kaj menite o 370zju, sam sem malce izven te avtomobilistične scene, neke teste sem že bral, zadeva je kar pohvaljena. Ker je moj civic star 4 leta, si bom konec leta, ko mi preneha 6 mesečna prepoved vozniškega, najbrž omislil, nekaj drugega.
Sedaj varijant je bilo v glavi veliko.. od a5 do forda rs. Ampak na koncu je spet prevladala duša in na dizla zaenkrat še ne grem. Me pa tudi ne zanimajo več razni striped out dirkalniki (lotusi in podobno) in odločil sem se, da tudi poporane različice hatchbackov ne pridejo v poštev. Kaj pa vem, razmišljal sem o evo x, vendar na koncu prišel do tega, da bi rad, da avto tudi znotraj "zgleda", da sedim na "tleh" in da imam tudi znotraj obilo bonbonov (bose,leather,navi, bixenon itd).
Skratka vprašanje je sledeče, ali mislite, da je 370z dovolj hard, dovolj namenski? Da se avto pelje čez ovinke, po pisti? Ker nevem, razni ttji,slkji me niso prepričali. Tudi menjalnik me skrbi, ker vem, da honda ima pač vrhunskega, kako je s tem pri nissanu?
Iščem avto, ki je (dovolj) športen ampak vseeno tudi komforten, ne zdaj bmw 5 komforten
Naslednji teden grem na testno vožnjo, sicer z avtomatikom, ki pa zame ne pride v poštev..