facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Show'n'Shine in SMTV predpremiera FF6

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Re: Show'n'Shine in SMTV predpremiera FF6

OdgovorNapisal/-a CupraR » 19 maj 2013 17:59

b14a3 je napisal/-a:Pohvale tudi z moje strani :zakon:.

Mene ta launch control ni tolko motil kot neki preseratorji (my bad za izraz) z renoji (vrjetno brez izp. kolektorja) in golf mkII, ki so se španali in naganjali ter na vse načine zbujali pozornost po tisti cesti med planet tušem in city centrom..

Za naslednjič edino en predlog: po prizorišču bi blo fino nastavit nekaj košev za smeti.
Dobro, saj normalni folk že nekam pospravi ali v najslabšem primeru daš v avto..
Eni neciviliziranci so pustli prazne steklenice, pločevinke in plastenke kar med avti na tleh..

Overall je bil super event, si želim še več takih!

Gre samo za kulturo, ker škatl za smeti je bilo letos res povsod dovolj. Vem ker sem usput pobiral plastenke in v škatle metal+ po showu so bile redek do fula polne..
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a G-4S » 19 maj 2013 19:23

Taadej je napisal/-a:katera sedanka točno? tista pokalica?

Ne vem če je kaj pokal, imel je CO2 purge, lambo + suicide vrata zadaj in še cel kup drugih unikatnih in zanimivih predelav... Svetlo zelena 5. gen. sedan.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Ana » 19 maj 2013 20:00

Fantje, show je res super uspel, tako da pohvale! :) Prišli smo sicer z dvourno zamudo - traffic jbg, tako da čisto vsega dogajanja nismo bili deležni, drugače je bilo pa res super speljano. Kar se tiče smeti...ne vem kaj naj rečem čez debile, ki so steklenice puščali ob avtih. No mislim, da beseda debili dovolj pove. Za drugič se pa ve - več košev za smeti, pa bo mogoče ( :?: ) kaj bolje. Križman in Grošelj sta pa tut opravila svoje delo tako kot je treba, glede na to koliko prostora sta imela na voljo 8) Film je bil dober..sicer mal pretiravanja s tistim letalom in tankom ampak ok, sem vajena še hujšega :D Skratka, preživeta sobota je ocenjena na - top sh%# ! :D
Mr. Pig 8)
Uporabniški avatar
Ana
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 19 maj 2013 21:05

no še moj pogled, še enkrat hvala vsem za udeležbo, vsi smo bili prijetno presenečeni nad udeležbo in pa vsi radi slišimo pohvale, dejansko še rajši pa graje z vaše strani, da vidimo kaj smo naredili narobe, da nalednjič izboljšamo in pa mogoče vaš kak zanimiv predlog kaj bi vi radi videli.

tudi mi bi imeli vsi radi večji plac sploh včeraj, ko so morali obračati avtomobile. kar se tiče pa košov, tudi pa če so smeti, ja vseen se po koncu showa pobirajo pločevinke in ostale smeti.

drugače pa še enkrat hvala vsem za obisk, se vidimo na eco meetu 15.6. v BTC-ju in seveda za vas najbolj zanimiv JAP MEET ki bo pa konec avgusta na strehi garažne hiše city park

LP, ROKY :rockon:
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a rosho » 20 maj 2013 01:01

overall je blo top (razn gužve-pa tud to se je potrpelo po regionalki :D )
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Janez » 20 maj 2013 21:36

Čestitke organizatorjem s strani Honda kluba Slovenije. Fantje, uspelo vam je.

F&F je čedalje bolj podoben Jamesu Bondu (veliko akcije, leta dekleta, hitri avtomobili, specialno orožje, celo tank, ogromno pretiravanja...).
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a dgrejtest » 20 maj 2013 21:40

Ja ja... menjajo kategorijo filma...

Action>>SciFi

:mrgreen:
WWW.GAS-TUNING.COM
Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a GREGORK » 20 maj 2013 23:01

Čestitam za odlično organiziran show, drift je bil super, Jure in Luka sta pokazala, da obvladata situacijo.
Veseli me, da je bilo kr nekaj različnih znam avtomobilo za videt, da nismo samo hondaši tisti, ki še furamo to sceno, ampak se še najde kdo, ki se trudi.
Skratka na kratko ve se kdo zna narediti v slo show kot se spodobi. :ave:
STREET LEGAL HONDA TEAM
Uporabniški avatar
GREGORK
Uporabnik

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a dskrab » 21 maj 2013 20:58

Odlično speljan event, veliko dogajanja, ogromno lepih avtov in spedenanih z okusom. Ni blo neke hude rižarije. Sem pa tja se je kakšen najdu no, ampak nimaš kej tudi rižota mora bit. Drugač pa res kapo dol za tako dobro organiziran show. Ja za smeti bi blo lahko mal bolj poskrbljeno, ampak, če se človek potrudi lahko odnese smeti tudi v malo bolj oddaljen koš al pa daš v svoj avto pa jih pol recimo doma odvržeš v smeti ali bližnji kontejner.

Naslednjič pa upam, da bo šel show še v večje razsežnosti na večjem placu. :ave: :rockon: :zakon:

See ya next time !
Don`t drive faster than your guardian angel can fly !
It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE ! :)

EG4 back on track
EK4 sedan - sold
CRX ED9 - sold
Uporabniški avatar
dskrab
Uporabnik

Kraj: Rakitna

OdgovorNapisal/-a JUNIOR » 23 maj 2013 14:38

Čestitke organizatorju iz strani SLHT, enostavno super dogodek, niti minute dolgčasa.
Street Legal Honda Team
Uporabniški avatar
JUNIOR
Uporabnik

Kraj: Zg. Hoce

OdgovorNapisal/-a dgrejtest » 26 maj 2013 13:30

Hvala vsem za pohvale.

Še video in nekaj dodatnih slik.. ;)

http://streetmodified.tv/epizode/ShownS ... deoreport/
WWW.GAS-TUNING.COM
Uporabniški avatar