facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Hyundai veloster

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Hyundai veloster

OdgovorNapisal/-a x_beat » 13 jan 2011 21:04

http://www.zurnal24.si/avtosaloni/pridr ... alerija/24

http://www.siol.net/avtomoto/predstavit ... oster.aspx

http://www.topspeed.com/cars/hyundai/20 ... 00178.html

zanimivo kako so namestili vrata :lol: ene levo dve desno, me zanima če bo v sloveniji tudi v takšni obliki, ste opazli da sploh nima klučavnice za prižgat motorja :D ker ima nek sistem ko zazna kluč (tudi če je v žepu) in vžge motor
THE POWER OF DREAMS
Uporabniški avatar
x_beat
Uporabnik

Kraj: Šmartno-Muta-Ravne

Re: Hyundai veloster

OdgovorNapisal/-a R type » 13 jan 2011 21:08

x_beat je napisal/-a:http://www.zurnal24.si/avtosaloni/pridrvel-je-hyundai-veloster-198079/velika-galerija/24

http://www.siol.net/avtomoto/predstavit ... oster.aspx

http://www.topspeed.com/cars/hyundai/20 ... 00178.html

zanimivo kako so namestili vrata :lol: ene levo dve desno, me zanima če bo v sloveniji tudi v takšni obliki, ste opazli da sploh nima klučavnice za prižgat motorja :D ker ima nek sistem ko zazna kluč (tudi če je v žepu) in vžge motor

Keyles go je že precej stara zadeva. Vsaj 5 let če ne več. Ključ v žepo, se vsedeš, prtisneš gumb in greš. Nič novega tule. Oblikovno odštekan sicer in zbirka kosov od ostalih znamk, malo DS3, malo G35... ampak danes so skor vsi že podobni določenim znamkam, vsaj po kosih.

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 13 jan 2011 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a x_beat » 13 jan 2011 21:11

jaja sei to vem, pač omeno sem ker je to novo pri hyundaiu, oz to ma že ix35, kako kaj deluje ta zadeva čez par let :rotfl:
THE POWER OF DREAMS
Uporabniški avatar
x_beat
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 13 jan 2011 21:14

x_beat je napisal/-a:jaja sei to vem, pač omeno sem ker je to novo pri hyundaiu, oz to ma že ix35, kako kaj deluje ta zadeva čez par let :rotfl:

Tako kot ostala elektronika. Težave. Hočeš nočeš, z tem se bomo spospadali v prihodnje.

Sicer je elektronika lahko bolj zanesljiva od mehanike, ampak ne v primeru: od najcenejšega ponudnika kateremu so znižali ceno še za 30%...

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a x_beat » 13 jan 2011 21:20

R type je napisal/-a:
x_beat je napisal/-a:jaja sei to vem, pač omeno sem ker je to novo pri hyundaiu, oz to ma že ix35, kako kaj deluje ta zadeva čez par let :rotfl:

Tako kot ostala elektronika. Težave. Hočeš nočeš, z tem se bomo spospadali v prihodnje.

Sicer je elektronika lahko bolj zanesljiva od mehanike, ampak ne v primeru: od najcenejšega ponudnika kateremu so znižali ceno še za 30%...

LP

ja sei ne moreš si pomagat če bo npr. baterija prazna na kluču itd,...

mhm elektronnika je bol zanesliva kot mehanika čepra veliko ljudi misli drugače
THE POWER OF DREAMS
Uporabniški avatar
x_beat
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 13 jan 2011 22:19

Večina teh sistemov ima nek backup.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a tref » 13 jan 2011 23:03

Keyless go je kr dobra stvar. Imam na RAV4. Problem je res pri prazni bateriji. Se zna zgodit da ti avto sred vožnje ugasne al pa ga ne moreš prižgat ker ne zazna ključa. V daljincu je sicer skrit en majhen ključek, ampak samo za odpiranje vrat. Se mi je pa tudi že zgodilo da je punca imela ključ v svojmu žepu in sem jo odložil ter hotel avto parkirat, pa mi je že čez nekaj sekund ugasnal sred križišča ker ni več zaznaval ključa :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a miho51 » 09 jan 2012 19:26

no, nekaj me zanima pa bom kar tukaj vprašal, da ne bom nove teme odpiral...
kako se odklene avto, ki ima keyless, če ima prazen akumulator?

lp
Uporabniški avatar
miho51
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a x_beat » 09 jan 2012 19:40

zato pa ima še vedno navadno ključavnico na voznikovih vratih in tako odpreš voznikove vrate na "star način" 8)
THE POWER OF DREAMS
Uporabniški avatar
x_beat
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a miho51 » 09 jan 2012 20:46

tanov megane nima...
Uporabniški avatar
miho51
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a x_beat » 09 jan 2012 20:48

to ti pa je renault :rotfl: hec, pomoje ima "blendo" črez ključavnico enako ima prejšni in pomoje novi passat :D
THE POWER OF DREAMS
Uporabniški avatar
x_beat
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 10 jan 2012 17:25

veloster je zanimiv avtek. me pa je motilo par stvari... volan ni nastavljiv po globini, sedež pa ne po višini. jaz ki sem malo višji sem imel malo težave z preglednostj (zaradi strehe). ima dobre bremze in počutje ni tako slabo. za žensko je idealen :)
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 02 mar 2012 00:32

Danes je ata dobil Velosterja na test za nekaj dni. Morm rečt da je avto odličen. Oprema je res na vrhuncu. Panoramska streha čez celo dolžino. Položaj za volanom odličen, materiali dobri. Vozne lastnosti so odlične. Manjka mu samo kak konjiček pod pokrovom. Moti me pa to, da se potovalni računalnik resetira vedno ko avto ugasneš. lahko da ima tudi kakšno nastavitev glede tega. Navigacija dela zelo dobro v SLO. Za multimedijo je tudi poskrbljeno. Zadi pa človek večji do 1,8 metra nima kaj delat :) Skratka, zelo dober avtek za dokaj visoko ceno ( 24k EUR za najbolje opremljenega ) in nizkimi stroški vzdrževanja. Za malo večje zmogljivosti, bo pa treba počakat na turbaša.
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 02 mar 2012 00:35

Monster je napisal/-a: sedež pa ne po višini. jaz ki sem malo višji sem imel malo težave z preglednostj (zaradi strehe).

Ta z najboljšo opremo ima nastavljiv sedež po višini. Js sem velik 1,87 in sem si lahko kr lepo nastavil sedež. Preglednost naprej je pa zaradi "napihnjene" haube res bolj slaba.
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 02 mar 2012 22:35

Predrago kar ponuja. V tej ceni govorimo že v avtu ranga GTI klase, ne pa drvarnica z nič konjev.
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a tref » 03 mar 2012 00:18

No ja. Drvarnica ravno ni. Oblika, notranjost in materiali so daleč spredaj od večine evropejcev tega razreda ali podobnega. Se pa strinjam da mu res manjka močnejši motor in da je cena kr velika.
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 04 mar 2012 11:32

tref je napisal/-a:No ja. Drvarnica ravno ni. Oblika, notranjost in materiali so daleč spredaj od večine evropejcev tega razreda ali podobnega. Se pa strinjam da mu res manjka močnejši motor in da je cena kr velika.

Oblika je itak stvar okusa, materiali za ta denar pa niso nič posebnega. "Konkurenca" ima za ta denar že Recarote notri itd.. Tudi turbač bo polomija, 186ps, 8,4 do sto. C'mon. Cen bo pa koliko? Pod 26k sigurno ne.

To je avto ranga 18.000€, to je to..
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a darkok » 04 mar 2012 19:15

No ja, nic bolje se ne odrezejo francozi, 200KM in 7.9s 0-100.
Uporabniški avatar
darkok
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 05 mar 2012 12:23

clio RS ma pod 7s kolk vem.
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 05 mar 2012 17:49

darkok je napisal/-a:No ja, nic bolje se ne odrezejo francozi, 200KM in 7.9s 0-100.

kaj pa danes od novih avtomobilov z vzhoda sploh lahko dobiš da ima manj kot 8 sekund, kaj šele manj kot 7 ?
mislim da sta edin micubiši pa subaru, lahko pa me kdo popravi
Evropski proizvajalci pa mislem da imajo vsi vsaj enega predsavnika z manj kot 7 sekundami, celo fiat
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov