facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

p206

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a West » 14 nov 2001 13:31

se 2 slikci
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

Kraj: Maldives

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 13:51

Kaj pa je tale eden tko sumljivo uzadi poseden a je tos puscen pa sam tko cudn zgleda res je sumljiv pa ful se opaz!!!
A je kaksen od telih dveh tvoj mislim rect s16???
Delujeta mi obadva navadna maybe xs zarad tega k ma s16 drgacen tale pokrovcek za rezervoar pa se neki scen pol se pravi da tukaj vmes ni???
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a designGRL » 14 nov 2001 13:59

Oba mata feltne k so serijsko pri S16. Sam pokrovckov pa nimata srebrnih? Weird.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 14:15

A niso pr s16 tud tele stranske lajste pofarbane v barvi karoserije???
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 14 nov 2001 14:51

ne:)
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a West » 14 nov 2001 15:34

Felge so takšne serijsko pr S16 ...za pokrov je pa men tut sumljivo..lajšte so črne.. stranska ogledala so lakirana.. pa pr S16 je antena na zadnjem delu strehe. Prednji in zadnji odbijač sta takšna kot sta pri S16

ja desni je spuscen...itak ga zadaj lahko spustis po mili volji..spredaj pa fedre ..mogoc se amortizer..nimam pojma
Sam zgleda mi bedno ko je spuscen ko ni kolo enakomerno v blatniku...na straneh luft..zgoraj pa nic
Ka pa vem no..sliko sem dal gor samo zaradi primerjave :)

Edited by - West on 14/11/2001 13:56:53
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 16:24

Jest sm pa ze pomislu da je eden od te dveh tvoj...
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a West » 14 nov 2001 16:38

Moj ni še nič spedenan pa črne barve je
ni še časa (denarja) za takšne hece
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 14 nov 2001 16:54

Mogoce sta pa XS-a 1,6 16V z 15" litkami ki jih lahko opcijsko kupis? XS ima pravtako zadaj anteno, sportne odbijace in mislim da tadva nimata lakiranih crnih ogledal..? kot jih ima S16?
Kakorkoli ze - meni se tudi zdi zelo grdo spuscen.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:06

Sam ful mi ta tadrug zgleda ko da sploh nebi bil spuscen ampak kot da bi meu neki tezkega v prtljazniku,k tko se drgac vid takrat al pa ce mas posedene amortizerje(sfukane),ce je to tako spuscen je pa res podn!!!
LP
Mam raje navadnega kot pa tkole spuscenega
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a West » 14 nov 2001 17:07

Tadva imata anteno spredaj..
XS nima črnih ogledal ampak 2/3 v barvi avta
XS mislim da nima takšnih odbijačev (ne dam roke v ogenj za to)
XS ima opcijska 15" platišča drugačne oblike

Podobnosti z slovenskim S16:
-prednji in zadnji odbijač
-platišča
-barva stranskih ogledal
-izpušni lonec (ovalen)

nima pa:
-alu pokrova za bencin
-antene na pravem mestu
-senzorja za dež ki je pri nas serijsko
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:16

Ne sej je tamal napisala da sta zgleda kot opcijo vzela litke k se jih da vzet kar se tice speglov mas prou pa vse drugo tud pa xs ma uzadi anteno tako kot vsi drugi ki imajo sibedah,sva bla vceri avtohisi modri lev in sva vse nastudirala pa vprasala vse potankosti drugace pa ma 1.6 16V 15" jeklena platisca serijsko to je to...
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:16

Šest ur pa pol smo se jebal po domač povedan z Dolinarjem k smo vidl kako grdo ta avto zgleda znižan.Nikakor nismo mogl prilagodit torzije pa sprednih fedrov!In sem zadnič bil tam k sem prašu za hondo pa je on prašu:a si se losu unga "kriplna" k zgleda k,da je klavir na zadn del padu ane?Sam fora je v tem,da ga sploh ne moreš uštimat tko kt se spodob.Ja edino,da kupiš komplet ferdre in amortizerje športne pol pa,sam ne dam 100kosov za to,raj vidm,da je poklepan:).S16 kupt pa ne bo problemov,pomojem.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:24

Simak-R pa kaj ti sploh delas,a ti mas job pa kaj delas,kaj je blo to zadnje kaj si meu ti spet prste vmes stem p206...
Ja pr men so se tud s torzijo fukal k sem jest spustu petko u tla sam ni blo panike na koncu je bla naravnost prou carsko je zgledala sej ce bo tamala najdla slike bom reku da eno da gor da boste vidl kva se prau usmekana petka no na pol pol sem pa ze hondo kupu k sm vidu da nima smisla v krs metat kes ...
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:27

Dej mal definirej ta prvi stavek Emil!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a West » 14 nov 2001 17:27

Hmmm no ja..js sem pa mislu da s torzijo ni ekstra problemov... kok na fino se pa da nastavit to?
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:31

Ma Renault ma boljš torzijo k Peugeot,tko tud Dolinar prav.Sam fora je k sem jest 5ko znizal je blo iz prve ok.Tle na peugeotu k sm si ga znizu pa kr ni hotu jit lepo v vago k,da bi nevem kaj hotu od njega.Pol je pa ves poklepan zgledu al pa,da ma 100kg cementa zadi.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:34

A pa je meu fedre porezane????
A je meu sportne???
K mi res tale p206 zgleda na neki homemade spuscanje zato pa je ratal tole,zato pa je folk k se s tem ukvarja in ti to spedena tko k se zagre men je amortizer to spedenu pa enmu frendu tud hondo in je blo carsko ni nobenih pripomb,aj simak ves ko si tam napisu da si su do fazerja pa ti je on reku da ti nebo siru blatnikov valda da ti jih ne bo bolje da ti proda tele ze razsirjene in na tebi komad zasluz kot pa da bi mal k bi ti razsiru blatnike pa kaj ti ne kapiras njegove politike on je zame en navaden kmet ki ti res hoce vse poturit kar lahko en navaden LESINAR...jest sm su sam enkrat do njega in nikol vec ne grem k je i... sm pa su za petko gledat maske al ps ce bi mi jo po narocilu naredu(tisto ki je nad odbijacem) in je biu komad pameten na koncu ni pa nc ponudu razen en kup bedarij za ogromn kesa pa se grdo je zgledal istocasno sem spraseval tud za crx-a ja mije pokazu en klosarsk katalog v katerem je bla ena stara crx u ibr grdo spedenan res vse skup nc pa se to je naredil tako kisto iz avta da sm se res kr zgrazu tm on pa men da so ful zakon(pa dej ne me fukat kje ti je estetika sm si mislu)pol je pa se ceno povedu pomoje res ubiticna k sem se kr smejat zaceu...
Ja ni besed za tega Fazercka(aja je bumbar)
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 14 nov 2001 17:42

A prvi stavek...oki...Kje delas...ce delas...in kaj delas...a bo sm tm bl na brzino napisu a?
Drugac je pa fora da pr teh avtomobilih s torzijo je najboljse ceu kit nabavit za spuscanje k dobis sportne fedre pa vse stiri amortizerje(***** drago k zafran) za mojo petko so mel sam ene pa se te so bli za raly pomoje so bli bilstain res je biu eden 50 jurjov ufffffff 100 jurjov oba a avto vreden 300 jurjov kva pravite...
Drgac pa ma petka fino torzijo se zgleda ne premika na tko velik k pr drugih se tko za mal premika na dol res pa je da se vec fukas sej ves premaknes zobnik mors spustit avto na tla pogledas ce je v linijo in ce ni ponovi vajo pa se ta scena je da to na obeh straneh premikas,jest osebno se nebi jebu s tem pet minut bi zivce zgubu...jebanja too much tko pa te ka majo vse fedre zakon stiri amortizerji kupis stiri sportne fedre in bam na tla in povsod je enako TO MI DELI!!!
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 17:46

Ma Emil pa kaj je z tabo no?Govorila sva za street fighter kit za hondo in je že takoj reku,da je treba pol širt blatnike zaradi preširokih odbijačev.Pa sem mu jest omenil:sej se verjetno da plastika narest ali pa kupt za tak model avta pa se gor nastima (pokita al nevem kako)pa je model reku sej je vseeno kaj je gor,če je blatnik širši od navadnega je treba homologacijo dobit,kar se pa on z tem ne misl fukat (ne z tem kitom za hondo in niti ne z papirji)če že težko dajo homologacijo za tmne šipe no.Je pa res,da dobim tak kit za civica k ga on ponuja za 165000sit iz USA.Valda,da bo maržo klepu če bo on uvozil a ti je ne bi?Mal premisl vsak dela,da bo zaslužil kokr se bo dalo ne pa da bo nakoncu še v izgubi.

Pa za un stavk k sem ti reku da definirej,bi prosu pojasnilo.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov