cazanova je napisal/-a:Lepe slike, sam avto pa za moje pojme sfaljen na polni crti, vsaj zunanji design...

Hvala. Glavno da so vam slike všeč, ker je to pač postal moj posel.

Drugače se strinjam, žal oblika tudi meni zelo slaba, brez domišljije. Spredaj je recimo vredu, ostalo pa ker neki.... Kaj čmo, sreči je tu še vedno Scirocco, da si malo oči spočiješ.

Časi so takšni in je bilo treba menjat požrešnega Touarega z R5 2.5 TDI motorjem in najt nekaj prostornega in zelo ekonomičnega.
Tako da je bila to najboljša rešitev v hiši VW. Passat karavan je prišel malo preopozno, da bi bil v igri, resnici na ljubo pa tudi grozen, oziroma, notri še enkrat slabši.
Druga slika je pa tukaj v notranjosti, res vse skupaj odlično.

Zelo zanimivo je recimo na parkingu, ko se vse elektronsko odpira, tudi drsna vrata in piska, kot bi bil v avionu. Folk samo gleda, mu ni nič jasno...
Drugače pa glavno da se avto pelje, to pa res nimam pripomb. Vožnja je res fenomenalna, sploh nimaš občutka, da se pelješ v takšnem "avtobusu. Pa presenetljivo dobro potegne. 350Nm navora dela svoje.
Z tem pa marsikateremu nestrpnežu zadaj lahko daš malo tinte pit, ko ne pričakuje, da tako "pikne". Kakšen RSR z 195KS in 430Nm bi tudi pasal....

To bo pa že kar hudo za "avtobus"
Takole pa z novim 2.0 park assistom sedaj sam parkira tudi tudi prečno.
http://www.youtube.com/watch?v=yqzXjLudUq4Preiskužena zadeva tudi v parkirni garaži brez avtomobilov med stebri. Zadeva deluje. Tako da glede tehnikalij ni pripomb.
LP