Jaz ne primerjam tega. Bolj primerjam kaj dobiš za kako ceno. Meni je civic boy racer car, to sem že rekel. Samo da boys te dni niso glih pri denarju, starejšim pa je civic hitro malo preveč. So pa nekateri, ki pravijo, da je civic lahko tudi družinski, ampak potem jih moraš primerjati točno s temle. Ni variante, da je civic lahko nadomestilo za to. Se strinjam. Civic 1.5 je super za nadomestit bingeca, če ti je takrat zmanjkalo za konjiče, si zdaj lahko daš duška. Družinsko pa, ja da se tudi s civicom, samo zakaj bi človek zlagal puzle.
Pa še nekaj, v testih grajajo renaultov medijski sistem. Pejte to probat. Moraš bit res debil, da pljuvaš po tem. Približaš se avtu se zadeve osvetlijo, ogledala se odprejo.... podreš zice preko touch screena, 360 sistem, jaz bi rekel zelo impresivno. Kdo sploh ponuja kaj na tem nivoju je vprašanje, za 20 jurjev zagotovo noben.
Kar se članstva tiče imaš moč da me brcneš dol. Tukaj bom zagotovo dokler bo hibrid peljal. Sem blizu 260 tako, da lahko sam oceniš ali se me splača brcnit ali ne

Če bo še dolgo peljal, se znam celo odločit za novo hondo CRV, če bo crknil pred 300k (to je drugo leto) pa sigurno ne.
Modelarji vseh dežel, združite se.