Moderator: Blue Angels
Eddy je napisal/-a:Sm včeri v siesti komentiru ta muvi pa komentarje,ampak bom še tle...
Alex drgač je M3 cenovno enakega ranga kot je Evo,še celo cenejši je rabljen...
Pa govort da je BMW skret na štrbunk glih ni neko realno okategoriziranje znamke z tako zgodovino(poglejte si dosežke v motoršportu..).
Drgač me BK kaj si folk misl o tej znamki,sam na K mi gre pa ko se jih daje v nič brez neke podlage..
Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy
janezk je napisal/-a:Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy
Koliko mulcev ima doma, in ce si je komi kupu EVOta, nima nobene veze s tem kako se obnasa. Debil je zato, ker se je obnasal kot debil. Onega voznika je zmerjal s faggotom skozi odprto sipo. Kaj naj si potem druzga ljudje mislijo o njemu kot da je debil.
Eddy je napisal/-a:,že E30 je dosegel toliko kot cela paleta japončkov nikol ne bo![]()
tok o tem..
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
Eddy je napisal/-a:,že E30 je dosegel toliko kot cela paleta japončkov nikol ne bo![]()
tok o tem..
o bad, ker komentar, ahahahahahahahahahahahha![]()
![]()
Eddy je napisal/-a:Pa govort da je BMW skret na štrbunk glih ni neko realno okategoriziranje znamke z tako zgodovino(poglejte si dosežke v motoršportu..).
Eddy je napisal/-a:Sej da ne bo kdo mislu da mislm da je evo skret,ravno nasprotno,sam jst ne grem pluvat po mitsubišiju tko kot to dela folk čez bavarce...
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
če v vsem tem času še nisi spoznal da mi dol visi za objektivnost, realnost, merodajnost verodostojnost ..., na bruhanje mi gre ob teh besedah in akterjih kateri zlo zlo rado mahajo z njimi ..., tko da Skret pa če je v vseh motošportih najjjači pa je po mojem že zmer skret na štrbunk ...
Eddy je napisal/-a:Pejt kozlat pol,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov