Moderator: Blue Angels
Anaconda je napisal/-a:smarty je napisal/-a:Zdej sem se matral z ledicami do 22:10 ure in sem komplet vse dal v ledice wihte 6000k v notranjosti in tablico. Jutri moram še pozicijske in imam komplet vse menjano na led k tista rumena svetloba v notranjosti me moti in sm kr živčen
Mogoče veš, če so ledice, katere si dal not, take s can bus upori ali navadne? Ker v drugi temi sprašujem ravno za to...
mummy je napisal/-a:Pozdrav vsem
Po dolgem času sem se zopet odločil za nakup Honde tokrat bo nova Civic tourer 1.6i-DTEC Sport.Upam,da nima kakšnih prehudih hib tale civic.
mummy je napisal/-a:Danes prišla k hiši Civic tourer sem pa presenečen nad porabo napram prejšnjemu S Max,me pa zanima,kje ste nabavili ledice.
Mi zna kdo povedati kakšen razmak imajo platišča in ET.

mummy je napisal/-a:Danes prišla k hiši Civic tourer sem pa presenečen nad porabo napram prejšnjemu S Max,me pa zanima,kje ste nabavili ledice.
Mi zna kdo povedati kakšen razmak imajo platišča in ET.
mummy je napisal/-a:Je velika razlika v potrosnji S max pod 8l. ni sel 1.8tdci res pa je,da je veliko vecji okornejsi.

mummy je napisal/-a:ali je ze kdo odstranjeval na prtljaznih vratih napis Civic ali je lepljen ali pa nanetan v vrata.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost