Uporabnik
Se prav teb je do sedenja :lol: V špedicij si potem zmagal, odenestrankedodruge1000kmtkodasedišceldankkokošnajajima.press :lol: :lol: :lol: :lol:

Drugač pa resno, premisl kaj bi delal in pa kot Stipe prav, familijo maš tko da je fajn če vidiš otroka rasti in se z njim ukvarjat vsak dan. Tko da mislim da z BUS-anjem po SLO bi kr zmagal 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Swifty wrote:Boby jst pa drugač gledam na to,....

Torej na vsak deu se da navadt
,sam da se ne stoji preveč,če pa je denar boljši kot 600€ je pa sploh zmaga :lol:
Ti mogoče, marsikdo ne more tega 8) kar se tiče dnarja pa se itaq vsak navad na več , na manj je težko :wink:
Uporabnik
E končno sm tud jz naredu za D!!
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur :?
Nism hotu nč govort,da neb spet vsi bli razočarani :wink:
Zdj treba pa za NPK gledat,kam?
Momci kuda??
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Dinotti wrote:E končno sm tud jz naredu za D!!
Včer sm meu ob 8.40,gonu me je nekam proti Grosuplju u ena brda neko selendre gor Polica!Prvič biu tm,groza.vse skp je trajal 90 min a men se zdel ko 5 ur :?
Momci kuda??

Čestitam care :!: 8) 8) 8)

Kok si meu useh ur na koncu z glavno vred :?:

NPK lah delaš tuki v Lj na GZS :arrow: http://www.portalznanja.com/najdi-izobr ... 9&iid=7696
Uporabnik
Preveč!!
17 prva glavna druga 23!!
nism vozu 1 mesc pa sm si vzeu 4 ure pred glavno.Otišlo 1200 evriča :?

Ke je Vrtelc delu?
Vidm tuki neki 40 jurjev je to vse al plus izpt?Je kje ceneje? A ni neki v Kranju?
Uporabnik
Dinotti wrote:
Ke je Vrtelc delu?
Vidm tuki neki 40 jurjev je to vse al plus izpt?Je kje ceneje? A ni neki v Kranju?
Sem ti že po tel. čestital pa ti bom še tle. Čestitke pa veliko veliko varnih kilometrov 8) :D

Pejt v KR(ali LJ) v B&B cena tečaja kateri vsebuje 7-8h predavanja + dobiš še skripto v tej ceni je 23,800 sit in pa cena izpita je bila 34.400 sit.

Je pa tko, da predavatelj je bivši inšpektor (delal kot inšpektor 30let) in res oblada zadeve, uči/predava življensko in ne k robot ..., njegovih zadnjih 6-7 generacije so vsi izpite opravili in je edini v SLO z 100% uspešnostjo pa še znaš na koncu.

Tako da ni vam treba hodit izpitov opravljat v obrtne zbornice kjer je recimo v 6-7h urah predavanja 6-7 predavateljev, vsak svoje zdrdra dobiš skripto (skripta k enciklopedija) v roke in se uč k mal blesav pa še nč ti ni jasno, potem Cene Štupar ima podoben sistem kot B&B z enim predavateljem in kar je prva razlika je ta da je Cene dražji od B&B za dobrih 12,000sit kot drugo pa se nima za pohvalit z rezultati, kar se B&B lahko.

Tko da imaš LINK B&B spodaj imaš tel. št lahko se pa poinformiraš vse preko mail.a (vsaj jst sem vse prek mail.a poštmal) kdaj bo tečaj, koliko košta, in pa na mail. dobiš še prijavnico katero si sprintaš in jo pošlješ tja ravno tako vse potrebno za plačilo, katero mora biti poravnano pred izpitom, za zihr imeti s seboj odrezek položnice.

Tečaj ni obvezen tako da lahko prideš cenej skoz samo dvomim da boš naredil, tako da udelež se tečaja pa ti bo na konc jasno zakaj.

p.s, @Swifty ti pa res nevem kaj teb dogaja, že takrat ko sem jaz delal in ko sem opravil vse sem ti povedal kaj pa kako in kam it narest (celo mojo skripto maš še, B&B) pa kr ne, tle limaš neke linke od čisto druge ustanove k sploh neveš kaj/kdo stoji tm zadi in noben ki bi lahko povedal svoje izkušnje. Nevem a mislš da ti svetujem zato, ker ti ne želim dobr :idea: :?:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
p.s, @Swifty ti pa res nevem kaj teb dogaja, že takrat ko sem jaz delal in ko sem opravil vse sem ti povedal kaj pa kako in kam it narest (celo mojo skripto maš še, B&B) pa kr ne, tle limaš neke linke od čisto druge ustanove k sploh neveš kaj/kdo stoji tm zadi in noben ki bi lahko povedal svoje izkušnje. Nevem a mislš da ti svetujem zato, ker ti ne želim dobr :?:

Pa ne bit užaljen zdej,zate vem da mi želiš najboljše,sam dinottu sm predlagu bližjo a zgleda tudi slabšo opcijo :D

Sj vrjetn bom tud jst šel na B&B delat NPK,sam prej morm skp spravt tale izpit za bus,pa še zdravniško mi poteče v začetku aprila...mah :roll: :x
Uporabnik
Swifty wrote:
Kaj pa vem,neda se mi v Kranj vozit če imam podobno zadevo dosti bližje :?:
Ti jih pa sekaš :roll: "NEDA SE MI" tastar če se ti gre za kariero in uspehe se ti mora dat, ne pa neda se mi, jst bi šou na Finsk če bi vedel da je tam lažje, boljše, več mi bo ostalo v glavi in koristilo ko bom delal, da bom naredil ..., ne pa nekam kamor bi šou čist na blef pa če je magar sosednja stavba.

Ko se ti gre za šiht nema NEDA SE MI, ima da se ti da. Razen če si tja kjer to zahtevajo ne želiš oz. boš pa delal TK (Temeljno Kvalifikacijo) namesto NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) katera nastopi v veljavo leta 2008 meseca avgusta, potem boš pa videl kaj pa kako ..., zdej je NPK samo teorija, narediš BP če sodeluješ (predavanja in da se mal prebere gradivo) TK bo pa tudi praktično, vožnja itd. izpitna komisija je pa iz Državnega Urada itd itd. nau kr tko.

Tko da če si pameten NPK pri B&B 8)

p.s, trenutno delodajalec lahko zahteva NPK ali ne, ker NPK ni več obvezen (za notranje prevoze, za mednarodne še vedno) v tem prehodnem obdobju do leta 2008 avgusta meseca, ko pa ta datum poteče ga boš pa moral met v vsakem primeru, se pravi takrat boš pa "navrat nanos" delal TK (temeljno kvalifikacijo) kar sigurno nebo simpl.
Uporabnik
thx za info!
letim v kranj!Sam mal da pare sakupim.Za Cin D je šlo okol 2000 evrov :shock: :shock:
Ošla moja uštedevina. :?
Uporabnik
Dinotti wrote:E končno sm tud jz naredu za D!!
Momci kuda??
Čestitam :f_appl:
... sm pa zvedu v centru pa še pol Ljubljane ve da si naredu :D k si se tok zadru da ti je ratal :lol:

:wink:
Vrtelo Letelo :) wrote: jst bi šou na Finsk
Jst tud, jeste da je ladno :lol: al` je standard :D :lol:
Uporabnik
Dinotti ajmo skupa u Kranj pol,vrtelc me je prepriču 8)

Za bus se grem pa tud dans zment na Ježico kako pa kej,dosta je čekanja,sam rabu bi pole(ker vem da jih na Ježici ne dobiš za domov) :)
Uporabnik
Swifty wrote:Dinotti ajmo skupa u Kranj pol,vrtelc me je prepriču 8)
Mah ni te prepriču, men se zdi da vam je groziu da morte ke it :lol:

PS, Dejta čimprej to zrihtat :wink:
Uporabnik
Če nauš šu boš tepen!! :lol: :lol:
AMh mal rabm pauze mam probleme doma,pa zena ne slusa. :lol:
Hondašica
čestitam dino :f_appl:

swiftyju pa ne verjami da bo šel s tabo v kranj, ker nam obljublja sladoled že en mesec, pa še ni blo kruha s te moke :P :lol: :lol:
Uporabnik
miška wrote:čestitam dino :f_appl:

swiftyju pa ne verjami da bo šel s tabo v kranj, ker nam obljublja sladoled že en mesec, pa še ni blo kruha s te moke :P :lol: :lol:
Sam po moje je Dino to kupu :lol:

Zgleda da bova mogla midva sama na :f_sla: ...prov... :D
Učer sm biu na kofetu z Swiftijem pa nč ne omenja sladoleda :roll: ... :D
....Oooo miška kako kj :D si vrejdi (glede na to da stradaš Sladoleda) :lol:
Uporabnik
samo vi zezajte :lol:

nočm jest več sladoleda ker morm shujšat tko da... :lol:

V soboto čez 1 tedn začnem z vožnjo busa pri nada tours 8)
Uporabnik
Swifty wrote:samo vi zezajte :lol:

Lepo da začneš tkoj , je škoda da propade zdravniški pregled - vsak cent prov pride :wink:

LP,Boby

PS:Ti kr hujši , nama ni treba :lol: (jst ne upam , ker bojo pol mišice izstopale, pa bom moru Homologirat :D )
Uporabnik
Hvala miška :wink:
Pr komu boš swifty vozu??
v nedeljo častim sladoled,kdo pride v Slaščičarno Rašica.
Uporabnik
Dinotti wrote:
Pr komu boš swifty vozu??
v nedeljo častim sladoled,kdo pride v Slaščičarno Rašica.
Swifty wrote: V soboto čez 1 tedn začnem z vožnjo busa pri Nada tours 8)
Evo Dino bo kod neke komšinice Nade vozu :lol:

Če uletim v LJ. v nedelo te zvrcnem :wink:
LP.
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote:samo vi zezajte :lol:
Lepo da začneš tkoj , je škoda da propade zdravniški pregled - vsak cent prov pride :wink:
LP,Boby

Nebo propadu,sm podaljšu 8) :wink:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels