facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

~~~~VW Jetta Highline 2.0 TDI DSG~~~~

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

~~~~VW Jetta Highline 2.0 TDI DSG~~~~

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 22 jun 2011 15:42

VW Jetta Highline 2.0 TDI/140 KM/menjalnik DSG

Dodatna oprema :
umetelno srebrna
normalno rezervno kolo z jeklenim
sistem "Kessy"
individualna vgradnja
klimatska naprava climatronic
brez oznake modela in motorja na zadku
radio RCD 510 z MP3
parkirni sistem Park Pilot:
Športni paket Charleston Volkswagen

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Do septembra po utekanju še RSR čip na 180KS in to je to.

LP
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: ~~~~VW Jetta Highline 2.0 TDI DSG~~~~

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 22 jun 2011 16:01

Hmmmm....nisi imel ti Sharana? Ah, verjetno sem kaj pomešal

Drugače pa

TomyBoy je napisal/-a:Dodatna oprema :
umetelno srebrna
normalno rezervno kolo z jeklenim
individualna vgradnja
brez oznake modela in motorja na zadku

Carska dodatna oprema. To dajo zato, da je več stvari na spisku ---> more money :D
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 22 jun 2011 17:04

nighthawk je napisal/-a:Hmmmm....nisi imel ti Sharana? Ah, verjetno sem kaj pomešal

Sharan je od očeta.
Tega sem menjal za Scirocco-ta, ki je šel že spomladi. Čakalna za VW nora, sedaj celo 6-8 mesecev....

Tiste napise zadaj, ki jih sedaj ni, bi morali "bastardi" odšteti? 40 EUR minusa.... :evil: :D
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Stallone » 23 jun 2011 06:30

Cena?
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 23 jun 2011 12:36

Redna blizu 27k.
Kakšno pa jaz dobim z posebnim popustom, pa žal javno ne morem govorit. Cena je bila prava, v tej klasi tako opremljena limuzina, trenutno nima konkurence.
Zato so udarili na USA trgu tudi z nekaj hudomušnimi spotom.
http://www.youtube.com/watch?v=XNM7bphMtTc
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 23 jun 2011 13:25

USA predstavnik za VW je rekel da honda lahko samo sanja tak izdelek, in da bo v naslednjih 2h letih civic padel z prvega mesta, bomo videli če bo to res
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 23 jun 2011 16:06

Dodatna oprema :brez oznake modela in motorja na zadku

to upam,da je samo šala.upam,da si se pohecal,ko si napisal,da je to dodatna oprema.prosim,reci da se hecaš.

yaxo,dej ti odsanjaj iz tega foruma ker si tečen kot drek.
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 23 jun 2011 16:59

OT: če imaš težavo z prebiranjem mojih postov jih enostavno preskoči, jaz tu ne vidim problema :idea:

TomyBoy: kok je pa kej trd prednji del sedeža, tisto kar je malenkost dvignjeno, tam kjer imaš naslonjen spodnji del stegna ?
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 23 jun 2011 18:17

Nightmare je napisal/-a:

to upam,da je samo šala.upam,da si se pohecal,ko si napisal,da je to dodatna oprema.prosim,reci da se hecaš.

Če hočeš imeti avto brez oznak je treba to doplačat. Torej lahko to vzamemo kot dodatno opremo. :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 23 jun 2011 20:06

yaxo11 je napisal/-a:TomyBoy: kok je pa kej trd prednji del sedeža, tisto kar je malenkost dvignjeno, tam kjer imaš naslonjen spodnji del stegna ?

Na nobenem od novih model VW se nisem oziral na to. Ker enostavno ne opazim, da bi bil ta del pretrd ali kakorkoli neudoben. Za mene osebeno je kompleten sedež čisto vredu. Pa če gledam od GTI-ja, Sciroccota, Sharana, Golfa VI, Jetta.... V večini gre za tako imenovane športne različice in bolj kot ne podobne sedeže. Pri prvih dveh pa seveda še z bistveno več stranske opore, tako da tu izstopata, vendar spodnji del je praktično enak.

Nightmare je napisal/-a:

yaxo,dej ti odsanjaj iz tega foruma ker si tečen kot drek.

Ne vem, saj imajo to pomoje tudi vsi ostali avtomobili.
Pa ne gre tu da bi moral sedaj to plačat, halo...... Gre logično za to, da morajo to zadevo napisati pod rubriko dodatna oprema. Kako boš pa potem v konfiguratorju označil, da želiš avtomobil brez oznak zadaj, je to LOGIČNO mar ne????
Seveda stane to 0 EUR. Lahko bi pa, kot sem že prej omenil vrnili kakšen EUR. :yes:
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a BLUE SPIRIT » 23 jun 2011 22:30

Meni zelo všečen avto, čestitam za nakup in veliko varnih kilometrov. :zakon:
Imam pa samo eno opozorilo oz priporočilo: redno spremljaj nivo olja, če imaš malo bolj dinamično vožnjo.
Ne me narobe razumet, nič slabega mišljeno, vendar imam v službi opravka s Passati 2.0 TDI 140KM (od letnika 2006 naprej) in moram kar redno dolivati olje, je pa res, da jih vozi več ljudi, vsak pa ima svoj stil vožnje.
Honda Civic 6.gen 1.4iS 90 KM..... ni ni
Honda Civic Sedan 4.gen 1.6 16V.... forever
Škoda Octavia 2.0 TDI RS .......prodano
Geforce Honda Civic VTi......
Driven by Sergio jr.
Uporabniški avatar
BLUE SPIRIT
Uporabnik

Kraj: Okolica Kamnika

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 24 jun 2011 09:47

Hvala

Ja do sedaj pri bencinarijih ni bilo problema. Razen bratov 2 leti star motor 1.8 TSI, je začel zadnje leto piti olje. Način vožnje ni kriv, tako da mi razlog ni znan. Lahko vpliva tudi vrsta olja?
Že nekaj časa je VW prešel iz Arala na Castrol. Jaz pa sem še vedno pri bencinarju dal klasičnega od prej Aral 0-40, ki se je do sedaj obnesel odlično.
Kar se tiče diesela, so sedaj to Common Rail motorji, tako da bomo videli kako bo z porabo olja. Tudi Castrol je sedaj tu obvezen 5-30, ker Aral žal ne izpoljuje standarda VW 504.00/507.00.
Nivo olja pri Sharanu Bluemotion TDI je po 6.000 km tam kjer mora biti, tako da upajmo, da ne bo frke z temi novimi "traktorji"... :yes:
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 24 jun 2011 10:19

tref je napisal/-a:Če hočeš imeti avto brez oznak je treba to doplačat. Torej lahko to vzamemo kot dodatno opremo. :)

Foter pri audiju ni nobenkrat doplačal. Tudi po ceniku je cena te "dodatne opreme" 0,00 EUR :)

Sicer pa je tale jetta elegantna klasična limuzina nižjega srednjega razreda, ki me prepriča bolj kot "novi" passat. Je pa zasluga te opreme, da avto zgleda dosti bolje. Škoda ker nima še xenon luči, samo slišim, da so nemarno drage pri VW (skoraj 2 jurja?).

Aja, pa spet si zaslužiš pohvale glede slik :yes:

BTW... kako da si šel iz širokota na jetto? Familija? :D
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 24 jun 2011 14:13

Hvala, se vedno rad potrudim, kar se tiče slik avtomobilov, posebaj pri obdelave.
Drugače pa bom bixenon dal naknadno, ko bo v ponudbi. Upam, da res ne bodo 2k, ker potem ga naj kar imajo.
Na srečo so mi mexikanci BREZPLAČNO vgradili pranje žarometov. Cel paket je bil tam ca 500 EUR. Sem najprej naročil, potem čez dva meseca odpovedal. Tako, da so potem očitno kar pustili, oziroma vgradili, računali pa ne. :)Je pa to pogoj za vgradnjo bixenonov.
Drugače pa odločitev, bolj tako iz praktičnih razlogov, večji avto, lepo lahko kaj noter daš, poraba smešna. Prvenstveno je pa res oblika odločila in seveda cel takšen Higline paket z 18-kam. Ker mi je takole bolj opremljen enostavno ena lepših limuzin v tej klasi, kar tudi mnogi potrjujejo-te. Passat je totalen kiks res...
Raje ne gledam kaj veliko okoli slike, ker bom še navesil gor kakšnega hudiče, ker takole pa izgleda res.... :shock:
Slika
Slika
Slika
Tako da bom samo še do RSR-ja skočil v avgustu in to je to.
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 24 jun 2011 18:44

TomyBoy je napisal/-a: Cena je bila prava, v tej klasi tako opremljena limuzina, trenutno nima konkurence.

Ocitno vidite pri vas samo VW. Sej ne rečem, če si jo dobil za dobrih 20k potem lahko, da bo to držalo. 27k je pa malo veliko, dobis octavio s tem motorjem in menjalnikom z več opreme za manj denarja.
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a BLUE SPIRIT » 24 jun 2011 19:37

TomyBoy je napisal/-a:Hvala

Ja do sedaj pri bencinarijih ni bilo problema. Razen bratov 2 leti star motor 1.8 TSI, je začel zadnje leto piti olje. Način vožnje ni kriv, tako da mi razlog ni znan. Lahko vpliva tudi vrsta olja?
Že nekaj časa je VW prešel iz Arala na Castrol. Jaz pa sem še vedno pri bencinarju dal klasičnega od prej Aral 0-40, ki se je do sedaj obnesel odlično.
Kar se tiče diesela, so sedaj to Common Rail motorji, tako da bomo videli kako bo z porabo olja. Tudi Castrol je sedaj tu obvezen 5-30, ker Aral žal ne izpoljuje standarda VW 504.00/507.00.
Nivo olja pri Sharanu Bluemotion TDI je po 6.000 km tam kjer mora biti, tako da upajmo, da ne bo frke z temi novimi "traktorji"... :yes:

Lahko da je tudi vrsta olja problem. Mi vozimo ta vozila na pooblaščen servis, delajo se "long life" servisi, se pravi na 30.000 km, tko da lahko je tudi to problem, ampak mi je pa v tem primeru zanimivo, da od vseh teh Passatov (cca 20 kom) ne pijejo vsi olja, mogoče se ga malenkost dotoči pri cca 10.000 km od servisa, to je pa to, ne vem kaj bi lahko bil problem, da kakšni pijejo olje. Verjetno ga preveč tiščijo :wink:

V glavnem, srečno vožnjo, pa brez kakšnih problemov
Honda Civic 6.gen 1.4iS 90 KM..... ni ni
Honda Civic Sedan 4.gen 1.6 16V.... forever
Škoda Octavia 2.0 TDI RS .......prodano
Geforce Honda Civic VTi......
Driven by Sergio jr.
Uporabniški avatar
BLUE SPIRIT
Uporabnik

Kraj: Okolica Kamnika

OdgovorNapisal/-a strazisar » 26 jun 2011 22:53

Zelo se mi dopade tako zunanjost kot tudi notranjost.Čestitke ob nakupu in naj ti služi tako kot mora. :) :yes:
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a bozic » 30 jun 2011 12:39

Avto je hud k svinja! Fotke še bolj! Svaka čast!

To da je brez konkurence, pa žal ne bo držal, vsaj ne za ta denar!

Pred dvemi meseci je mel petrol bmw 3 LCI 320d za 23.xxx€
dugo dobar...
Uporabniški avatar
bozic
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Vučko » 30 jun 2011 13:33

to je pravi auto kad troši ulja kao i svaka druga honda :D

samo 1 litra košta koliko meni cijela zamjena ulja sa filterom :o

Frend svojeg leona FR 2.0tdi 170ks prodaje jer troši na ulje na 1000km točno kao ja na gorivo--- cca 50 eura

Ima i civica 6 gen pa je mislio da mu on puno ulja troši,sad je promjenio mišljenje :rotfl:
Uporabniški avatar
Vučko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 01 jul 2011 13:47

Vučko je napisal/-a:to je pravi auto kad troši ulja kao i svaka druga honda :D
samo 1 litra košta koliko meni cijela zamjena ulja sa filterom :o
Frend svojeg leona FR 2.0tdi 170ks prodaje jer troši na ulje na 1000km točno kao ja na gorivo--- cca 50 eura
Ima i civica 6 gen pa je mislio da mu on puno ulja troši,sad je promjenio mišljenje :rotfl:

Ali ne zna vozit ali uporablja nepravilno olje ali pa je kakšen drug problem.
Če pogledam pri fotrovem Sharanu TDI Bluemotion, ki ima trenutno po 6 mesecih ca 6.000km, le ta ni požrl niti deci olja.
Tako ne vem od kod takšne informacije, da to sedaj velja za vse TDI avtomobile, da pijejo olje kot stari TAS... :rotfl:
Uporabniški avatar
TomyBoy
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost