Uporabnik
Re: kazen-40 preveč v naselju
Od Julija ti ne pomaga čisto nič drugega kot pamet v glavo.(izgovor, da nisi ti vozil, razni računi.........) si lahko zatakneš za uho. Kazen dobi lastnik avta, edina možnost kar je, da se zmeniš z nekom (ki bo priznal, da je vozil) in potem to breme on nosi.
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;)
Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Uporabnik
Goku_6 wrote: Sele sedaj sem opazil. Kaksna polovicka?? Cim je nad 30km/h prevec v naselju je adijo polovicka.
Pardon zajebu.
Alone on world
Uporabnik
G-4S wrote:Ga obravnavate, ko da je nek nič kriv revež. Pa neke veze na policiji pa ne vem kaj. Tip že ma tri pike, nič vozniških izkušenj (voznik začetnik) in ga pegla 40 kmh čez omejitev v naselju. Car. Zdaj naj pa še plača! In eni bi mu še dajal potuho? Da nebuloze, kako to ni nič takšnega niti ne komentiram...
A ti in drugi pametnjakoviči, pa bi lahko bili zgled vsem voznikom, ko ste bili začetniki. Lepo te prosim ne govori neumnosti...
Ne poznam človeka, da nebi malo bolj stopil na plin, ko je dobil izpit. Navdušenje pač. Jaz sem bil isti. Ampak to saj priznam in ne pametujem po forumu. Saj se bo z leti umiril. Pač nabral si bo nekaj izkušenj in naplačal se bo kazni.
Da ne bo pomote fanta sploh ne zagovarjam. Če je storil prekršek naj odgovarja. Ampak se pa vsaj ne zgražam, kot da je to nekaj, kar nisem nikoli storil sam...

LP Selman
Les je lep ;) http://www.selman.si
Uporabnik
Ghostrider47 wrote:Od Julija ti ne pomaga čisto nič drugega kot pamet v glavo.(izgovor, da nisi ti vozil, razni računi.........) si lahko zatakneš za uho. Kazen dobi lastnik avta, edina možnost kar je, da se zmeniš z nekom (ki bo priznal, da je vozil) in potem to breme on nosi.
Zakonsko razlago bi rad. Če vozila ni vozil lastnik in če ta dokaze da ga ni, mu ne smejo dati kazni ker sam ni storil nič!
Uporabnik
tuki je lukna v zakonu ki jo tut država izkorišča, v zakonu mislem da ni navedeno da se mora najti voznika vozila ampak se avtomatsko oglobi lastnika vozila, če pa nisi bil ti pa moraš sam dokazovati, in z enim računom iz ene trgovine tega ne verjamem da lahko dokažeš, morajo bit kake konkretne zadeve
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
yaxo11 wrote:tuki je lukna v zakonu ki jo tut država izkorišča, v zakonu mislem da ni navedeno da se mora najti voznika vozila ampak se avtomatsko oglobi lastnika vozila, če pa nisi bil ti pa moraš sam dokazovati, in z enim računom iz ene trgovine tega ne verjamem da lahko dokažeš, morajo bit kake konkretne zadeve
račun ni konkretna zadeva? da te vidi prodajalka, kamere, potrdi enih 5 prič? oddaljen 4km od kraja dogodka? račun narejen skoraj ob času dogodka? bo dovolj?
ModeratoR
Glede na to da se pogovarjate o scenariju da želiš okrog prnest državo in si vozil, ampak bi rad dokazal da nisi, me res zanima kje in kako boš dobil pričanje prodajalke da te je videla v trgovini in posnetke trgovine da si gor na njih ob tem času, če pa si TI vozil 100 čez naselje ob tem času nekje drugje a bi rad dokazal nasprotno :kaj: Mislim, jaz več tebe ne razumem kaj želiš povedat, enkrat tak, drugič tak. Pa ne mi zdaj vse se da, tud S2000 se da dobit za mali dnar, vemo že :yes:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
to je samo primer kako je možno it mimo države in nič konkretnega. v bistvu v praksi ne vem če deluj :p
Uporabnik
monster nič ti ne nuca ker se po zakonu kaznuje lastnika vozila, če pa ti avta pač nisi vozil boš pa moral na nekoga pokazat da opereš svoje ime in se izogneš kazni. Če voznika ne prijaviš, kao ne veš kdo je bil ,pa morajo po zakonu ukrepati kot da gre za ukradeno vozilo

Mislem da je bil prejšnji zakon drugačen in so lahko oglobili le voznika avtomobila, in očitno je bilo ogromno pritožb v smislu jaz nisem bil, ne vem pa kdo je bil, in ker država rabi denar so pač spremenili da se avtomatsko oglobi lastnika vozila, tu pa naj se on naprej pravda kdo je bil in s tem pokasirajo še dodatne eure

Sicer pa ja lahko se izvleče iz kazni samo bo moral kak kolega ali pa fotr, mat na sodišče in priznat da je bil takrat on/ona za volanom, da pokasira vse tiste kazni, simpl k pasulj
Sam fotr bo mulca v rt nasuvu ne pa hodu na sodišče kazni kasirat :P :D
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
hehe :D ja,rekel je da bo na babico poskušal zvalil krivdo :D
❒ Taken ❒ Single ✔ Honda ;)
Uporabnik
Monster wrote:to je samo primer kako je možno it mimo države in nič konkretnega. v bistvu v praksi ne vem če deluj :p
Hahahahahahaha :rotfl: :rotfl:
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;)
Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Men je policaj reku grd stavek ampak zgleda so taki vrhniški policisti:"posle jebanja nema kajanja" kruto ampak kaj cmo,ena lekcija več v življenju ti bo to :wink:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Selman wrote:
G-4S wrote:Ga obravnavate, ko da je nek nič kriv revež. Pa neke veze na policiji pa ne vem kaj. Tip že ma tri pike, nič vozniških izkušenj (voznik začetnik) in ga pegla 40 kmh čez omejitev v naselju. Car. Zdaj naj pa še plača! In eni bi mu še dajal potuho? Da nebuloze, kako to ni nič takšnega niti ne komentiram...
A ti in drugi pametnjakoviči, pa bi lahko bili zgled vsem voznikom, ko ste bili začetniki. Lepo te prosim ne govori neumnosti...
Ne poznam človeka, da nebi malo bolj stopil na plin, ko je dobil izpit. Navdušenje pač. Jaz sem bil isti. Ampak to saj priznam in ne pametujem po forumu. Saj se bo z leti umiril. Pač nabral si bo nekaj izkušenj in naplačal se bo kazni.
Da ne bo pomote fanta sploh ne zagovarjam. Če je storil prekršek naj odgovarja. Ampak se pa vsaj ne zgražam, kot da je to nekaj, kar nisem nikoli storil sam...

LP Selman
Čaki kaj se pa ti zdej tuki vsajaš? A obravnamo zdj tuki G4S pa ostale po tvojih besedah "pametnjakoviče" ali tega forumaša ki je ta topic objavil v imenu njegovega frenda?
Kaj te boli ***** kaj je kdo od nas u življenju počel kot mladi voznik pa kako je vozil,eni so/smo tišal,eni pa niso,njihova stvar,eni so/smo meli srečo eni jo pač nimajo,je**t GA.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
En moj kolega je dones isto dobu kazen, ker je šov 50km/h preveč v naselju (lansko leto oktobra) ter dobu 1000€ kazni ter 9 pik. Pa od prej ima 3 pike.
Uporabnik
te pike bi morale bit kot pri merkatrju. ko dosežeš določeno kvoto ti dajo nagrado :)
Uporabnik
Monster wrote:te pike bi morale bit kot pri merkatrju. ko dosežeš določeno kvoto ti dajo nagrado :)
Se strinjam. All inclusive na Povšetovi za 1 leto.

:)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels