facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Porsche Panamera

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Porsche Panamera

OdgovorNapisal/-a hondavti » 09 okt 2009 13:11

Nekaterim je tale avto prov všečen. Nekateri so ga pa proglasili za najgrši izdelek iz nemške tovarne Porsche. Kaj bi si misili izumitelj Ferdinand o svojih jeklenih naslednikih, ki nosijo njegovo ime
Tuning predelave
Uporabniški avatar
hondavti
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Rok » 09 okt 2009 13:55

viden v živo in je prov huuuud... diske ma spredi tok velke kukr je na mojmu civicu feltna z gumo vret... :lol:
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabniški avatar
Rok
Major Painintheass

Kraj: lj, vic-rudnik

OdgovorNapisal/-a jfast » 09 okt 2009 14:17

HUd je kokr familiski 911 :D
My car/motorcycle , my temple.
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

Kraj: Trojane

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 14:19

Meni je tudi hud. 8)

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 14:20

Rok je napisal/-a:viden v živo in je prov huuuud... diske ma spredi tok velke kukr je na mojmu civicu feltna z gumo vret... :lol:

Tipično porsche. Huuuuge brakes. :shock:

Če bi porsche naredil mestni avto bi mogo met 19 col feltne da bi diske not spravli.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 09 okt 2009 14:21

Rok je napisal/-a:viden v živo in je prov huuuud... diske ma spredi tok velke kukr je na mojmu civicu feltna z gumo vret... :lol:

jaz sem pa ze 282mm diski cist "happy" :lol:
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a bibaaa » 09 okt 2009 14:34

ja, po eni strani si bodo pridobili nekaj kupcev, po drugi strani pa jih bodo zgubili. Kakorkoli se obrne avto je grd in si ne zasluži imena porše. Porši in podobni avti so bili zmeraj avti za užitek in nikoli delovni stroj.
Isto sranje je cayman. V stilu, jz sm hud ki imam porša in lahko grem z njim v trgovino. WTF. če bi folk imel vsaj kolikor toliko pameti v glavi in mogoče malo okusa, ne bi niti pogledali to sranje. Konkurenca je preprosto lepša in boljša. Mogoče ne veste, vendar zadnji sedeži so primerni samo za otroke. niti 4 door saloon ni :/
Uporabniški avatar
bibaaa
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a banan » 09 okt 2009 14:48

Moje mnenje je da se počasi učijo delat lepše avtomobile ker prejšni modeli samo zaradi tega zgledajo kolkor tolk dobr ker majo full široke gume !!
Uporabniški avatar
banan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bibaaa » 09 okt 2009 14:57

lepše avte, a že 50 let delajo iste :?
Uporabniški avatar
bibaaa
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 09 okt 2009 15:43

lepše avte, a že 50 let delajo iste

In to prav hude! Čeprav so mi starejši modeli bolj všeč...
Bi si pa raje privoščil lambotov oz. astonov "družinski vagen" saj sta mi lepša.
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 15:47

bibaaa je napisal/-a:lepše avte, a že 50 let delajo iste :?

Nobeno tele ne bo menjalo osnove oblike ki se prodaja že 50 let.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a UrosS » 09 okt 2009 15:47

ma dej, porš je grd in grd bo ostal, všeč mi je sam un BAD BOYS 911 z unmu rižastim spojlerjem zadej obvezno, ker pač more bit, ostalo je grdo.
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 09 okt 2009 15:55

Vsake oči imajo svojega malarja!
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a Jolly » 09 okt 2009 16:11

bibaaa je napisal/-a:ja, po eni strani si bodo pridobili nekaj kupcev, po drugi strani pa jih bodo zgubili. Kakorkoli se obrne avto je grd in si ne zasluži imena porše. Porši in podobni avti so bili zmeraj avti za užitek in nikoli delovni stroj.
Isto sranje je cayman. V stilu, jz sm hud ki imam porša in lahko grem z njim v trgovino. WTF. če bi folk imel vsaj kolikor toliko pameti v glavi in mogoče malo okusa, ne bi niti pogledali to sranje. Konkurenca je preprosto lepša in boljša. Mogoče ne veste, vendar zadnji sedeži so primerni samo za otroke. niti 4 door saloon ni :/

Kle si pa toliko mimo vsekal o vsem da bolj nebi moral...
Porsche je vedno bil orjentiran kot hitri avto za vsaki dan in nabijanje kilometraze (za uzivancijo imajo vedno podrazlicice modelov). Zgubili nevem zakaj bi katerega kupca, sej se bodo kupci 911tk se vedno odlocali za le to..., kupci panamare bodo pa kupci ki so do sedaj gledali/vozili razne M5, quatroporte in podobna vozila...
To je tako kot bi rekel da ko je honda izdala yazza so posledicno zaradi slednjega izgubili kupce accorda, mislim smeh...
Kar se tice caymana in podobnih "baby" porschev, so bili tudi vedno v obstoju, 912, 914, 924, 944, 968 itd., malo se bo treba se nauciti o tej znamki, predn butas taksne neumnosti vn...
Smeh pa je da sam niti nism nek pristas te znamke, nikoli bil..., pa vseeno nebi nikoli klobasal takih neumnosti... :roll:
Ceprav ta slednji primer mi je pa celo interesanten...
if you feel like you are in total control of a car, you are not driving it fast enough!
EK4 Ferio 191hp(SOLD)
EK3 144hp(SOLD)
200SX S13 234hp (SOLD)
EG6 175hp(R.I.P.)
EK4HB 220+hp(MUGENnized) (SOLD)
Leon FR TFSi 251hp(SOLD)
Navara
6.g coupe
EK4
Uporabniški avatar
Jolly
Old School Mofo

OdgovorNapisal/-a Jaco » 09 okt 2009 16:27

še malo se manjka pa bodo tudi pri poršu začeli s proizvodnjo malih mestnih jajčkov z 1,2 1,4 1,6 mlinčki pa kake dizle pa spredi pogon pa... Sicer pa oni bolje vejo kaj in zakaj. Zame je star porš še vedno MAJKA teh kvazi terencov sploh ne opazim pa čeprav so tako veliki :)

Meni se je porš zameril že z boxterjem (čeprav sem imel tak menjalnik v a4 lol). Porš bi moral ostat porš z dušo, alfe bi mogle met še vedno zadaj pogon in bencinarje pa da se vse kvari. Fino bi bilo če bi firme sledile svoji filozofiji in ne pokleknile ideji `karkol sam da se prodaja`, kot so razne smrdljive kie, renaulti, pugiji itd. Nekateri avti niso za množice in prav je tako.
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

Kraj: Ingolstadt

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 16:29

bibaaa je napisal/-a:ja, po eni strani si bodo pridobili nekaj kupcev, po drugi strani pa jih bodo zgubili. Kakorkoli se obrne avto je grd in si ne zasluži imena porše. Porši in podobni avti so bili zmeraj avti za užitek in nikoli delovni stroj.

Cayman je odličen avto. Motor na pravem mestu, okreten, top zavore, hiter, odlična lega, 2 prtljažnika ki sta presentljivo velika.

Cena prihaja z imenom Porsche.

Katero boljšo konkurenco si imel v mislih?

Da pri porsche-ju plačaš znamko je jasno.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 16:31

Jaco je napisal/-a:
Meni se je porš zameril že z boxterjem (čeprav sem imel tak menjalnik v a4 lol). Porš bi moral ostat porš z dušo, alfe bi mogle met še vedno zadaj pogon in bencinarje pa da se vse kvari. Fino bi bilo če bi firme sledile svoji filozofiji in ne pokleknile ideji `karkol sam da se prodaja`, kot so razne smrdljive kie, renaulti, pugiji itd. Nekateri avti niso za množice in prav je tako.

Porsche še zmeraj prodaja take avte kot jih navajaš. Dela pa tudi avte za širše množice. Ampak noben ni poceni. Niti Boxer. Širša paleta strojev je pa normalna za sedanji čas.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Jolly » 09 okt 2009 16:40

Ah R type brez veze se trudit, sm ze sam prej napisal da je vedno imel se "postranske" modele poleg 911 in do danes ni zgubil na ugledu niti zanemaril svojo primarni model..., ah ja..., nima smisla.
if you feel like you are in total control of a car, you are not driving it fast enough!
EK4 Ferio 191hp(SOLD)
EK3 144hp(SOLD)
200SX S13 234hp (SOLD)
EG6 175hp(R.I.P.)
EK4HB 220+hp(MUGENnized) (SOLD)
Leon FR TFSi 251hp(SOLD)
Navara
6.g coupe
EK4
Uporabniški avatar
Jolly
Old School Mofo

OdgovorNapisal/-a R type » 09 okt 2009 17:00

Jolly je napisal/-a:Ah R type brez veze se trudit, sm ze sam prej napisal da je vedno imel se "postranske" modele poleg 911 in do danes ni zgubil na ugledu niti zanemaril svojo primarni model..., ah ja..., nima smisla.

Ja pozabljajo na 924, ki je bil na voljo tudi z 2.0 motorjem, ki je v evropi imel 125 KM, v ZDA pa celo samo 95. :lol: Da ne omenjamo možnosti 3 stopenjskega avtomatika. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a poli » 09 okt 2009 17:02

men je čist hud :)
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten