Moderator: Blue Angels
Rok je napisal/-a:viden v živo in je prov huuuud... diske ma spredi tok velke kukr je na mojmu civicu feltna z gumo vret...
Rok je napisal/-a:viden v živo in je prov huuuud... diske ma spredi tok velke kukr je na mojmu civicu feltna z gumo vret...
lepše avte, a že 50 let delajo iste
bibaaa je napisal/-a:ja, po eni strani si bodo pridobili nekaj kupcev, po drugi strani pa jih bodo zgubili. Kakorkoli se obrne avto je grd in si ne zasluži imena porše. Porši in podobni avti so bili zmeraj avti za užitek in nikoli delovni stroj.
Isto sranje je cayman. V stilu, jz sm hud ki imam porša in lahko grem z njim v trgovino. WTF. če bi folk imel vsaj kolikor toliko pameti v glavi in mogoče malo okusa, ne bi niti pogledali to sranje. Konkurenca je preprosto lepša in boljša. Mogoče ne veste, vendar zadnji sedeži so primerni samo za otroke. niti 4 door saloon ni :/
bibaaa je napisal/-a:ja, po eni strani si bodo pridobili nekaj kupcev, po drugi strani pa jih bodo zgubili. Kakorkoli se obrne avto je grd in si ne zasluži imena porše. Porši in podobni avti so bili zmeraj avti za užitek in nikoli delovni stroj.
Isto sranje je cayman. V stilu, jz sm hud ki imam porša in lahko grem z njim v trgovino. WTF. če bi folk imel vsaj kolikor toliko pameti v glavi in mogoče malo okusa, ne bi niti pogledali to sranje. Konkurenca je preprosto lepša in boljša. Mogoče ne veste, vendar zadnji sedeži so primerni samo za otroke. niti 4 door saloon ni :/
Jaco je napisal/-a:
Meni se je porš zameril že z boxterjem (čeprav sem imel tak menjalnik v a4 lol). Porš bi moral ostat porš z dušo, alfe bi mogle met še vedno zadaj pogon in bencinarje pa da se vse kvari. Fino bi bilo če bi firme sledile svoji filozofiji in ne pokleknile ideji `karkol sam da se prodaja`, kot so razne smrdljive kie, renaulti, pugiji itd. Nekateri avti niso za množice in prav je tako.
Jolly je napisal/-a:Ah R type brez veze se trudit, sm ze sam prej napisal da je vedno imel se "postranske" modele poleg 911 in do danes ni zgubil na ugledu niti zanemaril svojo primarni model..., ah ja..., nima smisla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov