zakon (ker sem pristaš barvanih felten)
res ubija!
Moderator: Blue Angels
ales. je napisal/-a:strazisar je napisal/-a:pozabil si napisat da ma tut ozvočenje zlo uredu
hude felge
šaban udara hehehehe v japoncih so poskrbel za čefurjado da špila tko kot je treba![]()
![]()
rosho je napisal/-a:kje je tle gum UŠEČ MI JE
zakon (ker sem pristaš barvanih felten)
res ubija!
darkok je napisal/-a:Videl pred par dnevi na Trzaski v Ljubljani. Takoj so mi padla v oci oranzna platisca, vsecna kombinacija.
R type je napisal/-a:Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do perimunda, pa da ti da še kake oranžne nalepke. Ne mislim stripse po sredini, ampak ob strani.

G-4S je napisal/-a:R type je napisal/-a:Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do perimunda, pa da ti da še kake oranžne nalepke. Ne mislim stripse po sredini, ampak ob strani.
Spodnji del vrat na primer. Diskretno (kolikor je pač oranžna na črni lahko).
R type je napisal/-a:Okusno ali ne: oranžno/črno je moja najbolj priljubljena barvna kombinacija (zato so mi KTM-i tolk všeč). Tako da tumbs up ta star.
![]()
Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do perimunda, pa da ti da še kake oranžne nalepke. Ne mislim stripse po sredini, ampak ob strani. Vsekakor ludo huda smer. Če že nosiš un agresivn gobec (na avtu in na faci...) naj bo z razlogom.
![]()
LP
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:G4S and R-type,kdaj pa res znata bit koristna,sploh ni slaba ideja,zelo mi je všečsam spredi kokr ma un GT 500 js dam KING
![]()
![]()
![]()
![]()

G-4S je napisal/-a:A s tem GT3 RS mi vračaš za onega Mustanga. Che bastardo
BoneS je napisal/-a:Eno vprasanje. Ktere vzmeti mas vgrajene?
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Eno vprasanje. Ktere vzmeti mas vgrajene?
Stock![]()
![]()
![]()
![]()
BoneS je napisal/-a:Ful je nizek, zato sem vprasal. Drgc pa pohvale za avto. Zvok ga tut zmaga. Sem ga mel enkrat priloznost slisat pr Playi.
G-4S je napisal/-a:R type je napisal/-a:Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do perimunda, pa da ti da še kake oranžne nalepke. Ne mislim stripse po sredini, ampak ob strani.
Spodnji del vrat na primer. Diskretno (kolikor je pač oranžna na črni lahko).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov