Moderator: Blue Angels
Hybrid je napisal/-a:A Devil še kaj pride na forum? Bi rabu neki za porihtat.
Sorry da smetim.
Aplikacija My Honda+ v tem trenutku deluje samo v državah, ki so lastniško povezane in sicer so podružnice Honda Motor Ltd. V državah, kjer je Honda zastopana preko neodvisnega uvoznika, My Honda+ še ni podprta.
V kolikor bo v prihodnosti na voljo aplikacija tudi za te države, bomo vse stranke obvestili preko programa lojalnosti Moja Honda in na spletni strani http://www.honda.si.
sandi_honda je napisal/-a:A je kaj čričkov na Civicih?

Akul je napisal/-a:Tako, pa sem končno zamenjal Civica-a. Za vsaj dve leti, sem se poslovil od Honde.
Želel sem si novega CRV-ja, ampak so mi rekli da moram doplačati 18000eur za avtomobil z enakim motorjem, enako notranjostjo ( armaturka) in slabšo opremo ( CIVIC je bil ADVANCE, CRV-ja bi dobil pa ELEGANCE). Edino kar bi bilo boljše oz. kar sem si želel je to da je kišta večja in višja.
Lepo sem se zahvalil in odšel drugam.
Upam da se HONDA ali UVOZNIK v teh dveh letih strezne in pripelje nazaj bencinske motorje oz. cenejša vozila.
eljuero je napisal/-a:AI odgovor:
Honda v Evropi ponuja le hibride, ker:
• Mora zadostiti strogim emisijskim predpisom EU, BUČNICE, zakaj pa ostale znamke tako ne pretiravajo?
• Sledi trajnostni strategiji, PONOVNE BUČKE
• Ima učinkovit hibridni sistem, TUDI DRUGI GA IMAJO, PA VSEENO PRIPELJEJO BENCINSKE IN DIZEL MOTIRJE!!
• Klasični modeli se niso prodajali dobro. BENCINSKI MOTOR 1.5T se je prodajal za med, prav tako CRV z tem motorjem. Ko je oglas na netu, ponavadi izgine v 24urah!! Super so se bencinarji prodajali!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov