat je treba po občutku, sluhu itd itd itd, mal sfališ pa je tema, to je taprav del ko se ti sname film in pred tabo samo prazna gorska cesta, ni da ni. Nehite prosm, kaj je pa tle otroškega, ccccc, JWRC dokler je še bil 1.6 230-250KM ma rakete k je treba znat furat v 50rpm natančno al pa še bolj, strupi kjer se dela, tko da ne mi tle otresat žnable da je pa dost otročarij, to je samo dokaz da pač nisi ta karakter, to pa ne pomeni da je to otroško.

Fak ej kva mi to obrate dvigne tak pacient k se sprav neki pluvat k sploh ne obvlada in kup zjahano in zjebano, pol pa tle joka ... .
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a rosho » 21 okt 2009 00:41

vrtelo a bo????
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 21 okt 2009 01:15

Hahahahaha vrtelc ima spet izbruhe. Zdaj ko je on sekret od VTI-ja prodal ga malo odvisnost daje. :lol: :lol:

Vrtelc pejt rally dirkat al pa neki.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov