facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Tema/podforum - povezave

Sem lahko pišete, če opazite kakšno napako ali imate kak predlog glede foruma.

Moderator: Blue Angels

Tema/podforum - povezave

OdgovorNapisal/-a Rok_S » 20 sep 2015 23:32

Sicer sem novinoec na forumu a sem registriran tudi na nekaj drugih forumih in moram najprej povedat, da je forum super porihtan ! :ave:

Imam pa predlog glede nove teme oziroma podforuma, ne vem točno kako se temu reče. In sicer bi lahko pod segment "tržnica" ali "honda vozila in motocikli" dodali temo/podforum, ki bi služil za zbiranje uporabnih linkov. Res je, da z malo truda na tem forumu hitro najdeš uporabne povezave in mnenja o njih, morda pa bi lahko to bilo še lažje, če bi vse te povezave bile zbrane v enem podforumu/temi...

Lahko bi bile recimo za vsako povezavo podteme, kjer bi se zbirala mnenja in izkušnje, ter seveda zakaj je uporabnik to predlagal. Nekaj podobnega kot je podforum "Feedback".

Vem, da je ustvarjen podforum "Ponudbe trgovcev", ampak realno se tam pač oglašujejo trgovci sami(kar je verjetno namen tega), mislim pa da bi bili uporabni tudi kakšni neslovenski linki, ki bi jih predlagali uporabniki z dejanskimi izkušnjami z njimi :) Seveda tudi opozorila s slabimi izkušnjami :wink:

Seveda bi se tam lahko zbirale tudi trgovine, avtohiše, mehaniki, ... ki jih predlagajo uporabniki...

Ne vem sicer če se to smatra kot promoviranje in ali je to legalno/zaželjeno... Je pač samo moj predlog :D

Sicer pa kot pravim sem s forumom super zadovoljen :zakon: Čestitke 8) :rockon:
I follow two principles... Nothing in this life is perfect, but if you wish for me to think that something is, then you must consider that maybe... every other thing is aswell...that life, is perfect.
Uporabniški avatar
Rok_S
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Težave, predlogi glede foruma

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost