to je en ameriški klump, z enormno porabo, veliki stroški registracije, tud servisi niso nevem kaj, v glavnem če bi jaz kupoval jeepa bi uzel patrola, rav4...
sej zakaj pa misliš da se dobijo po taki ceni , folk se hoče rešit zadeve
Poceni, kot vsi veliki avti... sicer pa ima omenjeni avto kar lepe terenske zmogljivosti, za razliko od kakega Rav4 in podobnih... je pa res, da je mašina zelo žejna... na Petrolu dobiš ziher ne zlato, ampak platinum kartico...
Če rabiš terenske zmogljivosti si omisli Lado nivo , ker boljšega za naš teren ni. Če pa bi se rad oženil z avtom pol pa kar po Cherokeeju usekaj. Jaz sem parkrat vozil l 98 in res ni nevem kakšen avto za po normalni ovinkasti cesti vozit. ( se ziblje kot pes na kuzli ) :evil_laugh:
Nisem nikjer napisal, da gojim ambicije o dotičnem terencu... sem že imel nekaj podobnega in ne hvala, 1.6 mi popolnoma zadostuje, če pa me že kdaj zamika, pa vedno lahko grem kolegu, ki se pod 2.5 sploh ne sputi...
napisal sem pač, da je poceni, tako kot vsi veliki avti, ki imajo po najmanj 3-5 litrov prostornine... kar se pa tiče terenskih sposobnosti, pa mu jih ni za oporekat, sicer res ni Lada Niva, samo niti ni daleč od nje, sem že bil zraven tudi, ko je šel, kjer Niva ni mogla...
En kolega ga ima. A veš kakšno nalepko ima na vratih?
OMV Istrabenz
V bistvu mu je sponzor.
Need to say more?
Drugače pa štima je nora, zmogljivosti so tudi zelo dobre(se boš lahko kakšnemu VTI-ju ob bok postavil), poraba ob lepi vožnji je tam od 12 do 14 litrov, če pa ga malce bolj živahno voziš, potem se pa dvigne za x2 brez problema.
Pri 4.2 limited je povprecna poraba ob normalni voznji vozi ga zenska 16 litorv..Da ne govorim o motorju 5.2..Skratka avti so samo zaradi tega tako poceni, ker je vzdrzevanje katastrofalno..Glej za isti letnik turbo dizla bos videl razliko v ceni..
B16, k26 turbo, sold best ET 13.056
Audi S2, GT4094R@1.5bar
Ah, rajši vzemi 5,9l. ! Saj avto ima res dober zvok. Poraba pa temu primerna. Kolega je imel tega 5,2 V8 (kao high output). Sem ga slišal na 500m daleč, ko je speljal. Samo pod 20l/100km ga ni spravil niti če je vozil 90 km/h po avtocesti. Po mestu mu je računalnik kazal porabo(povprečno) 32 LITROV!! da ne govorimo o ostalih stroških. To je avto za cca. 14 dni uporabe, potem pa samo prodaja