facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Debil v EVO-tu dobil lekcijo

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Eddy » 26 dec 2006 13:38

Sm včeri v siesti komentiru ta muvi pa komentarje,ampak bom še tle...
Alex drgač je M3 cenovno enakega ranga kot je Evo,še celo cenejši je rabljen...
Pa govort da je BMW skret na štrbunk glih ni neko realno okategoriziranje znamke z tako zgodovino(poglejte si dosežke v motoršportu..).

Drgač me BK kaj si folk misl o tej znamki,sam na K mi gre pa ko se jih daje v nič brez neke podlage..
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a MUFC » 26 dec 2006 13:39

Alexa za Admina :lol:

evo vam vaše faktorje za preračunavat, preračunite to 2.0na vs. 3.2na, nevem zakaj se tukaj ne izide
http://www.youtube.com/watch?v=5sP_8ZGYyWk
Uporabniški avatar
MUFC
Uporabnik

Kraj: Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 26 dec 2006 13:46

Eddy je napisal/-a:Sm včeri v siesti komentiru ta muvi pa komentarje,ampak bom še tle...
Alex drgač je M3 cenovno enakega ranga kot je Evo,še celo cenejši je rabljen...
Pa govort da je BMW skret na štrbunk glih ni neko realno okategoriziranje znamke z tako zgodovino(poglejte si dosežke v motoršportu..).

Drgač me BK kaj si folk misl o tej znamki,sam na K mi gre pa ko se jih daje v nič brez neke podlage..

Caki 15 mio pa 10 mio ti je isto???????

Men ni

Zdj pa sori ce Evo drzi ceno pol je drzi ce pa M3 zgubi v enemu letu vrednost za 5mio,kaj a pol sta kr odenkrat avta primerna za medsebojni battle.

Pol je tut Audi A8 4.2 vrednosti 1.5 mio,taprav da se ga primerja z Vti-jem 1.6 160KM???????

Pa jst nism napisu da je strbunk jst sm napisu M3 sux. :wink:

Od kdaj smo pa prisli da se gleda avte po uspehu v motorsportu,Renault al pa Peugeot so navadni sekreti od avta,pa so mel take dosezke v motorsportu da eni lohk sam sanjajo o tem
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a janezk » 26 dec 2006 13:53

Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy

Koliko mulcev ima doma, in ce si je komi kupu EVOta, nima nobene veze s tem kako se obnasa. Debil je zato, ker se je obnasal kot debil. Onega voznika je zmerjal s faggotom skozi odprto sipo. Kaj naj si potem druzga ljudje mislijo o njemu kot da je debil.
Uporabniški avatar
janezk
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 26 dec 2006 13:54

janezk je napisal/-a:
Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy

Koliko mulcev ima doma, in ce si je komi kupu EVOta, nima nobene veze s tem kako se obnasa. Debil je zato, ker se je obnasal kot debil. Onega voznika je zmerjal s faggotom skozi odprto sipo. Kaj naj si potem druzga ljudje mislijo o njemu kot da je debil.

Eh ja,se morm strinjat s tabo.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Eddy » 26 dec 2006 14:12

Men je isti k..ker ti pravš da je un v evotu hotu strest enga bogataša...a sam pa ni ričy rič če ma 10milj za evota? isti k....
the betl of the snobs je to nč druzga..

Evo pa E46 M3 sta boljša kandidata za primerjavo medseboj kot a8 in civič...ne dajat take vn,to so neumesne...
zakaj sta primerljiva ti je že tajpič napisu..

motošpot sem omenil ker se ponavadi poleg evota zraven da še posnetke iz rally krogov,prvenstev ipd,bom pa še jaz dal bmw-jeve dosežke skozi zgodovino ven,že E30 je dosegel toliko kot cela paleta japončkov nikol ne bo :wink:

tok o tem..
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 26 dec 2006 14:34

uff, vidim da se je nabralo še več smeti v tej temi :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 26 dec 2006 14:37

Eddy je napisal/-a:,že E30 je dosegel toliko kot cela paleta japončkov nikol ne bo :wink:

tok o tem..

o bad, ker komentar, ahahahahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 26 dec 2006 14:37

Sej da ne bo kdo mislu da mislm da je evo skret,ravno nasprotno,sam jst ne grem pluvat po mitsubišiju tko kot to dela folk čez bavarce... :wink:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 26 dec 2006 14:38

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
Eddy je napisal/-a:,že E30 je dosegel toliko kot cela paleta japončkov nikol ne bo :wink:

tok o tem..

o bad, ker komentar, ahahahahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol:

realen :wink:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 26 dec 2006 14:40

Eddy je napisal/-a:Pa govort da je BMW skret na štrbunk glih ni neko realno okategoriziranje znamke z tako zgodovino(poglejte si dosežke v motoršportu..).

če v vsem tem času še nisi spoznal da mi dol visi za objektivnost, realnost, merodajnost verodostojnost ..., na bruhanje mi gre ob teh besedah in akterjih kateri zlo zlo rado mahajo z njimi ..., tko da Skret pa če je v vseh motošportih najjjači pa je po mojem že zmer skret na štrbunk ...
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 26 dec 2006 14:41

No da se tole ne bo spremenilo v kakšen nemški vs. japonski avtomobili dvoboj :wink:

Jaz čist razumem tajpiča, kar je hotel povedat, pa tudi janezk je lepo povedal za kaj se gre.

Alex: Glede nekih oznak, da sem german fan. Če bi bil ta tip v unotu namesto v evotu, bi še vseeno rekel, da je debil :lol:

MUFC: faktorji so za preračunavat, kakšna bi lahko bila primerjalna kubikaža za turbo motor proti N/A, ne pa za 2 N/A motorja med sabo :wink:

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 26 dec 2006 14:42

Eddy je napisal/-a:Sej da ne bo kdo mislu da mislm da je evo skret,ravno nasprotno,sam jst ne grem pluvat po mitsubišiju tko kot to dela folk čez bavarce... :wink:

ne folk, tle kr mene izpostav :wink:

pa dej, BMK .., jst povem kar si mislim in moje mnenje je to da je vse iz dojče trgovine samo naduvan skret.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 26 dec 2006 14:46

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
če v vsem tem času še nisi spoznal da mi dol visi za objektivnost, realnost, merodajnost verodostojnost ..., na bruhanje mi gre ob teh besedah in akterjih kateri zlo zlo rado mahajo z njimi ..., tko da Skret pa če je v vseh motošportih najjjači pa je po mojem že zmer skret na štrbunk ...

Pejt kozlat pol,
:lol:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 26 dec 2006 14:48

Eddy je napisal/-a:Pejt kozlat pol,
:lol:

ni take sile, se znam kokr tok kontrolirat pa ostane vse v želodcu :)
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 26 dec 2006 14:48

Ok dovolj je bilo.

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

Prejšnja