facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

p206

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:49

In zakaj tebe to zdej zanima!?Ti gre v nos kej slučajno?Al si mislu kot nasploh vprašanje?

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:53

Ja a ga nisem,ne tm sem te pa razumu da is zarad tega k si hotu tolk siri gume dajat da si zarad tega hotu sirt blatnike tuki te nisem cist razumel,aja a ti slucajno zagovarjas NM Fazer-ja tolk da vem,k eno je sluziti drugo je pa odirati in on ne spada pod prvo ti lahk kar zagarantiram iz lastnih izkusenj,drugace pa ce lahko vse pripeljes z amerike pa brez carine pa kaj ti je clovek a je treba sploh se kaj premisljevati ni a ne kes dobis narocis in si car tukaj s tistimi body kit-i,no ce je to res da lahko zrihtas brez carine ce se da kej zment povej k jest sm pol itak mislu iz amerike naroct vso to kramo pa ce si za stvar povej...K pr nas ni unikatno to je to...
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:53

Aja pa avto smo spuščal pri Dolinar-mornroe (Brdo) k se z tem bavijo.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:56

Ne ne glede joba je samo nasplosno ne gre mi nic v nos sm sam mslu da si v kasnem takem jobu z avtomobili,a to brdo pri kranju a je se kaksen...
Tm si pomoje mislu monroe a mam prou,drgac je od enga mojega bivsega sosolca fotr generalni uvoznik za monroe,sam prau da monroe ne dela sportnih amortizerjev al jih pa vsaj za petko ni k mi jih je hotu zrihtat...
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 18:03

Hehe ja vem se čist strinjam z tabo model je premaknjen do konca no!Niti slučajno ga NE ZAGOVARJAM,ker mi je ceno za Twingota povedal (vse) za 130000sit,pa reč zdej,da ni prfuknjen no.Pa čist navadne stvari ma,recimo srednji spojler za civica k je original prov lepši je pr njemu dražji.Pol ga pa prašam in kolk bi stal tak spojler pr teb:pa reče 650dem-njegova vrjanta ne tak kot od SENNE!Tega bi dal tja na cesto pa bi ga zbil z avtom kokr bi ga lohk prekletga pofukla oderuškega!

P.s.Zdele sem pogledu mail k si ga poslal pa me zanima če se ti norca delaš iz mene!?

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 18:07

Ne ne delam nič z avti edino spojlerje mal montiram pa tko kadar ma kolega gužvo pa kej mu pomagam to je vse z avtomobilistične strani.Dolinar en izvoz kasnej po obvoznici proti viču od Podutika.Ne podutik ampak Brdo je takoj naslednji izvoz za Podutikom,sej verjetno veš.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 14 nov 2001 21:29

Emil, brdo je tm k je pot spominov pa uni bloki, blizu tistega najinega biljarda:)
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 22:45

Jap Vrhovci-Metro je gor.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 10 dec 2001 11:21

škoda da je tale topic totalno izumrl, pa tko zabavno je blo:) drugače pa komaj čakam da vam zabalinam gor slikce mojega bodočega avtiča, za katerega moj dragi pravi da je "majhna bunkica, kroglica" in "nikamor ne gre".... anyways... malo belo bunkico dobim konec februarja. Do takrat pa cuvajte svoje hondice, pa cimmanj razbijat po cesti...
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov