facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

kia pro ceed

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

kia pro ceed

OdgovorNapisal/-a cyru5 » 15 sep 2012 21:08

http://avtoarena.si/kia/novosti/sportni ... pro-cee-d/

kaj mislite o tem avtu
meni se zdi lepa sploh naprej in notranjost pa tud konjenica ni slaba :zakon:
Honda civic EJ9 - in progress -sold
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Uporabniški avatar
cyru5
Uporabnik

Kraj: ptuj

Re: kia pro ceed

OdgovorNapisal/-a senzaj » 16 sep 2012 10:43

Ne zgleda švoh...
Uporabniški avatar
senzaj
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 17 sep 2012 18:21

tale proced je prva liga, res da ni več poceni kot je bil predhodnik, sploh če hočeš met sodobne elektronske pripomočke, pa kasneje bo še z 1.6 turbo motorjem, tko da bo prava zverininica
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 17 sep 2012 18:41

prav ornk avtocek je tole.
da pa ni vec tak poceni ti pa pove, da ni vec tak skret kot je kia vcasih bila.

motorji so glih po mojem okusu, pa se sexy oblika.
vsi hodjo na majnso prostornino pa turbo blizu 200hp. nova opel astra GTC je tudi hud strojcek!

lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a honda.ctdi » 18 sep 2012 08:36

Grd avto.. :kaj:
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabniški avatar
honda.ctdi
Uporabnik

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a cyru5 » 18 sep 2012 10:03

SilverCRX 98` je napisal/-a:prav ornk avtocek je tole.
da pa ni vec tak poceni ti pa pove, da ni vec tak skret kot je kia vcasih bila.

motorji so glih po mojem okusu, pa se sexy oblika.
vsi hodjo na majnso prostornino pa turbo blizu 200hp. nova opel astra GTC je tudi hud strojcek!

lp

podpis pod to :zakon:
Honda civic EJ9 - in progress -sold
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Uporabniški avatar
cyru5
Uporabnik

Kraj: ptuj

OdgovorNapisal/-a Divjak888 » 18 sep 2012 10:28

ful je lep pa tudi dobre motorje je na razpolago.
Uporabniški avatar
Divjak888
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a M.P. » 10 okt 2012 07:21

In pri "relativno" ugodni ceni dajejo 7 let garancije. Ali morajo imeti toliko dobre materiale ali pa poceni delovno silo, da lahko garancijsko menjajo izrabljene dele.

Koliko garancije dajejo Mercedes, Bmw, Audi ...?
Uporabniški avatar
M.P.
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Helvis » 11 okt 2012 15:02

M.P. je napisal/-a:In pri "relativno" ugodni ceni dajejo 7 let garancije. Ali morajo imeti toliko dobre materiale ali pa poceni delovno silo, da lahko garancijsko menjajo izrabljene dele.

Koliko garancije dajejo Mercedes, Bmw, Audi ...?

ta sedem letna garancija :mrgreen: je spet poslovno pametno iskoriščanje kupcev :)

zakaj? vsi kupci vidijo sedem let wauuu gremo kkupit ;) a da bo garancija velala, more vozilo v tem času biti redno servisirano na uradnem servisu in nesme bit nobenih predelav it... kar pa dobro vemo da uradni servisi niso poceni :) ...

in zakaj je tako :) tako si podjetja priskrbi dovolj strank , ker se usi bojijo da bo crknlo kaj in nebo garancije zato se na uradnih servisih servisera , serviserji pa ima polno dela in zagotovljene stranke :) ..
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 11 okt 2012 15:32

mal si se preberte na kaj dajo 7let garancije, nateg svetovn, 3-4 leta dajo na vse sklope razen te ki se obrabijo, potem naprej je pa samo se na motor in se to res na vitalne dele npr. gred in podobne zadeve...vsaj tako je pri chervoletu dokler ne preberes pogojev se ti zdi vse ql pol pa vidis da je sam se nateg :idea:
aka koshir || HCSI president
www.koshirgarage.com
HEL Performance - HELSLOVENIA@GMAIL.COM
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 17 okt 2012 19:58

Jaz mam na moji Škodi 4 leta garancije na neomejeno km.
Prejšnji teden me kličejo iz verovškove kjer sem ga kupil da bo počasi 1 leto in bo 1 servis tu, jaz pa mu nazaj rečem, da bom mel sedaj že 3 servis na 45.000km in se tip sam nasmehne in reče, a me zezaš :rotfl:
Ker sem servise delal na drugem pooblaščencu, servis na 15.000, 30.000 me je stal 130€ (z DDV+matrial+delo), tako da ni neke panike, :)
Če pa koga zanima kaj je pod garancijo pa lahko napišem. :yes:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Helvis » 18 okt 2012 11:02

Rdeca Strela je napisal/-a:Jaz mam na moji Škodi 4 leta garancije na neomejeno km.
Prejšnji teden me kličejo iz verovškove kjer sem ga kupil da bo počasi 1 leto in bo 1 servis tu, jaz pa mu nazaj rečem, da bom mel sedaj že 3 servis na 45.000km in se tip sam nasmehne in reče, a me zezaš :rotfl:
Ker sem servise delal na drugem pooblaščencu, servis na 15.000, 30.000 me je stal 130€ (z DDV+matrial+delo), tako da ni neke panike, :)

lahko komot delaš na drugem servisu , samo more bit servis poblaščen :) ne pa nek privatnik :)
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 18 okt 2012 17:31

Helvis je napisal/-a:
Rdeca Strela je napisal/-a:Jaz mam na moji Škodi 4 leta garancije na neomejeno km.

lahko komot delaš na drugem servisu , samo more bit servis poblaščen :) ne pa nek privatnik :)

ja itak, to vem :yes:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a LPG-user » 26 nov 2012 19:54

Samo pripomnil bi glede teh motorjev ... sploh niso tako super kot je slišat. Obljubljajo neko nizko porabo avtomobila na koncu ti pa žre 9 litrov :slaba: Sploh pri teh novih minimiziranih turbo motorjih. Že res, da ima nizko porabo ... moogče pri vožji 50 v peti prestavi pa na relacije z mehko nogo :roll: Ampak glede na povprečje je pa porazno požrešen. Govorim zato, ker si dva prijatelja lastita tele Kie. Eden jo je že prodal in menjal za Opel Insignio, drugi pa nekako vztraja :D Pa da ne bom samo Kie "skurcal" ... prijateljica ima zdaj že približno pol leta Fiata Bravo Easy Jet al kaj je že? Isti šmorn, 1.4T motor... poraba 9 litrov :roll:
Uporabniški avatar
LPG-user
Uporabnik

Kraj: Ljubljana z okolico

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 26 nov 2012 19:58

LPG-user je napisal/-a:Samo pripomnil bi glede teh motorjev ... sploh niso tako super kot je slišat. Obljubljajo neko nizko porabo avtomobila na koncu ti pa žre 9 litrov :slaba: Sploh pri teh novih minimiziranih turbo motorjih. Že res, da ima nizko porabo ... moogče pri vožji 50 v peti prestavi pa na relacije z mehko nogo :roll: Ampak glede na povprečje je pa porazno požrešen. Govorim zato, ker si dva prijatelja lastita tele Kie. Eden jo je že prodal in menjal za Opel Insignio, drugi pa nekako vztraja :D Pa da ne bom samo Kie "skurcal" ... prijateljica ima zdaj že približno pol leta Fiata Bravo Easy Jet al kaj je že? Isti šmorn, 1.4T motor... poraba 9 litrov :roll:

sej to z porabo je itq sam smorn.

fatru so na oplu oblublal porabo 5l..
relano je skos 7 ali vec. pa jo vozi res po penzjonsko..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 13 dec 2012 18:39

problem je ker na vse nove avte z mlinčki tlačijo ogromna kolesa gor, pa tud teža samega avta je velika in potem tudi temu primerna poraba :)
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 13 dec 2012 22:01

Zverinc je napisal/-a:problem je ker na vse nove avte z mlinčki tlačijo ogromna kolesa gor, pa tud teža samega avta je velika in potem tudi temu primerna poraba :)

tako je, porabo pa merijo vedno na osnovnem modelu, sicer pa pri večini avtov deklarirano porabo ni problem dosežt, večinoma je bl problem voznikov samih
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andrej-honda » 14 dec 2012 12:13

zaboj!!!!!!!!!!!!!!!!! :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba:
Uporabniški avatar
andrej-honda
Uporabnik

Kraj: nova gorica

OdgovorNapisal/-a jaqckoo » 02 jan 2013 12:11

kija kot kija .sami motorji so ok (do 80 000km).ampak pleh pa je poden. po 3 letih že počasi rjavijo .tudi sam sem imel kijo pride ,pred 12 leti ,takrat so bile še poceni sedaj pa malo pretiravajo z ceno.garancijo pa j.... če moraš biti stalno na servisu. : :****:
l.p.
sam da ma 4 x 4
Uporabniški avatar
jaqckoo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 08 jan 2013 17:40

Kia je čist super avto, bl je problem extremna ozkoglednost slovenskega kupca, tudi cene so čist ok. Tudi oprema je v času z korakom
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost