Odličitev je padla. Tudi S4 avant gre v prodajo. Če je kak interesent naj piše na privat. Možna menjava za kompleten ADU motor z menjalnikom (RS2) ali kompleten ABY z menjalnikom. (S2) V mislih sta seveda oba 6 stopenjska menjalnika. Glede cene pa na privat.
Gre se za Audi S4 Quattro l. 92
Avto poganja 2.2 litrski 5 valjni turbo motor z 280KM in 415Nm navora. Menjalnik je 6 stopenjski ročni.
Avto je perla modre barve in kompletno na novo barvan. Spredaj sem zamenjal originalne UFO zavore s porschejevimi 4 batnimi čeljustmi iz 996 turbo in zavorni diski velikosti 335mm sposojeni od nekega VW
Zamenjal sem tudi platišča, zdaj so gor 18ke od S8 z gumami Bridgestone Potenza S001 dimenzij 225 40 18. Na avtu sem naredil tudi obsežen servis. Menjano je motorno olje, oljni filter, bencinski filter, svečke, zobati jermen, napanjalec, vodna črpalka, zračni filer, volanski končniki, sprednje roke, zadnje zavorne ploščice, zavorne cevi in še kaka malenkost bi se našla.
Avto ima klasično S opremo Digitalna klima, ogrevani usnjeni sedeži, el. pomik vseh 4 stekel, ogrevana ogledala, ogrevane šobe za pranje vetrobranskega stekla, servo volan, potovalni računalnik Športni volan od audija S6, zadnji senčni roloji...
Avto gre drugi teden še cel na profesionalno poliranje in potem je naprodaj.
LP