Moderator: Blue Angels
snowcornflake je napisal/-a:Nekdo je napisal da Hyundai Coupe ... In se mi res zdi dokaj lep ima malo prevoženih km dokaj lepa karoserija dokaj športen izgled dobra mašinca (140hp nekaj takega) kar je trenutno prvo na moji listi ... 350Z pa nebi uzel zaradi tega ker ima samo dva sedeža
gora je napisal/-a:snowcornflake je napisal/-a:Nekdo je napisal da Hyundai Coupe ... In se mi res zdi dokaj lep ima malo prevoženih km dokaj lepa karoserija dokaj športen izgled dobra mašinca (140hp nekaj takega) kar je trenutno prvo na moji listi ... 350Z pa nebi uzel zaradi tega ker ima samo dva sedeža
Jaz sem ti svetoval.Poznam nekaj lastnikov tega avta,tudi pri meni je bil pred leti v ožjem izboru za nakup.Maš tri motorje:1.6,2.0 in 2.7 V6.Osebno bi ti svetoval srednjega(2.0,140 km),saj je najboljši kompromis med KM,stroški...Coupeji so zelo vzdržljivi,imajo relativno dosti prostora,pa še prtljažnik je kar prostoren.Tudi lega na cesti je solidna.Za več info glede ostalih podrobnosti pa lahko pogledaš na hyundaiklub.si.
LP

Divjak888 je napisal/-a:ma kupi si enega megana ali astro GTC. sej tebi je pomeben samo športni zgled in ne perfomansi.
snowcornflake je napisal/-a:
Ni res ... Kaj ti športen auto če nima nič pod pokrovom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov