kaj mislite o tem avtu
meni se zdi lepa sploh naprej in notranjost pa tud konjenica ni slaba
Moderator: Blue Angels
SilverCRX 98` je napisal/-a:prav ornk avtocek je tole.
da pa ni vec tak poceni ti pa pove, da ni vec tak skret kot je kia vcasih bila.
motorji so glih po mojem okusu, pa se sexy oblika.
vsi hodjo na majnso prostornino pa turbo blizu 200hp. nova opel astra GTC je tudi hud strojcek!
lp
M.P. je napisal/-a:In pri "relativno" ugodni ceni dajejo 7 let garancije. Ali morajo imeti toliko dobre materiale ali pa poceni delovno silo, da lahko garancijsko menjajo izrabljene dele.
Koliko garancije dajejo Mercedes, Bmw, Audi ...?

Rdeca Strela je napisal/-a:Jaz mam na moji Škodi 4 leta garancije na neomejeno km.
Prejšnji teden me kličejo iz verovškove kjer sem ga kupil da bo počasi 1 leto in bo 1 servis tu, jaz pa mu nazaj rečem, da bom mel sedaj že 3 servis na 45.000km in se tip sam nasmehne in reče, a me zezaš![]()
Ker sem servise delal na drugem pooblaščencu, servis na 15.000, 30.000 me je stal 130€ (z DDV+matrial+delo), tako da ni neke panike,
Če pa koga zanima kaj je pod garancijo pa lahko napišem.
Helvis je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:Jaz mam na moji Škodi 4 leta garancije na neomejeno km.
Prejšnji teden me kličejo iz verovškove kjer sem ga kupil da bo počasi 1 leto in bo 1 servis tu, jaz pa mu nazaj rečem, da bom mel sedaj že 3 servis na 45.000km in se tip sam nasmehne in reče, a me zezaš![]()
Ker sem servise delal na drugem pooblaščencu, servis na 15.000, 30.000 me je stal 130€ (z DDV+matrial+delo), tako da ni neke panike,
Če pa koga zanima kaj je pod garancijo pa lahko napišem.
lahko komot delaš na drugem servisu , samo more bit servis poblaščenne pa nek privatnik

LPG-user je napisal/-a:Samo pripomnil bi glede teh motorjev ... sploh niso tako super kot je slišat. Obljubljajo neko nizko porabo avtomobila na koncu ti pa žre 9 litrovSploh pri teh novih minimiziranih turbo motorjih. Že res, da ima nizko porabo ... moogče pri vožji 50 v peti prestavi pa na relacije z mehko nogo
Ampak glede na povprečje je pa porazno požrešen. Govorim zato, ker si dva prijatelja lastita tele Kie. Eden jo je že prodal in menjal za Opel Insignio, drugi pa nekako vztraja
Pa da ne bom samo Kie "skurcal" ... prijateljica ima zdaj že približno pol leta Fiata Bravo Easy Jet al kaj je že? Isti šmorn, 1.4T motor... poraba 9 litrov
Zverinc je napisal/-a:problem je ker na vse nove avte z mlinčki tlačijo ogromna kolesa gor, pa tud teža samega avta je velika in potem tudi temu primerna poraba
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost