Zanimiv primer bizarnosti ; Novi Proton Perdana je podaljšani Accord 8-generacije: http://paultan.org/2013/12/11/new-proto ... na-accord/ Škoda, ker se Proton ne prodaja več pri nas.
Na kitajskem pa je Honda XR-V (VEZEL za hybrid verzijo) preznačkana Kia Sportage
Sem bil par tednov nazaj na Kitajskem, pa vidim tole lepotico... Se mi je full dopadla... Sem mal mozgal, da je preimenovan accord, pa ni. Majo accordov kolikor hočeš po cestah...
Use se da, sam' vprašanje cajta, d'narja in znanja.
Pri nas poznani Opel Monterey in Isuzu Trooper ter Vauhxall Monterey katerega v Angliji, na Japonskem in v ZDA ponujajo tudi kot dostavnik Na Japonskem se prodaja kot Honda Horizon : V ZDA pa kot Chevrolet Trooper in Acura SLX V Avstraliji in Novi Zelandiji pa kot Holden Morano Korejci ga imajo pod svojo značko in sliši na ime Ssangyong Korando Family
Civic 6. generacije je imel tudi špartansko karavansko različico, imenovano Honda Partner, katere prednji del je od Intregre SJ oz. tajskega Isuzu Vertex-a
Honda Quint je bil avto razvit na osovi Honde Civic, pripravljen za Evropo in Hong Kong. V Evropi so ga poimenovali Quintet: Zanimivo pa je, da je Rover (ki je takrat sodeloval z Japonci) pripravil rebadged verzijo avtomobila za Avstralijo pod imenom Rover Quintet: