facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Problem megane cabriolet

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Problem megane cabriolet

OdgovorNapisal/-a tadei90 » 06 maj 2012 21:01

Ko zakurblam avto, se okoli mašine na desni strani (sovoznikova stran) zavoha smrad, kot da bi se nekaj palilo. Tudi v kabini avta se to zelo občuti. Ko stojim pred semaforjem tudi ta vonj po paljenju. Ravnokar naredil servis dobre 3 dni in ni bilo nič videt da bi bilo kaj obrabljeno. Od takrat tak vonj. Je mogoče že imel kdo take probleme? Vsaka informacija dobrodošla lep pozdrav.
Uporabniški avatar
tadei90
Uporabnik

Re: Problem megane cabriolet

OdgovorNapisal/-a Pingo* » 06 maj 2012 22:48

Ne vem koga čakaš že 3 dan? :kaj:

Pelji to nazaj, pa bodi vesel da se ti kej ni užgalo.

Srečno!!
Uporabniški avatar
Pingo*
Uporabnik

Kraj: Obala.

OdgovorNapisal/-a Gregc92 » 07 maj 2012 10:13

se ti je mogoče med menjavanjem olja pocedil kej po mašini in od tam tak vonj? :)
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabniški avatar
Gregc92
Uporabnik

Kraj: Jelenik

OdgovorNapisal/-a strazisar » 07 maj 2012 11:33

Preveri okoli jermen...lahko imaš zaribane ležaje na alternatorju pa ti kuri pasast jermen...je pa treba obvezno pogledat..smo imeli primer ko je kombi zagorel ravno zaradi omenjenega primera :yes:
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a tadei90 » 08 maj 2012 16:26

Našel sem problem, včeraj sem stvar bolj podrobno pregledal in ugotovil, da teh kitajskih xenonk ne zmontiram nikoli več v avto. Probleme z modrijani nisem imel, a kljub vsemu so navadne žarnice razred zase. Odstranil sem tudi kompletno inštalacijo za wofer. Sem pa našel še eno napako obrabe puše oz. gumic na desni roki. To še jutri zamenjava z kolegom, in potem se avto vozi do naslednjega, velikega servisa oz. do naslednjega problema.

Edina napaka je še streha. Zadnja plastika prehiteva oz. zakasni pri zloževanju strehe. Ko je streha zložena v pritljažni prostor, se plastika, katera pokrije del mehanizacije oz. pritljažni prostor ne zapre. Obstane navpično. Tudi čisto na začetku ko se začne streha zloževat moram ročno pomagati tej plastiki da se odpre, zapret se pa sploh noče. Drugače streha tesni. Kaka ideja kaj bi lahko bilo fuč? Hvala in lep pozdrav
Uporabniški avatar
tadei90
Uporabnik

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov