Moderator: Blue Angels

LPG-user je napisal/-a:Od sošolca fotr je nabavil Alfo JTD. Ko jo je kupil, mu je že na poti do doma zaribalaRazlog : olje je padlo na minimum
LPG-user je napisal/-a:Od sošolca fotr je nabavil Alfo JTD. Ko jo je kupil, mu je že na poti do doma zaribalaRazlog : olje je padlo na minimum
Aly je napisal/-a:LPG-user je napisal/-a:Od sošolca fotr je nabavil Alfo JTD. Ko jo je kupil, mu je že na poti do doma zaribalaRazlog : olje je padlo na minimum
To se pri Hondi takoj zgodi če si tak Hondoid da ti je težko olje vsake tolk pogledat, pa ne gre nobenmu na smehZato še ne pomeni da je Alfa slab avto in Honda dober, daleč od tega.
UrosS je napisal/-a:LPG-user je napisal/-a:Od sošolca fotr je nabavil Alfo JTD. Ko jo je kupil, mu je že na poti do doma zaribalaRazlog : olje je padlo na minimum
ja čudn da je ribal ane.. a katra pa neb?
econoo je napisal/-a:a si tale nissan slučajno kupiu v mariboru..in zdaj če se ne motim je kupec iz kranja..je pa ga htela ena ekipa iz maribora sestavit,in komaj čakam kakšno slikco kako napreduje...ni pa lepo da se pluva po alfah sam sem že lastnik 5 in še nikoli me ni pustla na cedilu....lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost