R type je napisal/-a:
Nekako ne zastopim želja, preveč mešano vse skup.
LP
Js sem izbiral avte glede na slovenski trg. Rad bi imel nekaj večjega, višjega ter varnejšega za svojo bodočo družino. Po drugi strani se pa nočem odpovedat svojim željam po hitrem avtomobilu. Za čez ovinke ga ne potrebujem toliko kot tisto da mu nikjer ne zmanjka moči. Murano in Mazda sta kr velika avtomobila in tudi suneta kr dober. Hondo sem pa dal zraven ker jo dobim po zelo ugodni ceni in je opcija če ne bom najdu kaj drugega. Kakšnega Audija S6 si pa ne upam kupovat, ker ne bom dobil takšnega pametnega letnika. Gledam tudi na to, da bo čim manj dodatnih stroškov. 300C V8 sem pa tut že gledal, ampak spet ni nič pametnega pri nas. Če se bom pa odločil za uvoz, pa bi rad to naredil sam. Za to pa rabim nekaj časa in je to zadnja opcija.
Se pa zavedam da nobeden od teh ne bo niti približek 370 Z.
Murano se še najbolj približa njemu. Ne po performansih, ampak po zvoku motorja.
BMW 550i touring je zanimiva opcija, ampak nov stane 90k EUR. Za tak budget kot ga imam pa js, pa spet ne dobim nekaj pametnega. Ali veliko prevoženih, ali pa starejši letnik. 40k EUR pa nebi rad dal za 4 leta star avto ker ga mislim nekaj časa imet. Novega pa spet nebi rad kupil ker bi pol zgubil v dveh letih.
Tako da ja, malce sem zakompliciral vso stvar. Rad bi pač potegnal najboljše iz tega.