facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

...

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: OOOO S2

OdgovorNapisal/-a UrosS » 22 mar 2011 14:05

pa kaj je z vami folk.. avta se sploh ne vidi z vseh strani, pa govorite super avto? men razen različnih luftou na haubi in umazane bele barve ne pade v uč nič posebnega.. če pa dodaš še kakšne slike, pa lahko pokomentiramo dalje
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 22 mar 2011 16:59

Sam res kaj je z vami folk. Men tud ne zgleda nič posebnega pač en grd star audi za male pare :D pa še iz vseh strani ga nisem sliku, ker se raje vozim z njem kot da slikam ta jetra. Pa v prometni je vpisanih 230KM in ne 220, tako da verjetno je prejšnji lastnik dal gor športni filter in so mu na LPP-ju popravili konje, pa še luči ma neke rumene grde lufti so pa čist mem :?
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 23 mar 2011 01:05

To sam žicajo za več slikc :rotfl:
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 23 mar 2011 07:20

Polej pa drkajo na fotke pa forum šteka :lol:
Sicer pa jaz vem ka je. Gor je en pjeb objavu bmwja za 100€ pa so mu ga usi skurcal jaz sn pa dev eno sliko skreta pa ga usi hvaljo. In to temu pjebu ne gre u lajšto pa se je še u mojga audita zapiču... :slaba:
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a UrosS » 23 mar 2011 14:11

sori, ampak poglej z realnega stališča, ne samo da je treba krogce hvalt.. a se vidi kej več kot eno sliko od avta spredej pa eno od zicov? jest je, oprosti, nism opazu, zarad mene če je ta avto na svetu al pa če ga ni, nism nič na slabšem ali boljšem, ampak me zmoti k vsi neki hvaljo, pa se avta sploh ne vidi.. kako nej vemo da ni rjav, zadej razbit ali karkoli? iz slikc ne, lahko pa sklepamo da je vozen po tem kar si napisal.

nima veze, važn da je užitek z njim in to je glavno, srečno vožno :D
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 23 mar 2011 16:38

UrosS je napisal/-a:sori, ampak poglej z realnega stališča, ne samo da je treba krogce hvalt.. a se vidi kej več kot eno sliko od avta spredej pa eno od zicov? jest je, oprosti, nism opazu, zarad mene če je ta avto na svetu al pa če ga ni, nism nič na slabšem ali boljšem, ampak me zmoti k vsi neki hvaljo, pa se avta sploh ne vidi.. kako nej vemo da ni rjav, zadej razbit ali karkoli? iz slikc ne, lahko pa sklepamo da je vozen po tem kar si napisal.

- Imet S2 v garaži pa ga rihtat in tankat je mnogim veliko bolj pohvale vredno in zavidljivo kot pa met bingota al pa podoben skret k je v nulo ohranjen in ma super duper hude litke gor.
- Včasih ne rabiš niti zunanjosti vidt, da veš kaj je pod haubo in kakšna legenda je S2 sam po seb. Tebi sicer ne, ostalim k pa vejo zgodovino modela in ostale in ne drkajo lulija na bingače in ostalo navlako, pa ja. Niti ne moreš primerjat Vtija, 4.gen, Integre itd z S2, ker je zadeva na povsem drugem nivoju.
- Važn da je prtljažnik na 4.gen slikan s high-resolution in da se vid v nulo da se lahko pohval spoštovanja vreden namontiran strešni prtljažnik ane.
- ... ne da se mi :D

To kar tebe mot, ne spada v kategorijo "ustrezen argumet", ampak "osebne težave" :yes:
Zadnjič spremenil FRiKi, dne 23 mar 2011 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 23 mar 2011 17:50

Ah kako gre enim v nos če kdo pohvali avto, ki ni honda :slaba:
Nevem kaj ti gre tako v nos, da nekateri na podlagi ene slike lahko komentirajo avto samo tebi pa ne mislim limat celega albuma da boš dojel da barva ni umazana ampak perla bela itd...
Sicer pa tile Audiji načeloma nimajo problemov z rjavenjem tako kot 4gen, saj je karoserja dvakrat pocinkana 8)
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a UrosS » 23 mar 2011 20:33

lejte fantje, ne mislim hvalt, niti kritizerat avta, ker ga pač ne vidim, pa tut če bi ga, ga neb komentiral ker mi ni zanimiv, komentar sem pa dal na hvaljenje avta, katero ni na mestu če se poleg podatka o mašini in eni sliki ne vid nič. čez avto nimam nič, za pa tut ne, sej pravm, usen mi je. v glavah imate pa valda samo to da če je avto znamka, ga je treba hvalt in nič druzga, isto bi blo če bi nalimou m3, poršeja, al pa staro zgnito dvojko s krom bbs rs in gewindam ali LDI, pa tut če slikaš samo usrano feltno in zgonjen disk zadej. Pač komentar 'super avto' mi ne pokaže realnega mnenja (razen če ga je vidu v živo, kar pa se iz posta ne razbere)

p.s.: a si že vidu da bi se jest napalil na velike feltne in jih hvalil? ne
p.s.2: bingo mi ni ušeč niti tako, niti drugače
p.s.3: nisem primerjal s hondo, tko da je tut ni treba omenjat

tko al pa tko se mi pa ne da s tem ukvarjat, nism mislu provocirat, samo povedat da lahko folk komentira malo bolj realno, tako kot se vidi, ne tako kot so mnenja večine v stilu: audi je super duper, alfa se kvari, bmw pije, honda pije olje, vw je neuničljiv in nepokvarljiv, mustang je pa daleč najmočnejši in najlepši avto na svetu.

lep pozdrav, pa vso srečo z vozilom, nej ti služi, PEACE, I'M OUT

Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 23 mar 2011 21:20

Meni se zdi da ti še sam neveš kaj bi rad :wink:
Meni je useeno al mi folk avto spljuva ali pohvali... dol mi visi, meni je avto ušeč in takoj bi še enga kupu če bi (bo) bila prilika :D
Mi pa grejo taki na jetra, ko se usajajo po temah s svojimi problemi.
Bi mi blo čist uredu če bi napisu da je avto grd da ma lufte da je grde barve itd,... U glavnem da tebi ni ušeč
Ampak da pa drugim ukazuješ kako naj komentirajo avto to imaš pa ti en velik problem sam s sabo :wink:

LP

ps : drugič si bolj preberi temo preden pišeš bedarije Friki je čitljivo napisal da je avto videl v živo ti pa trdiš da ga ni noben.
Zadnjič spremenil Zverinc, dne 23 mar 2011 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 23 mar 2011 21:21

Se strinjam z UrosS 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 23 mar 2011 22:07

Se strinjam z UrosS 8)

x2

Sej avto kot avto je res legendaren, ampak če je že tako hud bi res lahko mal več slik nalimou, al pa bohnedej kakšen posnetek da vidmo če je res na tok večjem nivoju kot so honde ipd.
Kolikor jaz vem je bil audi navaden jajc dokler ni pogruntal quattro pogona...to je pa tud vse. Motor je itak vw tale 5 cilindraš. Tako da motor kot sam motor je zame še danes eden najbolših, sam ni pa to audi. V bistvu audi nikol ni naredil dobrega avtomobila v celoti sam.

No to je moje mnenje, zdej pa navali narode :P
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a rosho » 24 mar 2011 01:34

sej ce bi ga pa brumen predstavu ga pa neb noben pohvalu ane?? tko funkcijonira narod in tko je jbg
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 24 mar 2011 01:36

UrosS je napisal/-a:nima veze, važn da je užitek z njim in to je glavno...

Kako si prišel do tega zaključka, če pa ni nobenih slik? :kaj:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a cazanova » 24 mar 2011 03:04

Zverinc je napisal/-a:Sicer pa tile Audiji načeloma nimajo problemov z rjavenjem

oh pa se kako znajo....tukaj si pa zadel v pojem... :D :D Vejretno si dober prijatu od $küll-a, ker imas precej isto inspiracijo do audi-a... :D
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 24 mar 2011 07:21

cazanova je napisal/-a:
Zverinc je napisal/-a:Sicer pa tile Audiji načeloma nimajo problemov z rjavenjem

oh pa se kako znajo....tukaj si pa zadel v pojem... :D :D Vejretno si dober prijatu od $küll-a, ker imas precej isto inspiracijo do audi-a... :D

Nisem noben dober prijatelj od $küll-a. To da pa ne rjavijo sem pa videl na lastne oči ko sva s prijateljem dvignila tazga coupeja iz trave ko je stal par let v njej pa še voda je stala notri :lol: U glavnem školjka nič rjava :wink: Bil je rjav most diski zarustani itd... ampak školjka pa je bila brez rje. Takrat sem se tudi pozanimal kako je to mogoče in sem nekje zvedel da naj bi bili tile audiji dvojno pocinkani. Zdaj kok je to res nevem ampak lahko pa potrdim kaj sem videl :wink: Pa ne mislim se tukaj prerekat o znamkah tudi meni Audiji niso nekaj ušeč, ker so vsi isti. Mi je pa všeč S2 in zato sem ga tudi kupil sem ga dlje časa iskal. In me prov malo briga če mi ga usi spluvate :wink: Pač meni je avto ušeč :wink: Če pa sem komu trn v peti pa ne morem pomagat.

LP

ps. Eno sliko sem prilimal zanalašč, ker sem že vedel kaka bo zgodba, tak da brezveze limat neke fotke če raji avto ni všeč :wink:
Avto je pač tak preko interneta ga vsi spljuvaljo, ko pa se pripelješ kam pa usak teži da bi se peljal :rotfl: :lol:
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pilot02 » 24 mar 2011 16:46

Ce bi se zgledoval po $kull u bi imeli drugacno mnenje, glede slik mislim usj malo.
Sam tole je pa dobesedno rajcanje.
malo tu malo tam
Uporabniški avatar
pilot02
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a Zverinc » 24 mar 2011 17:34

Zakaj bi se zgledoval po drugih ?
Pač sem predstavil avto na svoj način hitro in enostavno :wink:
Zdj če ma folk probleme s tem da jih skrbi kako zgleda moj avto pač ni moj problem. To imajo probleme sami s sabo.
Ni mi pa fetiš slikat vsako matico posebej in objavlat po forumu potem take bedarije da potem nekateri drkajo na matice in ostalo šaro.
Ta čas ko nekateri tu gor slikate rezne traprije se jaz vozim z avtom 8)

LP
S,RS
Uporabniški avatar
Zverinc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pilot02 » 24 mar 2011 18:06

No sej dolocene stvari imas prav ampak ne pa vse.
Meni se zdi ce ti folk rece da prilimaj se ksno slikco da jim je avto vsec in da je tema aktualna in da hocejo izvedet cim vec o avtu, ga spoznat, v nasprotnem primeru tako kot si verjetno predstavljas bi bla tema.
To je moje mnenje.
malo tu malo tam
Uporabniški avatar
pilot02
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 24 mar 2011 18:13

Ko rečeš "usak" leti na vse, kar pa ni res :kaj:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a LPG-user » 24 mar 2011 20:49

Če jaz vse prov štekam bojo tukaj slike, ko se bo na avtu kaj konkretnega spremenilo, ne pa da bodo nove slike vsakič, ko bo avto opran, posesan :D itd.
Brezveze silit kle z glavo skozi zid. Bo že, ko bo :wink:

Do takrat pa mir v hlevu! :rotfl:
Uporabniški avatar
LPG-user
Uporabnik

Kraj: Ljubljana z okolico

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov