Drugač pa resno, premisl kaj bi delal in pa kot Stipe prav, familijo maš tko da je fajn če vidiš otroka rasti in se z njim ukvarjat vsak dan. Tko da mislim da z BUS-anjem po SLO bi kr zmagal
Se prav teb je do sedenja
V špedicij si potem zmagal, odenestrankedodruge1000kmtkodasedišceldankkokošnajajima.press
Drugač pa resno, premisl kaj bi delal in pa kot Stipe prav, familijo maš tko da je fajn če vidiš otroka rasti in se z njim ukvarjat vsak dan. Tko da mislim da z BUS-anjem po SLO bi kr zmagal
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
E končno sm tud jz naredu za D!!
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur
Nism hotu nč govort,da neb spet vsi bli razočarani
Zdj treba pa za NPK gledat,kam?
Momci kuda??
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur
Nism hotu nč govort,da neb spet vsi bli razočarani
Momci kuda??
Youtube/Instagram: Dinotti
Dinotti wrote:E končno sm tud jz naredu za D!!
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur![]()
Nism hotu nč govort,da neb spet vsi bli razočarani![]()
Momci kuda??
Čestitam care
Kok si meu useh ur na koncu z glavno vred
NPK lah delaš tuki v Lj na GZS
Sem ti že po tel. čestital pa ti bom še tle. Čestitke pa veliko veliko varnih kilometrovDinotti wrote:
Ke je Vrtelc delu?
Vidm tuki neki 40 jurjev je to vse al plus izpt?Je kje ceneje? A ni neki v Kranju?
Pejt v KR(ali LJ) v B&B cena tečaja kateri vsebuje 7-8h predavanja + dobiš še skripto v tej ceni je 23,800 sit in pa cena izpita je bila 34.400 sit.
Je pa tko, da predavatelj je bivši inšpektor (delal kot inšpektor 30let) in res oblada zadeve, uči/predava življensko in ne k robot ..., njegovih zadnjih 6-7 generacije so vsi izpite opravili in je edini v SLO z 100% uspešnostjo pa še znaš na koncu.
Tako da ni vam treba hodit izpitov opravljat v obrtne zbornice kjer je recimo v 6-7h urah predavanja 6-7 predavateljev, vsak svoje zdrdra dobiš skripto (skripta k enciklopedija) v roke in se uč k mal blesav pa še nč ti ni jasno, potem Cene Štupar ima podoben sistem kot B&B z enim predavateljem in kar je prva razlika je ta da je Cene dražji od B&B za dobrih 12,000sit kot drugo pa se nima za pohvalit z rezultati, kar se B&B lahko.
Tko da imaš LINK B&B spodaj imaš tel. št lahko se pa poinformiraš vse preko mail.a (vsaj jst sem vse prek mail.a poštmal) kdaj bo tečaj, koliko košta, in pa na mail. dobiš še prijavnico katero si sprintaš in jo pošlješ tja ravno tako vse potrebno za plačilo, katero mora biti poravnano pred izpitom, za zihr imeti s seboj odrezek položnice.
Tečaj ni obvezen tako da lahko prideš cenej skoz samo dvomim da boš naredil, tako da udelež se tečaja pa ti bo na konc jasno zakaj.
p.s, @Swifty ti pa res nevem kaj teb dogaja, že takrat ko sem jaz delal in ko sem opravil vse sem ti povedal kaj pa kako in kam it narest (celo mojo skripto maš še, B&B) pa kr ne, tle limaš neke linke od čisto druge ustanove k sploh neveš kaj/kdo stoji tm zadi in noben ki bi lahko povedal svoje izkušnje. Nevem a mislš da ti svetujem zato, ker ti ne želim dobr
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Kaj pa vem,neda se mi v Kranj vozit če imam podobno zadevo dosti bližjep.s, @Swifty ti pa res nevem kaj teb dogaja, že takrat ko sem jaz delal in ko sem opravil vse sem ti povedal kaj pa kako in kam it narest (celo mojo skripto maš še, B&B) pa kr ne, tle limaš neke linke od čisto druge ustanove k sploh neveš kaj/kdo stoji tm zadi in noben ki bi lahko povedal svoje izkušnje. Nevem a mislš da ti svetujem zato, ker ti ne želim dobr![]()
Kaj pa vem,neda se mi v Kranj vozit če imam podobno zadevo dosti bližje![]()
Ko se ti gre za šiht nema NEDA SE MI, ima da se ti da. Razen če si tja kjer to zahtevajo ne želiš oz. boš pa delal TK (Temeljno Kvalifikacijo) namesto NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) katera nastopi v veljavo leta 2008 meseca avgusta, potem boš pa videl kaj pa kako ..., zdej je NPK samo teorija, narediš BP če sodeluješ (predavanja in da se mal prebere gradivo) TK bo pa tudi praktično, vožnja itd. izpitna komisija je pa iz Državnega Urada itd itd. nau kr tko.
Tko da če si pameten NPK pri B&B
p.s, trenutno delodajalec lahko zahteva NPK ali ne, ker NPK ni več obvezen (za notranje prevoze, za mednarodne še vedno) v tem prehodnem obdobju do leta 2008 avgusta meseca, ko pa ta datum poteče ga boš pa moral met v vsakem primeru, se pravi takrat boš pa "navrat nanos" delal TK (temeljno kvalifikacijo) kar sigurno nebo simpl.
ČestitamDinotti wrote:E končno sm tud jz naredu za D!!
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur![]()
Nism hotu nč govort,da neb spet vsi bli razočarani![]()
Momci kuda??
... sm pa zvedu v centru pa še pol Ljubljane ve da si naredu
Jst tud, jeste da je ladnoVrtelo Letelo :) wrote: jst bi šou na Finsk
Dinotti ajmo skupa u Kranj pol,vrtelc me je prepriču
Za bus se grem pa tud dans zment na Ježico kako pa kej,dosta je čekanja,sam rabu bi pole(ker vem da jih na Ježici ne dobiš za domov)
Za bus se grem pa tud dans zment na Ježico kako pa kej,dosta je čekanja,sam rabu bi pole(ker vem da jih na Ježici ne dobiš za domov)
Sam po moje je Dino to kupumiška wrote:čestitam dino![]()
swiftyju pa ne verjami da bo šel s tabo v kranj, ker nam obljublja sladoled že en mesec, pa še ni blo kruha s te moke![]()
![]()
Zgleda da bova mogla midva sama na
Učer sm biu na kofetu z Swiftijem pa nč ne omenja sladoleda
....Oooo miška kako kj
samo vi zezajte
nočm jest več sladoleda ker morm shujšat tko da...
V soboto čez 1 tedn začnem z vožnjo busa pri nada tours
nočm jest več sladoleda ker morm shujšat tko da...
Lepo da začneš tkoj , je škoda da propade zdravniški pregled - vsak cent prov prideSwifty wrote:samo vi zezajte![]()
nočm jest več sladoleda ker morm shujšat tko da...![]()
LP,Boby
PS:Ti kr hujši , nama ni treba
Boby wrote:Lepo da začneš tkoj , je škoda da propade zdravniški pregled - vsak cent prov prideSwifty wrote:samo vi zezajte![]()
nočm jest več sladoleda ker morm shujšat tko da...![]()
V soboto čez 1 tedn začnem z vožnjo busa pri nada tours![]()
LP,Boby
Nebo propadu,sm podaljšu
Information
Moderators