cresh je napisal/-a:kokr jst vem, pa nism ekspert, da je point v tem da je tista turbina dosti bolj večja, tako dosti bolj vleče, kot pa uni dve.
To je sicer res, ampak zakaj ne bi dal dveh večjih turbin

Moderator: Blue Angels
cresh je napisal/-a:kokr jst vem, pa nism ekspert, da je point v tem da je tista turbina dosti bolj večja, tako dosti bolj vleče, kot pa uni dve.
SunShiner je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Hm ja, to sem tudi jaz ve nei reviji bral, da če se hočeš it orenk tuning na RX7, mraš it na sigle turbo. V čem je fora? Meni je pa ravno bi-turbo zakon
Mejbi je pa trik v tem, da motor težje prenese tunanje dveh turbin![]()
cresh je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Hm ja, to sem tudi jaz ve nei reviji bral, da če se hočeš it orenk tuning na RX7, mraš it na sigle turbo. V čem je fora? Meni je pa ravno bi-turbo zakon
kokr jst vem, pa nism ekspert, da je point v tem da je tista turbina dosti bolj večja, tako dosti bolj vleče, kot pa uni dve.
G-4S je napisal/-a:cresh je napisal/-a:kokr jst vem, pa nism ekspert, da je point v tem da je tista turbina dosti bolj večja, tako dosti bolj vleče, kot pa uni dve.
To je sicer res, ampak zakaj ne bi dal dveh večjih turbin
cruiser je napisal/-a:To je skor kot lego kocke ja
Sej ne. Na japonskem je Mazda prodajala sportne limuzine imenovane Cosmo, ki so prav tako kot rx7 prisli z dvema turbinama, 280KM in TRO-ROTORSKO masino. En rotor brez portinga doda okol 100KM, zdej si pa racunaj.
Da se pa transplantirati 3-rotor motor v RX7, samo moras na novo narediti subframe za motor (drago ful), pa nosilce pa vse to...
In potem das takole turbinco gor pa pojes vse kar ti pride na cesti.
cruiser je napisal/-a:To je skor kot lego kocke ja
Sej ne. Na japonskem je Mazda prodajala sportne limuzine imenovane Cosmo, ki so prav tako kot rx7 prisli z dvema turbinama, 280KM in TRO-ROTORSKO masino. En rotor brez portinga doda okol 100KM, zdej si pa racunaj.
Da se pa transplantirati 3-rotor motor v RX7, samo moras na novo narediti subframe za motor (drago ful), pa nosilce pa vse to...
In potem das takole turbinco gor pa pojes vse kar ti pride na cesti.
R type je napisal/-a:cruiser je napisal/-a:To je skor kot lego kocke ja
Razen kake supre, ali pa STi-ja (2.5 stroker kit, 9000 rpm, hybrid turbo, EVO VI (recimo HKS) in vsi tile so veliko cenej za tunat.![]()
![]()
Ima pa RX7 karismo zaradi rotorja.
cruiser je napisal/-a:R type je napisal/-a:To je skor kot lego kocke ja
Razen kake supre, ali pa STi-ja (2.5 stroker kit, 9000 rpm, hybrid turbo, EVO VI (recimo HKS) in vsi tile so veliko cenej za tunat.![]()
![]()
Ima pa RX7 karismo zaradi rotorja.
Ja ja... 750KM dobis kr na easy, a ?![]()
Jok brate! Bos kr lepo vse menjal na masini, hehe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov