facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

mazda 323

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

mazda 323

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 18 dec 2011 11:36

kako bi se obneslo če bi katalizator odrezal stran in dal namesto njega samo cev to imam namen naredit že dolgo aja pa odvzel bi tudi srednji lonec ter dal zadnji lonec magnaflow 57mm montiral bi še Cold air intake in to bi blo to bi avto dejansko bolj vlekel ali bi se samo drl šel pa nikamor
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

Re: mazda 323

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 18 dec 2011 12:20

Bolj se bo drlo pa še zmerom ne bo šlo nikamor :wink:
Lahko boš imel še kake probleme na tehničnem in s policijo tak da več škode kot koristi :slaba:
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 18 dec 2011 12:57

Zverinc je napisal/-a:Bolj se bo drlo pa še zmerom ne bo šlo nikamor :wink:
Lahko boš imel še kake probleme na tehničnem in s policijo tak da več škode kot koristi :slaba:

to vem glede policije glej tehnični je itak narejen za novo leto tak da bi mel probleme samo z policijo pa bi bil kaki dejanski pridobitek moči ali nič nekaj bi po moji logiki moralo biti ker če daš na avtomobil športni katalizator vleče bolj kot z navadnim jaz pa bi pač imel sistem brez katalizatorja.Pa saj probat ni greh na 18 let starem avtomobilu če nebo vredu še zmerom lahko dam katalizator nazaj
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LPG-user » 18 dec 2011 16:06

Pri avtomobilu z malo konji se zamenjava katalizatorja z navadno cevjo, montaža športnega kolektorja itd ... ne pozna dosti :slaba: . Govorim iz lastnih izkušenj :) Srednji lonec pa je bolj zato, da pobere tisti rezek, plehnati zvok motorja in nič drugega.
Uporabniški avatar
LPG-user
Uporabnik

Kraj: Ljubljana z okolico

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 18 dec 2011 18:09

jaz ti predlagam da namesto tega narediš en fajn servis na avtu :wink:
Če bi pač rad že nekaj počel z njem.
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 18 dec 2011 21:15

Zverinc je napisal/-a:jaz ti predlagam da namesto tega narediš en fajn servis na avtu :wink:
Če bi pač rad že nekaj počel z njem.

je narejen servis:

-menjano olje
-dihtunga pri pokrovu ventilov
-zobati jermen
-napenjalec zobatega jermena
-zračni filter
-oljni filter
...
Glejte tako bom rekel star sem komaj 16let ampak imam svoj avtomobil to Mazdo 323 .Vem kaj si mislite tukaj nek najstnik pametuje pa nima pojma za kaj se gre...Večina mojih sorodnikov je mehanikarjev jaz montiram in avtomobile že 6 let tako da se nekaj spoznam zadnje čase sem vedno bolj navdušen nad stylingom in tunningom sosedom montiram avtomobile zastonj,domače avtomobile vzdržujem in popravljam ter na njih delam servise,z trdim delom v delavnici šparam za prvo hondo 5gen VTI ali ESI ,hodim po showih...Ne morem brez bližine avtomobila...
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 18 dec 2011 21:23

tak kot so ti ze prej povedal, nic se ti ne bo poznal ti pa deli kak hoces.

na tak svoh avtu se taka zadeva ne bo poznala, ce pa se bo kaj se bo mogoce cat. kaj, sredn lonc je tam sam da utisa avto, ne pa dusi!

to ti je ze LPG user povedal...

sicer pa kaj bos z avtom na cesti ce si 16 star? :?
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 18 dec 2011 21:31

SilverCRX 98` je napisal/-a:tak kot so ti ze prej povedal, nic se ti ne bo poznal ti pa deli kak hoces.

na tak svoh avtu se taka zadeva ne bo poznala, ce pa se bo kaj se bo mogoce cat. kaj, sredn lonc je tam sam da utisa avto, ne pa dusi!

to ti je ze LPG user povedal...

sicer pa kaj bos z avtom na cesti ce si 16 star? :?
lp

hm glej glede na komentarje sem se itak odloču da ne bom tega delu ker se ne izplača.Glede tega kaj delam na cesti pa je tko ne avto mi večinoma počiva v garaži in čaka na čase ko bo izpit :) saj če treba it do soseda 500m se pač pelem ampak drugače pa se ne vozim po cesti ker če se kaj zgodi so starši... tega se močno zavedam.Avto je registriran tako, da se velikokrat pelje foter z njim na šiht...
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 18 dec 2011 21:33

aja to je pa drugo, sm mislo, da se podis po cesti.. :wink:

ja le po pameti 2 lete bo hitro okol, pol pa bo vesele..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 18 dec 2011 21:36

SilverCRX 98` je napisal/-a:aja to je pa drugo, sm mislo, da se podis po cesti.. :wink:

ja le po pameti 2 lete bo hitro okol, pol pa bo vesele..
lp

;) če se bi vozo po cesti pa da se mi kaj zgodi so stari v zaporu to pa ne dovolm rajši počakam še 2 leti in sam odgovarjam za svoje napake upam da jih bo čim manj
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a vid779 » 18 dec 2011 22:00

S cai ga tud ne serji.. Raje probaj tako naredit da bo oem airbox vlekel hladen zrak. Pa kako resonančo posodo dol zalepi :). Če pa rad šraufaš pa lahko vseeno probaš dat cev namesto katalizatorja :).
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabniški avatar
vid779
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX freak » 19 dec 2011 14:02

b14a3 je napisal/-a:S cai ga tud ne serji.. Raje probaj tako naredit da bo oem airbox vlekel hladen zrak. Pa kako resonančo posodo dol zalepi :). Če pa rad šraufaš pa lahko vseeno probaš dat cev namesto katalizatorja :).

jah saj zaj čez zimo bo spet veliko veliko časa pa se bo nekaj šraufalo
Uporabniški avatar
CRX freak
Uporabnik

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost