Dobr ne rečem za tapete ipd. možno da je to že menan, se ne spoznam na ta jetra

Kot drugo ta avto se ni prodajal na avtonetu, deda ga je imel v lasti dobrih 10 let. Potrjeno od večih ljudi, njegova hčer pa moja mat se dobro poznajo tko da vem kolk časa je bil avto pr bajt.
Zakaj je strgan sedež ne vem, ta star je biu kmet in ga je meu zadnega pol leta za do njive pa nazaj
O Pron najpametnejši, pa ne da se tut na švabe spoznaš. Če te že zanima se da zabavat tut s tok mal moči, ne rabš zmeru 200KM+ da odnsese zadn konc...aja fak, komu pametujem, sm pozabu da govorim to najpametnejšmu na planetu
Da vam po pravic povem mi do visi če je imel 40 lastnikov, pa 3.000.000 prevoženih...za 100€ fajn špila. Za dailya itak nebo, mal za izživlat.
Ata je sam reku da ga ma 10 let pa da ga je kupu od soseda ki je bil prvi lastnik. Če je to res mi dol visi.
No zdej pa se spet mau razpište, Eddy ti verjamem da se spoznaš na ta jetra, nč ne rečem lohk je pol avta zamenanga, Pron ti pejt pa naprej ljudi nategvat z svojimi superiorno ohranjenimi hondami ane

Za tegale bmw-ja se gre:
https://e-uprava.gov.si/e-uprava/osnovn ... az.eupravaDAMNNNN

Ne vem no, avto sm kupu v Ivančni Gorici ki spada pod Upravno enoto Grosuplje...očitno ata ni lagal.