Moderator: Blue Angels
honda.ctdi je napisal/-a:Gros je napisal/-a:https://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-la-motor-show/new-honda-cr-v-revealed-uk-sales-hold-until-late-2017
...
Karkoli se že piše o novem crv-ju, meni je oblikovno zunaj ogromen napredek, znotraj pa kapo dol. Trenutni model me prepriča samo s prostornostjo, novi se mi zdi pa da ima tisti x faktor. Super bi bilo, če bi ga lahko probal v primerjavi s civicom že sedaj, da bi videl koliko več udobja ponuja suv. Upam, da ga res uštimajo do konca leta. To bi bilo res super leto za hondo. Verjetno pa cena ne bo tako ugodna kot je sedaj civic, ki ga delajo v uk. Dolar ni ravno poceni. Kakorkoli oba avta bosta po moje kar našla pot do kupcev.
...
Se pridružujem mnenju glede oblike zunaj in znotraj - fajn dizajn, lep napredek!Glede udobja pa ti lahko iz izkušenj povem, da ni primerjave med civicom in crv-jem. Sam sem prešaltal iz 8.gen. civica na crv-ja, ki je precej bolj udoben, sama vožnja je zaradi višine sedenja precej bolj pregledna in seveda udobnejša. Avto lepo plava po cestišču, v notranjosti je prostoren in "zračen", prilagodljiv.. Kar pa seveda najbolj pogrešam je pa dinamičnost v vožnji, predvsem v ovinkih, kjer je pač ta tip avtomobila bolj okoren, pozna se teža, avto se precej bolj nagiba od civica..
Je pa pač tako, da ko enkrat sediš višje, je precej težje spet "iti dol", še posebej če nisi več "rosno mlad"..Po eni strani si bi želel nekaj bolj dinamičnega in športnega, po drugi strani pa bi se težko odrekel udobju.. za oba pa žal ni denarja in seveda potrebe..
Počakal bom še na civica karavana in se potem odločil v katero smer bomo šli..![]()
lp
Dinotti je napisal/-a:Dizel bo v roku 10ih let pozaba povsod. Vse se počasi vrača na bencin + elektrika kar bo sledilo samo elektriki.
Dinotti je napisal/-a:... kar bo sledilo samo elektriki.
jamamoto je napisal/-a:Ali kdo ve, če je avto že v Slo? Predvidevam, da bo dražji, kot zdajšni model. Mogoče kdo od vas že ve približne cene
Hybrid je napisal/-a:Že ve kdo cene? 27 je že kar lepa cena.
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov