Napisal/-a Protoncek » 08 sep 2019 10:46
Bi bilo treba zadevo "shekat". Sem gledal, nekim rusom je uspelo. Je pa par stvari:
- zadeva ima samo 4GB flash-a. Malo. Premalo.
- procesor je hudooooo počasen. Prepočasen.
- zadeva ima android 4. Menda gre upgrejdat na 5 (6?), ampak se pojavlja vprašanje, če obstoječe navigacije sploh še podpirajo tako zastarel android. Na koncu boš na slabšem kot zdaj.
Nedavno so pri Sygic-u dodali funkcijo mirrorlink, ki naj bi dovoljevala sygic na glavnem zaslonu. Ampak, ko sem jo jaz testiral je bilo neuporabno. Prvo, za delovanje moraš telefon povezati PREKO KABLA (ne vem, zakaj vraga ima po tem avto BT???).
Kot drugo, mirrorlink uradno še vedno ni podprt pri nas (katastrofa, to je itak samo pri nas možno...).
Kot tretje, če hočeš, da dela mora avto stati in imeti vključeno ročno.
Naj dodam, da funkcija (pri sygic-u) stane 39.90€. so mi denar vrnili, sreči.
Edina možnost bi bila menjava audio enote, ampak meni je še ni uspelo najti. En radio se je našel, a ni popolna zamenjava, saj med drugim nima podpore za srednji zvočnik - v bistvu ne uporablja vgrajenega poweramp ampak uporablja svojega, če prav vem, torej bi moral prevezati vse zvočnike.
Zanimivo, da pri poplavi teh avtov (predvsem v ameriki) in splošnem znanju, da je audio enota katastrofa nobena firma ne naredi alternative. Če ima kdo kakšno informacijo, da obstaja pa na dan z njo...
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)