facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Insignia sports tourer OPC

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Insignia sports tourer OPC

OdgovorNapisal/-a tref » 28 maj 2011 21:03

Hondaši! Pozabimo za trenutek da ni Honda. Pozabimo za trenutek da je Opel. Poglejmo malce večjo sliko. Velik družinski avto ki navzven z 20 colskimi kolesi zgleda odlično. V notranjosti Recaro sedeži, polno opreme, sicer malce škripajoča armaturka, ampak kr všečna. Ta prava stvar je pa pod pokrovom. 2.8 V6 Turbo motor z 325 PS in 435 Nm navora, ter 4x4 pogonom in avtomatiko po želji. Cena takšnega max. opremljenega OPCja je 49k EUR.

Mene je avto navdušil. Sem ga tudi vozil in morm rečt da bi zlahka pozabil na slab sloves Opla iz preteklosti.

Slika
Slika
Slika
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

Re: Insignia sports tourer OPC

OdgovorNapisal/-a geggy » 28 maj 2011 23:07

Kolega ima lanski model, sicer limuzinsko izvedenko in pravi da je navdušen nad avtom, pa čeprav je opel :P
Uporabniški avatar
geggy
Uporabnik

Kraj: No man's land

OdgovorNapisal/-a KING OF VTEC » 29 maj 2011 09:28

OPC-opel performance center
bencinski motor s turbo polnilnikom 8) se jo sliši kaj ?
Uporabniški avatar
KING OF VTEC
Uporabnik

Kraj: SLOVENIJA

OdgovorNapisal/-a tref » 29 maj 2011 10:22

Sliši se sicer da ni neka švoh mašina noter, ampak spet ni tolk glasna. Sem pričakoval bolj. Ko jo poženeš, Remusa kr lepo zarohnita :)
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Helvis » 02 jun 2011 12:53

Js ga pa nebi mel , pa da newem kaj še nardijo iz njega ga neb mel :nene: :nene: :nene: :nene: opel je pač opel in me nikol ne prepriča Honda al pa Mercedes nč druzga :D ...... Moje mnenje ;)
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 02 jun 2011 14:14

Helvis je napisal/-a:Js ga pa nebi mel , pa da newem kaj še nardijo iz njega ga neb mel :nene: :nene: :nene: :nene: opel je pač opel in me nikol ne prepriča Honda al pa Mercedes nč druzga :D ...... Moje mnenje ;)

To je tako ozkogledo mnenje. Ampak ne razumi me narobe, sam jo tudi nebi nikoli kupil, ampak iz drugih razlogov.
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Stallone » 02 jun 2011 15:18

Avto dober, ima tudi še kar nekaj tuning potenciala. Kolega ima svetlo modro pa je dal čipirat k RSR, stran katalizator in še par manjših zadev. Stvar ima dvojno bencinsko pumpo in še veliko podobnih bonbonov... Ima tudi odklednjeno na končno hitrost 270km/h, tako kot najnovejša Insigni OPC "Unlimited".

Osebno mi je huda tudi Corsa OPC Nürburgring.
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 02 jun 2011 17:14

Jst pa gledam skozi ključavnico in to varnostno, vidi se pa samo vzhajajoče sonce. Mislim da sm dost jasno povedal svoje mnenje.
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a tref » 02 jun 2011 18:14

Helvis je napisal/-a: al pa Mercedes nč druzga :D ...... Moje mnenje ;)

Mercedes? Ja če si star stric in imaš zadost denarja da si kupiš kakšno S klaso in se pustiš razvajat na zadnjh sedežih. Drugače pa mečke ne ponujajo nobenga užitka v vožnji.
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 02 jun 2011 18:21

Js bom vedno Zagovornik Honde, ne glede nato kakšno kanto bo ven spravla. Ampak se mi čedalje bolj dozdeva da ne bomo dočakali kaj več kot pa teh bogih 200 konjčkov pri nas. Sej ne da bi jih rabil, ampak če so možnosti zakaj jih pa nebi imel in si dal vsake tolk časa malo duška. Zato vedno bolj gledam za drugimi znamkami in na takšno Insignio sem naletel čist po naključju in jo tudi sprobal. Ko sem se pozneje peljal z mojmu Accordu domov, sem ves čas iskal neke napake, ampak jih nisem našel. Ne vem pa kaj bo z takmu Oplu čez 5 let.
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Helvis » 02 jun 2011 20:00

tref je napisal/-a:
Helvis je napisal/-a: al pa Mercedes nč druzga :D ...... Moje mnenje ;)

Mercedes? Ja če si star stric in imaš zadost denarja da si kupiš kakšno S klaso in se pustiš razvajat na zadnjh sedežih. Drugače pa mečke ne ponujajo nobenga užitka v vožnji.

Mam S-classo-o ;) in to bencinarja letnik 2001, je avto da se pelš pa uživaš v njem ne pa OPEL INSIGNIA sej ne rečm da ni lep avto , pa da dost stvari niso urihtal samo mene ne prepriča . Jst sm zvezst samo dvem znamkam HONDA ter MERCEDES , sm pa tud napisu moje mnenje tko , da nebo pomoteee , smo mel pa doma ogromno avtov in so me najbol prepričale Honde pa Mercedesi ....

Mi je pa od Opla edino všeč CALIBRA TURBO 4X4 , a kaj ko jo ma sošolc pa še to predelano na 300 konjev kao , js ga pa z preludo butnem dol pa ma luda 100 konjev mn ..... sej to še ne pomen da so OPLI slabi zarad tega da nebo gdo mislu da mam mnenje o oplu zarad tega ;) ..
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tref » 02 jun 2011 20:44

Kakor za koga. Za mene bo Mercedes vedno avto v katerem se bom zadaj vozil in nikoli za volanom. Včasih sem, zaradi službe, dosti teh pevozil in nobeden ni imel duše. Všeč mi je bil edino G 500. Ne bom pa Mercedesa primerjal z oplom ker je nesmiselno. Ne eden ne drugi nista moj prvi izbor, ampak za tega OPCja lahk rečem da ti zna zlest pod kožo :wink:
Honda accord ictdi, 07
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Pingo* » 15 jun 2011 19:46

Ena je v Izoli na obali(starejši model). Bela karavanka......zvoj je neopisno lep. :rockon:
Uporabniški avatar
Pingo*
Uporabnik

Kraj: Obala.

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 30 jul 2011 10:00

Avto ima hud zvok sam vizalno mi je pa lepša navadna. Tile narobe obrnjeni zračniki v odbijaču spredaj so mi čisto mimo. Res da je nekaj posebnega, samo jaz nisem za te fore :D
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a franccek » 13 sep 2011 14:00

Sosed je kupil Insignio OPC, sicer ni karavan, ampak izgleda super avto, tudi zvok je odličen :yes: Meni je pri tem avtomobilu še najbolj všeč oblika.
Uporabniški avatar
franccek
Uporabnik

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov