16 Ivančan Igor 1:21.000 VTI)) 6.gen no res se nebi niti malo hvalil, sprva 4 kroge sva naredila, res da snemala na fotič in v roki gsm in naredila v avtu (dva kom) 1.22.6xx, lahko da se tudi malo motim, ampak kaj čmo vsi se kdaj malo zmotimo! Vsega skup sm naredu cca 12krogov 1 gor ali dol, prvič na MK, in mi je res proga kilerska, huda do kraja, edino naj fino pograjam zadnje ovinke oz. pred ravnino ovinek, kateri je bil nekaj na novo oblagan z asvaltom, tisti ovinek mi je hudičevo zanič, nikol prave linije, tudi čisto prvi mi ni nekam šel, oz. enako za zadnjega, mah beden ovinek do kraja vsaj zame, avto ima premalo moči da bi lepo vlekel v cel ovinek, ne gre in ne gre lepo, oz. pomoje več vaje bi blo kar boljše!
Me pa res zanima malo Edy ti vidim da veš dobesedno vse: pa le malo povej: za koliko časa imaš gume ,recimo za en dan na mk, ?? mal se raspiši?
-še nekaj kdo je pa bil z rdeči hb 90hp, črna hauba, men res lepa hondica, ga imamo tukaj na forumu, pa kateri čas je on kaj naredil?