facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Citroen DS5

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Citroen DS5

OdgovorNapisal/-a TOURER » 14 maj 2011 13:52

Aly je napisal/-a:@Tourer...pa ti si star preko 40 let kot pišeš v opozorilih proti meni? :D Glej, pač ne kujem Honde v nebesa, a zarad tega ker sem moderator bi moral? :rotfl: Saj pa nisi v Honda salonu, nič ne prodajamo, smo le zasebni Honda forum, ne vidim nobene obveze po metanju peska v oči :roll: Druga zadeva, povedal sem kako se ponavadi končajo teme o Hondini konkurenci...z našim zaklepom, v nekaterih primerih tudi s tvojo pomočjo ... Nisem grozil da bom sredi lepega zaklenil, ampak sem reko da bo debate takoj konec če se bo "razplamtela", ker jo bomo zaklenili, kar se ponavadi zgodi, če se pa ne bo, bomo jaz in moji kolegi najbolj veseli :wink:

Dejva se rajš zmenit na pm ,sam če si začel kle ti bom odgovoril. Napisal sem zato kolk sem star,ker se obnašaš do mene kot da sem 15 letnik !Ker si Moderator bi moral bolj spoštlivo govort za Hondo in manj hvaliti drugo konkurenco !Če se tema začne z žaljenjem oseb pol dobi opozorilo ane ! Če kdo kaj reče proti drugim znamkam pa ni nič narobe ane ! Zakaj se bi tema zaklenila. Jest bi res enkrat rad da se tale forum mal preorganizira ali kako drugače porihta,ker se niti pohecati ne moramo na račun druge znamke,ampak še Moderator trobi svaka čast nemcem ! Nevem zakaj maš Hondo ! Pa še eno vprašanje kje je R Type ??? :kaj:
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 14 maj 2011 14:03

R Type-u se je izpolnila njegova želja... :D
A spoštovat bi moral Hondo ker sem moderator? :mrgreen: Svašta...ne bom več nič napisal, ker nočem čist obrnit teme na OT.

On topic: DS5 men zgleda makina da dol padeš in ne vidim razloga da si ga ne bi kupil, če bi mi bil všeč in bi bil pripravljen dati toliko denarja. Pa seveda če bi mi odgovarjal njihov "performance", ker men je pr teh Francozih vse preveč mehko, Nemci so dost bolj "slični" s Hondo, francozi so pa čist zase, kar men ne odgovarja, ampak vsakomur svoje.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Rok » 14 maj 2011 14:07

Ni važno kje je R-type.
Pogovor teče o DS5, vse ostalo pustite primeru, razne primerjave z hondo ipd. pa podkrepite z dejstvi in izkušnjami! Vse ostalo se menite prek PM! Če drugače ne gre bomo pa opozorila začeli talat...

Meni osebno avto zgleda HUDO! Tako notranjost kot zunanjost ter vsi detaili...

Ali je to dejanska prodajna podoba ali je samo koncept?
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabniški avatar
Rok
Major Painintheass

Kraj: lj, vic-rudnik

OdgovorNapisal/-a TOURER » 14 maj 2011 14:37

Avto je lep na pogled ,verjetno nebo slab za vožnjo ker je popolnoma nov model ker vse slabše firme počasi pricapljajo za bolšimi ! Ne verjamem da bo avto brez napak ampak bolj verjamem da jih bo imel kar veliko v primerjavi z ..... veliko veliko več ker ........ itd. ps tist ko so pikce sem že napisal pa sem bil okaran da so gostilniške debate :P
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 14 maj 2011 14:44

tole je pomoje kr končna verzija, ker je še ''the making of'' verzija filma kjer ga na koncu zavijejo in pošljejo v sanghai 2011 avto show
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a honda.ctdi » 14 maj 2011 20:15

Ker si Moderator bi moral bolj spoštlivo govort za Hondo in manj hvaliti drugo konkurenco !Če se tema začne z žaljenjem oseb pol dobi opozorilo ane ! Če kdo kaj reče proti drugim znamkam pa ni nič narobe ane ! :shock: :D

Manj hvaliti drugo konkurenco? :D Kakšne pa ti streljaš..
Mislim, da je Aly korektno podal svoje subjektivno mnenje, ki ga ima na podlagi izkušenj..ne vem za kaj bi poveličeval neko znamko, ostale pa "dajal v koš" zgolj zato, ker smo na hondo forumu? Pa dobro, pustimo to..

DS5
Takšen DS5, ki bo meni odgovarjal, bo po vsej verjetnosti očitno predrag...drugače pa mi je ful dobra notranjost tega predstavljenega modela, pa tudi odzunaj je avto super! :zakon: Motorizacija - dva bencinska motorja THP s 115 kW in 147 kW (156 in 200 KM) ter dva HDi z 82 kW in 120 kW (112 in 163 KM) se mi prav tako zdi zanimiva..pride pa baje konec tega leta v prodajo..ne vem, bomo videli! :)

lp
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabniški avatar
honda.ctdi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a honda.ctdi » 20 maj 2011 09:47

Je videl kdo to glupost pri DS4, da se zadnje šipe ne dajo odpirat - so fiksne?!? :o :kaj: :rotfl:

..se pa zadnja vrata odpirajo kot pri civicu.

lp

http://www.siol.net/avtomoto/predstavit ... s4_pv.aspx
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabniški avatar
honda.ctdi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Civic Type-r » 25 maj 2011 15:37

honda.ctdi je napisal/-a:Je videl kdo to glupost pri DS4, da se zadnje šipe ne dajo odpirat - so fiksne?!? :o :kaj: :rotfl:

..se pa zadnja vrata odpirajo kot pri civicu.

lp

http://www.siol.net/avtomoto/predstavit ... s4_pv.aspx

Bom sporočil svoje mnenje ko bomo na mednarodni predstavitvi, moram pa priznat, da mi doslej še čisto noben citroen ni bil všeč. Povsem objektivno gledano.
...but i look like an ordinary person
Uporabniški avatar
Civic Type-r
Uporabnik

Kraj: Azerbaijan

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov