facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

AC MOBIL ,SUCKS!!!

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 13 nov 2001 19:04

Ja!

Jst sm tko besen na AC-mobil, vam povem... pa sploh ne bom nič razlagu sam neki bi reku,.... dejmo shranit vse te njihove oglase in slikat preko neta te oglase pa pobrat (izrezat ) papirje pa slikat prave avte in njihove serijske številke pa se pozanimat o zakonih pa pol vse to Hondi poslat (pa še tisto reklamo za zavarovalnico Maribor), pa še kej in poskrbet da nebojo več blatli Hondinega imena!

Po tem kar ste povedali me ne čudi več, da folk noče kupovat Hond!

LP, Rok
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 13 nov 2001 19:24

Aja pa da ne bo pomote!

Pod AC-mobil ne štejem prodajalcev (posameznih) ker eni so čist kul oz. lahko bi bli kr zgled ostalim kot npr. v Kranju. Kljub temu da sem mu jasno dal vedet da ne bom nic kupu sva se lahko kr neki časa pogovarjala in razglabljala --- taki bi mogli AC-mobil vodit, res! Entuzjasti ne pa ljudje ki se jim gre samo za denar (nekateri).

Ne moreš prodajat Honde ali bilokaterega drugega avtomobila, če ne smatraš da je to najboljši avto sicer lažeš ljudem v obraz...

P.S.: Pa še pol modelov ne prpeljejo k nam, poleg tega pa so nnjihove "novosti" rahlo zastarele!!!

LP, Rok
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 23:29

Ja to je pa povsem res!!Nekateri prodajalci so cari tm notr,sam niso oni krivi če je pa ostal kolektiv v podnu.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 01:00

Komentar za ac:Nej grejo vsi tm po vrsti v ***** sploh pa tisti k prodajajo tam rabljene avtomobile vsi po vrsti so nategovalci,kar se tice pa njihove prijaznosti pa sodik jobu pol pa noz v hrbet,trust no one...
Sam na garmado!!!
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 15 nov 2001 09:38

Evo narod vec nas bo poslalo pritozbo proti AC-ju bolj bojo ukrepal,tko da jaz sem jim ze poslau,upam da vas bo cim vec poslalo kaksne podatke in podatke o nepravilnosti ki jih pri poslovanju izvaja ac.mobil,na tedva e-mail naslova lahko posljete svoje pritozbe:

zveza.potrosnikov-slo@guest.arnes.si

varstvo.potrosnikov@siol.net

Tko da bi bilo ful zakon ce bi cim vec pritozb poslal na ta dva e-maila tko da vsak mail,ki ga posljete poslnjite na oba e-maila...
HVALA VSEM KI BODO KAJ POSLALI,treba razkrinkat,sej itak se niamjo pa kej za bat v ac.mobilu ce je vse legalno tko k pravijo!!!!LESINARJI
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 15 nov 2001 11:19

NO NAROD EVO DOKAZ O AC.MOBIL-u IN NJIHOVEM GOLJUFANJU:

***Tuki je oglas iz www.avtoborza.com,ki je ze nekaj cas gor:

HONDA CIVIC 1,6 Vti HB
Letnik: 1999
Prevoženih: 61.428 km
Opis: rumene barve, servo,
ABS, klima, 2x airbag, el
oprema, DCZ, radio, izredno
ohranjen, servisna knjiga
Cena 2.590.000

***Tuki pa je oglas iz salomonovega oglasnika ki je dan gor 12.11.2001:

Honda civic, 1.6 VTI HB, l. 99, 61.000
km, rumene barve, servo volan, ABS,
klima, 2 x airbag, el. oprema, daljinsko
centralno zaklepanje, radio, lita platišča,
servisna knjiga, 1. lastnik, 6-mesečna
garancija. Cena: 2.590.000 SIT

Oddan: 12.11.01 ob 17:03

Pa si poglejte mal kilometrino zgleda da temu avtomobilu ko ga vozis ne grejo kilometri nagor ampak na dol,pa avto sploh ni registriran...
Lesinarji,neki smrdi al kva,ah nc tazga sej je sam ac.mobil...

GORAZD KDAJ PRIBLIZNO JE BIL DAN TALE OGLAS NA AVTOBORZO A KAJ VES???

LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 15 nov 2001 11:32

Niti ni tako hud tistih 500km so zbili (c.c.a. 0,8% prevozenih km), je pa res, da je v sporu z Hondino tradicijo japonske natančnosti, preciznosti in poštenosti!

Bi blo dobro najt še kaj hujšega!

LP, Rok
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 15 nov 2001 11:48

Kaj pa je s tabo to je dokazano tko v oglasnikih kva pa tko kolk so oni v resnici zavrteli nazaj ne kapiras scene tose njim nebi smelo zgoditi to so se ubistvu zajebal,k sem jest gledu tisto rocko za prestavljat pa pedala mi res niso zgledala znucana za kakih 60.000km preje za 100.00km ali vec rocka je bila tako znucana da so se cifre komaj poznale gor ta avto mapomoje se pa jos prevozenih km...
Kaj pa ti je a mislis da bi jaz zganu paniko za bogih 500km ampak tm jih je zvrteno 50.000km nazaj ne sam 500km...
Zbudi se
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 15 nov 2001 12:29

Easy...

Sej vem, da so pocarji sam to ni zadosten dokaz a štekaš, lahko zbili samo moraš jim dokazat. No zanima me a bi se dalo pregledat računalnik, a ma Honda za varnost kje kak ne zbrisljiv (samo dopolnilen) medij za spomin, kjer bi lahko preveru vse in ne bi mogli prodajalci lagat. Zato k na servisu ti prklopjo računalnik in lahko baje marsikaj vidjo od tam, zakaj ne bi tudi mi??

LP, Rok
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 16 nov 2001 23:32

k to berem me kar stisne....misli cao pamet...sicer pa kaj naj recem, kaj se je men danes zogidl...v kratkem...grem menjat gume na svoji VTI-jki 1 teden nazaj, se vozim 1 teden in pazi...vceraj grem v PERLO ko so jo upedenal, vozim nazaj 200m in kusur po cesti..parkiram ponoc...grem zjutraj danes v sluzob in zacnem poslusat kva nmeki ropota zadaj...ne verjamete :((((....na cpralki ustavim in gledam...gume res polne...gledan kva za en hudic potem mene **** na cesti in malce spodnasa......vendar šraufi za kolesa pa na pol ven !!!!....in jaz potem naj zaupam servisom ki montirajo gune...ma CAO PAMET...pa to je noro !....kaj pa če bi to malce prevertel na včerajšno oz. današnjo nočno vožnjo iz GO v LJ ?.....PRI 225KM/h...???

LP
BOSTJAN

Boštjan Mencigar
Uporabniški avatar
bmencig
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a senna » 17 nov 2001 00:18

bmencig...samo sprašujem...mogoče pa ti je kdo hotel ukrast kolesa, pa ga je kdo zmotil...to se je namreč pred leti zgodilo meni...ko sem šel zjutraj iz službe, je prav tako začel avto opletat, pa ustavim in vidim, da en vijak na zadnjem levem kolesu manjka, trije pa so napol odviti!
Saj ne trdim, da je bilo tudi pri tebi tako, vendar obstaja možnost, glede na to, da si prišel v Perlo in nazaj, pa nisi še nič opazil!Imaš avto ponoči zunaj?

L.P.
Uporabniški avatar
senna
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Techno » 17 nov 2001 04:12

ej CRX_delsol, tisto sn šou tut jz gledat, avto mi je ful ql, k pa gledaš detajle je pa *****. k sn vidu da je bil spredi zaleten me je pa vse minil. Največji hec je pa cena k mi ni hotu spustit pod 15000, pol sn pa ubodu prelude isti letnik za 13900, kje je logika...sej zato jo pa tip še vedno prodaja, ampak tista rumena je res nagraužna.

za kok jo je teb ponuju?

[url="http://www.tetra-mark.si/miran"]"http://www.tetra-mark.si/miran"[/url]
Uporabniški avatar
Techno
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 17 nov 2001 13:48

A to Crx,pa ja ne boste kupoval letnik 92???To je pa mal pre staro,a se ti ne zdi?Pa kokr sem opazil (lohk,da se motim!),da je bil avto zadet spredaj.Sej je zdej v oglasniku za 1940000sit pa do 8 reg.Avto v kritičnem stanju na pogled,kasnej se ti pa še na mašini potrdi.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 18 nov 2001 20:15

e.k. - ne vem kdaj so dal oglas za ptt-jko na avtoborzo, je pa ze kr neki casa. Je pa res, da za 400 km, jim noben nc ne more. Tm, kjer je pa razlike par tisoc, al pa celo par desettisoc, bi se pa dalo kej.
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 19 nov 2001 17:19

Jih bomo ze dobil lesinarje sem ze 3 e-maile poslau ke na varstvo potrosnikov pa oni drugi mail tko da zdej cakam odgovore
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 21 nov 2001 10:31

Emil, na AC-ju mas zdej eno HB bordo rdeco l.96 VTI za 1.690.000 (kao 105.000 km). Pol pa se en primorc prodaja srebrno HB VTI l.97 80.000 km za 1.900.000.
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 21 nov 2001 13:29

Gorazd ne mi govort za tiste v ac-ju k mi grejo kr kocine pokonc pa bi zdej najraj su ke pa enga polomu k so taki lesinarji nategovalski vtaknejo naj si v rit vse tiste njihove honde k niso vredne po kurca
Lp vsem
Siva mi je pa bol tko sm jo vidu(v oglasniku)ja no ti ce kej opazis kr prjav,Hvala!!!
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov