facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Kateri avto ?

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Kateri avto ?

OdgovorNapisal/-a honda95 » 06 jul 2012 17:41

yaxo11 je napisal/-a:
honda95 je napisal/-a:Zate je od Honde recimo civic type s ! Čeprav mislim,da je prehiter za tebe! lahko si pa omisliš kakšnega Jazza ker je super in še registracija ni draga !

fant ima pogoj da avto zgleda športen !!, to mu bo prvi avto, z njim misle da bo frajerja pa šminkerja špilu, upa da bodo njegov avto vse beybe vidle in, da se še kaka ujame nanj, ti mu predlagaš jazza :rotfl: :rotfl:

type S kot si prvo reku in to je to

Glede na to kaj hoče,ja type s,samo jazzu nič ne fali !! :wink:
Uporabniški avatar
honda95
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KRuH » 06 jul 2012 17:53

yaxo11 je napisal/-a:ti bi svojemu sinu predlagal naj si kupi avto, ki po današnjih euroncap standradih najbrž nebi dobu nobene zvezdice, :nene:
kaj hočeš dase ob prvi nesreči fenta pa da ne boš mel več stroškov z njim :shock: :nene:, očitno te varnost svojih otrok v prometu ne zanima dost

Ja... 200 konjev, 5*****, pa dve toni za prvi avto. ko ga bo pa prvič iz ceste f**nlo in bo s sabo še dva avta odnesu pa bo par mrtvih (on seveda ne, kr ma 5 ***** pa 16 airbagov pa...) boš pa spet glasn. kaj pa ko se bo moj mulc al pa jst prpeljal nasprot, on pa "iz neznanega razloga vozil po nasprotnem pasu" in "vzrok nesreče neprilagojena hitrost"? dej ne seri.

najboljš da grejo vsi delat direkt izpit za kamjon, pa plug gor, kr je dandanašnji tolk norcev po cesti. edino tako bo naša deca na cesti varna :evil:

/ontopic
75konjski saxo v pa 300 kg plastik gor za šarmirat po parkiriščih. dolgo tako al tako ne bo cel. potem pa mogoče kaj bolj resnega...
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Uporabniški avatar
KRuH
Uporabnik

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Goku_6 » 06 jul 2012 18:33

yaxo11 je napisal/-a:
lude20 je napisal/-a:11000€?!? 200hp! prvi avto? nema recesije, bogami! js bi svojmu otročku predlagal naj si kupi (za svoj dnar) MB 200D l. 80. super študentski vagen. kaj pa če ati ne bo izvoljen v naslednjem mandatu?

ti bi svojemu sinu predlagal naj si kupi avto, ki po današnjih euroncap standradih najbrž nebi dobu nobene zvezdice, :nene:
kaj hočeš dase ob prvi nesreči fenta pa da ne boš mel več stroškov z njim :shock: :nene:, očitno te varnost svojih otrok v prometu ne zanima dost

Ali tebe slucajno euroncap placuje da jim delas tako reklamo?

Res je zabavno bratu tvoje komentarje.
Uporabniški avatar
Goku_6
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 07 jul 2012 12:33

SilverCRX 98` : mogoče res mal no, sam res mi je žalostno kako nekateri razmlišlajo kak prvi avto bi kupl svojim otrokom, tut kruh je navedel en grozen scenarij pa si ti predstavli da je na drugi strani tvoj otrok, n vem no
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 07 jul 2012 12:54

yaxo11 je napisal/-a:SilverCRX 98` : mogoče res mal no, sam res mi je žalostno kako nekateri razmlišlajo kak prvi avto bi kupl svojim otrokom, tut kruh je navedel en grozen scenarij pa si ti predstavli da je na drugi strani tvoj otrok, n vem no

nism mislo nic slabga, te razumem..

se vedno potekajo debate, ko je bil tule hud kresh na AC - Macek..

in se je vidl kaj je od skatle ostal, kaj pa od Sharana..
ampka dejstvo je da vsega se ne da zascitit. cesta je rizik, in za moje pojme si potencialno za vsak ko gres na cesto lahko v grobu..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a lude20 » 07 jul 2012 19:43

jp, in pr 100kmh+ ti več pomagajo zvezdice tam gor kot pa eurodeluxencap
Uporabniški avatar
lude20
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cyru5 » 07 jul 2012 20:06

-Športen izgled (Coupe ampak ne cabrio ...)

newsflash s2000 je cabrio :P drugače pa moje mnenje oz. dodam glas toyoti celici ;D
Honda civic EJ9 - in progress -sold
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Uporabniški avatar
cyru5
Uporabnik

Kraj: ptuj

OdgovorNapisal/-a senzaj » 07 jul 2012 20:17

Enga kormorana ujam v Savi pa ga jahi po Sloveniji,še najbl športn zgleda,pa še stroški so minimalni...
Uporabniški avatar
senzaj
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 10 jul 2012 09:25

nighthawk je napisal/-a:A to prav razumem?

Pa že... :D

Debata je že nekaj časa adijo, avtor začuda ne sodeluje več, manjka samo še ključavnica :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov