. A je to tretji ali četrti 2.2T?
 . A je to tretji ali četrti 2.2T?Počasi bo že treba k kakemu psihologu, da nebi bilo dolgotrajnih posledic, ko bo zmanjkalo "2226ccm3 T"

.
 .Moderator: Blue Angels

.
 .

stony je napisal/-a:Nikoli nebi reko da je star 20 let. Sodeč po slikah izgleda zelo ohranjen. A je to tretji ali četrti 2.2T?
Počasi bo že treba k kakemu psihologu, da nebi bilo dolgotrajnih posledic, ko bo zmanjkalo "2226ccm3 T"

.

(Nasplošno turbo bencinarji so mi najbolj priljubljeni
  (Nasplošno turbo bencinarji so mi najbolj priljubljeni  )
 ) 

hb bingo je napisal/-a:lep audi
sam a ni to drugače s6?
ker tole zgleda večji kot s4.

Tapete sem zamenjal predvsem zato, ker je bilo na prejšnjih na zadnjih vratih montiran zvočnik, ki ga serijsko ni ... pa še to tako površno, da je vse skupaj štrlelo u tri krasne tako da sem sedaj z izgledom več kot zadovoljen
 Tapete sem zamenjal predvsem zato, ker je bilo na prejšnjih na zadnjih vratih montiran zvočnik, ki ga serijsko ni ... pa še to tako površno, da je vse skupaj štrlelo u tri krasne tako da sem sedaj z izgledom več kot zadovoljen   Pa še tale les mi deluje res fookish
  Pa še tale les mi deluje res fookish   Zamenjal sem tudi oba prednja žarometa s smerniki sedaj so novi in komplet zadnje luči. Prej so bile zadnje luči na nekaj mestih grdo napokane, in na srečo sem dobil nekje tudi praktično nove letvice za vrata za desno stran tako da sem tudi to zamenjal ker prejšnje so bile že dotrajane in napihnjene... Zamenjal bom še volanski obroč in če bom dobil kje zmotiral še tempomat potem pa je avto več ali manj končan
 Zamenjal sem tudi oba prednja žarometa s smerniki sedaj so novi in komplet zadnje luči. Prej so bile zadnje luči na nekaj mestih grdo napokane, in na srečo sem dobil nekje tudi praktično nove letvice za vrata za desno stran tako da sem tudi to zamenjal ker prejšnje so bile že dotrajane in napihnjene... Zamenjal bom še volanski obroč in če bom dobil kje zmotiral še tempomat potem pa je avto več ali manj končan  

.... upam da tut tok leti kokr zgleda hud
 .... upam da tut tok leti kokr zgleda hud   

Če kdo ve za kak ADU motor od RS2 naj sporoči na pm. Išče pa se tudi menjalnik od RS2 samo to je dvoje dobit je kar loterija
  Če kdo ve za kak ADU motor od RS2 naj sporoči na pm. Išče pa se tudi menjalnik od RS2 samo to je dvoje dobit je kar loterija  

Meni se sicer avto dopade tak kot je skoraj originalen če odmislimo platišča in zavore
  Meni se sicer avto dopade tak kot je skoraj originalen če odmislimo platišča in zavore   

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov